Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Dari Galeri
gambar ni semasa saya berada di office..:)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 20 jam, 38 minit yang lalu


Komputer dan IT
Topik: expert visual basic???


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» expert visual basic???

Please Mendaftar To Post


Oleh expert visual basic???

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 15:18


assalamualikum...

ade sahabat yg expert gune vb tak... die gabung ngan access...


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 08-05-03 17:08


ana tak tau ler.. stakat html, php jer


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

wahidah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 750
Posting: 8
Dari: port dickson

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 15:38


saya ni nak kata pandai takdelah..but saya ambil jurusan IT di politeknik Johor bahru..so,sem lepas,saya ada blaja Visual Basic..kirenye saya dah lulus dgn jayanye lah..pening gak klu nak blaja VB ni pasal dia adalah program komputer menggunakan bahasa komputer..klu saya nak terangkan dlm ni,memang tak cukup,but kalu awak nak tau,belilah buku VB6.0 kat kedai..warna maroon campur putih..dia lebih pada multimedia dan saya telah membuat projek animasi menggunakan VB but takdelah menarik sgt sebab saya masih baru lagi..perlu byk tunjuk ajar..so kalau awak nak tau..belilah buku VB..


Bookmark and Share




  Member Information For wahidahProfil   Hantar PM kepada wahidah   Pergi ke wahidah's Website   Send ICQ Meesage To wahidah   Send AIM Meesage To wahidah   wahidah's MSNM Number Is -   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.050756 saat. Lajunya....