Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apabila ilmu dan amal ibadah tidak membuahkan akhlak yang mulia , ertinya ilmu dan amal itu tidak ada nilainya di sisi allah dan manusia..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sufiahadnan74
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13717

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
ASSALAMUALAIKUM..
SALAM UKHWAH FILLAH DARI SAYA NUR_ARRISY

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 7 jam, 17 minit yang lalu


Lihatlah Diriku
Topik: Perfume kesukaan anda??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Perfume kesukaan anda??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Perfume kesukaan anda??

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 11:52


A'kum kawan2...sajer jer nak tanya...anda semua pasti suka pakai perfume kan?? nak tahu jer la,anda semua pakai perfume jenis apa?? ana pakai body shop(moon flower),Ralp Lauren, dan davidoff...ana mmg penggemar perfume² nih...tapi pastikan niat kita memakainya kerana ingin wangi bukan utk tackle² org laki...tui daq??


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 11:57


hmmm betui tuh..kalau nak pakai,jangan pakai banyak2 sampai sakit hidung,pakai bau yang lembut cam bedak..ain tak kisah perfume apa asalkan bau dia lembut,kadang beli yang murah yang ada bau strawberi,hihik


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

ismiza2001
WARGA RASMI
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 828
Posting: 2
Dari: U of ARizona, USA

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 11:58


Assalamualaikum...perfume???? saya pon minat perfume...saya ada escaper,eternity,polo sport,swiss army...dan yg paling saya suka perfume raplh laurence romance..erm...saya pon sokong honey_nurhaliza....go perfume..hehe ok laaa...ilalliqa'


Bookmark and Share




  Member Information For ismiza2001Profil   Hantar PM kepada ismiza2001   Quote dan BalasQuote

epiphyllum
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 66
Posting: 141
Dari: bumi mesia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 17:34


hik hik hik
bley ke pkai perfume


Bookmark and Share




  Member Information For epiphyllumProfil   Hantar PM kepada epiphyllum   Quote dan BalasQuote

Houri
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 737
Posting: 66
Dari: IIUM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 18:34



perfume? neesa bese pakai cologne...bau die best...heh..cam natural gitu!~ haha...tapi...yg plg penting...deoderant kena ah pakai...kite kan student....banyak gerak...so kena ah menjaga diri supaya tidak menganggu aktiviti hidung org len en?? heh...

kalau pakai perfume laks...jgn le over2...nnt pening pale member tuh...naya jek! haha...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HouriProfil   Hantar PM kepada Houri   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-05-03 16:08


a'kum


a'ah tul kata houri tu...

tp kan cemana nak kasi kita je yg bau?hehehe

ada owang kata, klu gitu beik tak yah pakai...

ade stengah owang pakai pefium macam sembur setengah botol kikikikik jgn la gitu..

honey gitu ke?idak la ye...


-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

zahratul_raihanah81
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1083
Posting: 18
Dari: mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 16:32


asssalamualaikum.........


walaupun dalam islam minyak wangi ini adalah haram memakainya sekiranya membawa fitnah pada lelaki yg bukan mahram kita...

tapi saya juga ader perfume yang saya amat gemarinya..iaitu..WOMAN OF EARTH...erm...wanginya..heehehehe

-----------------
"SaYaNgILaH SeBuaH PeRkeNaLaN kerana DiSiTu TeRciPtaNya keMeSRaAN..keNaNgILaH SeBuaH pErSaHaBaTaN kerana DiSiTu TeRCiPtaNyA KeRInDUaN..HaRgAiLaH KeDuANyA kerana ITuLaH RaHMaT&


Bookmark and Share




  Member Information For zahratul_raihanah81Profil   Hantar PM kepada zahratul_raihanah81   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 09:07


a'kum

ye betul akak raihan..women of earth besh..

slalu beli concentre je..kecik jeh..

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 21-05-03 13:07


a'kum wbt......

muslimah yg baik disisi lelaki dan Islam .......pakailah perfume aper pun asalkan ia dinamakan sederhana...tidak melampau


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 13:29


a'kum,
nak share jugak la pasal perfume.sweet_darling pon pernah pakai 'women of earth' tp dulu la.skarang nie pakai 'pur blanca' ngan 'true heart'.tp sweet_darling ader berkenan kat perfume esprit-sporty kot(luper dah) tp mahal la!


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

uBaiDiLLaH
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 78
Posting: 35

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 14:22


Erm...pakai perfume janganlah sampai boleh dihidu oleh kaum lelaki...haram hukumnya...

Allahu a'lam...


Bookmark and Share




  Member Information For uBaiDiLLaHProfil   Hantar PM kepada uBaiDiLLaH   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 14:44


Ana pakai Oceanus...
Pakai sekadar jer....

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-06-03 02:33


a'kum

e'eee tercim bau wangi laaa

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 02-06-03 09:03


Ana pakai gak perfume... tapi bila time solat dan nak study kat bilik. Rasa segar sikit... Haruman yg ana suka ialah haruman bunga mawar. Lembut jer baunya... dan yg lebih utama... takder campuran alkohol. Itu yg lebih penting...

Apapun... ana setuju dgn kata2 Ubaidillah...... kalau nak pakai perfume tue... kena jaga jgn samapai dihidu oleh muslimin. Takut mata2 yg menoleh kerana haruman yg dihidu tue akan jadi zina pulak. Seperti hadith Rasulullah saw yg bermaksud...:

"Mana2 perempuan yg memakai bau2an kemudian dia keluar melintasi kaum lelaki ajnabi agar mereka tercium baunya, maka di adalah perempuan zina, dan setiap mata yg memandangnya adalah zina..."

Wallahu Subhanahu Wata'ala A'lam....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

ummul
WARGA RASMI
Menyertai: 28.09.2005
Ahli No: 5745
Posting: 15
Dari: uk

ireland  


posticon Posting pada: 12-03-06 17:44


dulu pakai vanilla..tapi sekarang ni pakai Hugo Boss Woman!


Bookmark and Share




  Member Information For ummulProfil   Hantar PM kepada ummul   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 13-03-06 21:36


zura pun memang gemar dengan perfume ni...dan suka buat koleksi saja ihiks suka botolnye comey2 dan lawa...kak honey nak li kat mana perfume moon flower ??teringin juga nak guna :di..kak honey nak beli kat mana...perfume moon flower 2 ?


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

wearzana
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 3069
Posting: 98
Dari: Petaling Jaya

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 22:38


saya asalkan yang berbau wangi tu....saya suka la....sekarang ini saya pakai minyak wangi CELEBRE dari AVON....baunya tak kuat....


Bookmark and Share




  Member Information For wearzanaProfil   Hantar PM kepada wearzana   Quote dan BalasQuote

itayrah
WARGA RASMI
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 6228
Posting: 18
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 13-03-06 23:49


Assalamualaikum,

Escape


Bookmark and Share




  Member Information For itayrahProfil   Hantar PM kepada itayrah   Quote dan BalasQuote

itayrah
WARGA RASMI
Menyertai: 20.01.2006
Ahli No: 6228
Posting: 18
Dari: United Kingdom

uk  


posticon Posting pada: 13-03-06 23:51


Tak payah mandi 14 hari pun tak mengapa..


Bookmark and Share




  Member Information For itayrahProfil   Hantar PM kepada itayrah   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.03.2006
Ahli No: 6411
Posting: 31
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-03-06 09:36


saya tak pakai perfume...
orang kata saya ni pelik.
pelik ke kalau tak pakai perfume?


Bookmark and Share




  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Lihatlah Diriku
    »» Perfume kesukaan anda??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084083 saat. Lajunya....