Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-10-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya tak tahu formula sebenar kejayaan, tetapi saya pasti dengan formula sebenar kegagalan iaitu cuba menyukakan hati semua orang

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: querida
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13716

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Dari Galeri
hai semua, salam perkenalan dr saya....

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 9 jam, 21 minit yang lalu


Ukhwah
Topik: tahniah.. ahli ke 1000


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» tahniah.. ahli ke 1000

Please Mendaftar To Post


Oleh tahniah.. ahli ke 1000

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 22:10


assalamualaikum

Tahniah utk sdr Mariatul qibtiyah kerana menjadi muslimah yg ke 1000 mendaftar..

semoga anda ceria di sini dengan pelbagai info..
bersama2 kami memeriahkan komuniti dalam suasana kasih sayang...

salam harmonis dr saya
wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Houri
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 737
Posting: 66
Dari: IIUM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 22:49



hmm...tahniah gak...heh

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HouriProfil   Hantar PM kepada Houri   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 07-05-03 11:05


wah hebat tul.. dah sampai 1k lebih..


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Mariatul_Qibtiyah
WARGA RASMI
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1026
Posting: 1
Dari: Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 11:23


waalaikumussalam...

sama-sama...





-----------------
Lahirkan kemesraan kita sesama manusia kerana itu adalah hak kita... Tapi jangan putus hati kita dengan ALLAH, ini adalah hak-NYA pula


Bookmark and Share




  Member Information For Mariatul_QibtiyahProfil   Hantar PM kepada Mariatul_Qibtiyah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 13:39


Assalamualaikum...

mm tahniah kepada Mariatul_Qibtiyah.. jgn lupa teruskan berukhuwwah di sini...




-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

ai_za82
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 49
Posting: 36
Dari: pagoh

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 14:07


salam ukhwah dari saye untuk mariatul qibtiyah

-----------------
bukankah ini suatu dugaan
dari Tuhan yang Pengasih Penyayang
kita sekadar dapat merencana
hanyalah Dia yang menentukannya


Bookmark and Share




  Member Information For ai_za82Profil   Hantar PM kepada ai_za82   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 22:35


a'kum


vah vah vah...tahniah mariatul qibtiyah...

salam ukhuwwah dari saya...


-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 02:55


alahai...mesti terkejut dia kan..tak tahu daftar je da jadi orang yang ke 1000,hihik...tahniah!


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

adinura
WARGA RASMI
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 590
Posting: 14
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 10:36


Tahniah..! All the community members deserve tahniah. especially Hanan & timbalan2

Web ni memang hebat, as Kang quote kat SahabatHijjaz.com : "...komuniti seumpamanya adalah yang pertama di Malaysia, atau mungkin pertama di dunia..." !

Yes, it's true.

Insya Allah akak rasa keahlian akan terus bertambah kalau web ini terus diaktifkan seperti skrg.

Hanan.. proceed la perancangan awal komuniti tu. Nak buat aktiviti dan wujudkan di setiap negeri. Wah.. pas ni leh kita main volleyball ke, bowling ke.. buat JK kat padang netball tertutup ker..!

-----------------
::eh!?::


Bookmark and Share




  Member Information For adinuraProfil   Hantar PM kepada adinura   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 11:49


assalamualaikum...

mmm...tahniah gak buat ukhtie mariatul qibtiyah. baru terbaca kisah tengtang mariatul qibtiah semalam..he..he...salam ukhwah fillah....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

nur_arrisy
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 719
Posting: 11
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 15:58


A`kum

Tahniah.....!

-----------------
"dunia ini bagai lautan yang dalam,banyak manusia karam di dalamnya...,apabila engkau ingin selamat agar jangan karam,layarkanlah lautan itu dengan sampan taqwa dan layarnya tawaqqal kepada Allah"-Luqman Hakim-


Bookmark and Share




  Member Information For nur_arrisyProfil   Hantar PM kepada nur_arrisy   Pergi ke nur_arrisy's Website   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 08-05-03 16:06


saya sokong cdgn adinura tu.. wat la prcgn organisasi dan ajk ad-hoc nyer di setiap negeri.. saya rasa sure ada respons yg baik... mmg bagus komuniti ini krn konsepnya belum penah wat di mesia dlm mana-mana portal...


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 18:40


nak ucap tahniah gak le...tahniah...

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 21:24


Quote:

On 2003-05-08 10:36, adinura wrote:
Tahniah..! All the community members deserve tahniah. especially Hanan & timbalan2

Web ni memang hebat, as Kang quote kat SahabatHijjaz.com : "...komuniti seumpamanya adalah yang pertama di Malaysia, atau mungkin pertama di dunia..." !

Yes, it's true.

Insya Allah akak rasa keahlian akan terus bertambah kalau web ini terus diaktifkan seperti skrg.

Hanan.. proceed la perancangan awal komuniti tu. Nak buat aktiviti dan wujudkan di setiap negeri. Wah.. pas ni leh kita main volleyball ke, bowling ke.. buat JK kat padang netball tertutup ker..!


terima kasih kak adinura... semoga komuniti ini bukan sahaja dapat menjadi yang pertama bahkan yang terbaik InsyaAllah... sama2 kita usahakan...

tentang perancangan komuniti, kami memang mengharapkan cadangan dan komitmen daripada semua. segala cadangan yang hendak dikemukakan bolehla dihantar kepada pihak pengurusan.

ok terima kasih juga kepada semua.. kita tunggu pula ahli yang ke 2000..

wassalam


[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-05-08 21:27 ]


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 21:29


tahniah gak




-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 09:02


tahniah kak mariatul qibtiyah..
ermm.. sedap nick akak...
hehehe..

buat Kak Hanan, tahniah jugak !
laman akak nie dah berjaya tarik 1000 ahli..
hebat tue !!
akak memang hebat ! harapnya, sentiasa hebat !

hehehehe...

Wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.087519 saat. Lajunya....