Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk menjamin kejayaan, bertindaklah seperti tidak akan gagal

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Dari Galeri
salam ukhuwah dari saya......

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 10 hari yang lalu
fayyzah: 22 hari yang lalu
bintanghatee: 29 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: apa subjek kegemaran atunna?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» apa subjek kegemaran atunna?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh apa subjek kegemaran atunna?

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 09-05-03 22:39


k akum..muslimah pelajar semua..ape subjek yang paling antunna gemari/minati di sekolah?

ain suka lughatul arabiah..dan sewaktunya dengannya..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 09:41


assalamualaikum wb...

... mm kalau akak plak akak minat bidanh it..(nie masa kat kolej laa)

and masa kat sekolah menengah dulu, english and add math

mm masa kat sekolah rendah tu...English

wassalam.....=;

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 10:22




mmm...susahla nak kata sebab ana minat semua subjek yang cikgu ajar.

b.arab memang best...biologi pun seronok gak...math pun syok gak mengira...

tak kisah la semua ana suka tapi mungkin kurang skit pada fizik kot walaupun menarik. sebab markah fizik ana asyik rendah jer masa sekolah dulu...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

shiFa
WARGA RASMI
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 88
Posting: 18
Dari: pasir ris @ spore

turkey  


posticon Posting pada: 12-05-03 12:37


shiFa suka skali subject Faraidh.. best!! sbb kira2 pasal harta... kuikuikui..

-----------------
aku tidak gentar akan MATI, tapi aku bimbangkan nasibku sesudah MATI...
-AL-HAKIM-


Bookmark and Share




  Member Information For shiFaProfil   Hantar PM kepada shiFa   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 13-05-03 03:59


oh kirakan nur_tinta ni lebih minat dalam bidang akademik lah ye..

hmmm hub_addin ni baguslah..semua pelajaran dia minat....

shifa lak suka faraidh ye? leh tolong ajarkan tak?


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

anak_perak
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 45
Posting: 186

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-05-03 01:05


ehemm.. assalamua'laikum

kalo time sek rendah ....suke
1.math

sekolah mngh....suke
1.sejarah ( hehe....sure leh score ) tp...dah masuk u amik titas...kantoii )

kat ipt ni...suka
semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
tp.....jarang dpt score
kekedg tu...depend pd lecturer
doakan anak perak berjaya k !!

-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For anak_perakProfil   Hantar PM kepada anak_perak   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 14-05-03 04:15


insya ALLAH anak_perak akan berjaya...mesti kat ipt ni best pelajarannya tak pon lecturer nye yang best..sbb tu minat semuaaaaaaa pelajaran ye? hihik..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 00:34


minat tu sekdar biasa aja....

tapi kalau ikutkan semuanya akak minat....

pastu skrg nie sendiri fenin sbb student tak faham apa yang akak aja waaaaa!!! sedey woooo

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 04:00


ish ye ke? ciannya...nape dorang x paham lak? hurul pun ada pengalaman ngaja gak..memang tensen ah kalau dorang x paham,bukan x paham tapi sengaja tanak paham...kak nur_tinta ngaja ape?


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 11:25


hehe ida lak minat history ngan math sebab kire2.tuh .pastuh bi pon minat gak.semua lah mi nat,

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

nuriz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 549
Posting: 53
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 11:34


ana minat subjek sejarah

-----------------
[IMG]http://www.gamespy.com/avatars/av/AT/at239.gif[/IMG][b]meniti fantasi melayari realiti[/b]


Bookmark and Share




  Member Information For nurizProfil   Hantar PM kepada nuriz   Quote dan BalasQuote

Helwi
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1340
Posting: 44
Dari: Bumi Anbiya'

syria   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 17:39


MAsa thanawi dulu minat NAHU sbb ustaz yg ngajar tu best,dia ajar faham je.........S'krg nie dah duduk kuliah,semua kena sumbat2 je.....faham ke tak faham ke,sumbat je dlm otak..........Minat ke tak minat ke,ke paksakan diri utk minat....Shifa suka FAraid????????Bestnya.........Bg saya SEKSA.......


Bookmark and Share




  Member Information For HelwiProfil   Hantar PM kepada Helwi   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 06:26


hmm nahu memang fevet..tapi i'rab ada susah sket..kalau blaja tul2 insya LLAH senang...


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

mardhiah12
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 568
Posting: 197

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 09:23


assalamu`alaikum

alamak, semua tere belajar arab ke , isk isk akak pulak tak pandai arab sampai la nih..dulu pernah amik kejap, waduh waduh, terkedek-kedek belajar level one.

time sekolah, suka sangat pada fizik, kimia, bahasa inggeris (mestilah sebab baca novel inggeris )...add maths, tajuk probability suka sangat-sangat, statistik pun suka jugak .. kalau history, sejarah peradaban dunia mmg best...prinsip akaun, suka sebab senang score

then, masuk university, konon nak amik course paling senang, amikler accounting..huhu, byk baca rupanya..bukannya banyak kira..

tapi masuk university, paling suka subjek matematik (jauh lebih senang berbanding add maths)

apapun, akak suka belajar pelbagai subjek..bukannya streaming kpd satu pengkhususan sahaja

-agama islam: suka pada sejarah, usrah, tamrin-


Bookmark and Share




  Member Information For mardhiah12Profil   Hantar PM kepada mardhiah12   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 56
Posting: 52
Dari: MCIIUM

usa   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 09:50


dulu, kini dan selamanya...minat matematik; takkira add math atau modern math. Sejarah pon minat gak...sejarah ISLAM...sejarah lain, selagi ada kaitan dengan ISLAM, insya Allah...lagi satu Bahasa Arab...


Bookmark and Share




  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Maryam's MSNM Number Is maryamira   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 15:58


Quote:

On 2003-05-19 09:50, Maryam wrote:
dulu, kini dan selamanya...minat matematik; takkira add math atau modern math. Sejarah pon minat gak...sejarah ISLAM...sejarah lain, selagi ada kaitan dengan ISLAM, insya Allah...lagi satu Bahasa Arab...



wahh....ehhh assalamualaikum...

mm maryam minat sejarah.... mmm utk pengetahuan semua akak paling takut sejarah... sbb bile time nielah akak rasakan class room akak tu cam bilik tido akak aja kalau diingat2 kan nak tergelak ajaj rasanya.,.. kui..kui..kui..

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 06:04


ish sejarah lah dulu paling payah nak score..pastuh dalam b.arab lak tuh..pergh..nak kena pahamkan tul2,adui nama2 pun pelik2..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 10:44


Wpun akak dah abis sekolah lama dah tapi nak jugak join Kalau antara semua subjek akak paling minat Sejarah..sebab rasa mcm baca buku cerita jer... Lepas tu akak minat Biologi....tgk sel-sel...guna mikroskop mcm-mcm la kan...best laa time sekolah....

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_hana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.05.2003
Ahli No: 930
Posting: 30
Dari: Gombak

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 16:31


a'kum.....subjek yang ana paling minat masa sekolah rendah ialah english,fardhu ain dan matematik.....senang nak score dulu....

sekarang [sekolah menengah] ialah english [tetap setia ],matematik[setia gak],sains,bahasa arab dan taufid dan feqah.

-----------------
Berjuanglah demi mempertahankan maruah sebagai seorang muslimah sejati....


Bookmark and Share




  Member Information For nurul_hanaProfil   Hantar PM kepada nurul_hana   Quote dan BalasQuote

nur_arrisy
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 719
Posting: 11
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-05-03 19:15


Assalamualaikum...

Emm...masa ana form 5 dulu,ana minat sangat study prinsip akaun dan kimia....memang best.Alhamdulillah ana leh score dalam subject nie teutamanya akaun.Yang paling seronok ana dapat jadi best student utk subject akaun kat sekolah tu..He..He.Tahun nie ana ambik STPM ,Insya-Allah kalau ader rezeki ana akan futher study dlm bidang perakaunan .Korang semua doakan kejayaan ana ye.

-----------------
"dunia ini bagai lautan yang dalam,banyak manusia karam di dalamnya...,apabila engkau ingin selamat agar jangan karam,layarkanlah lautan itu dengan sampan taqwa dan layarnya tawaqqal kepada Allah"-Luqman Hakim-


Bookmark and Share




  Member Information For nur_arrisyProfil   Hantar PM kepada nur_arrisy   Pergi ke nur_arrisy's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» apa subjek kegemaran atunna?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.080107 saat. Lajunya....