Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Barangsiapa mengambil serakah sebagai kebiasaan, ia menurunkan harga dirinya sendiri, barangsiapa membeberkan kesukaran –kesukarannya, ia menyetujui penghinaan, dan barangsiapa memperkenankan lidahnya menguasai jiwa, ia akan mengaibkan jiwanya
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
assalamualaikum...kalau nak berkenalan ngan ana,hantarlah e-mail ke wardah_comel@yahoo.com

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 15 jam, 39 minit yang lalu
bintanghatee: 2 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Berforum Dalam Komuniti Muslimah


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Berforum Dalam Komuniti Muslimah

Please Mendaftar To Post


Oleh Berforum Dalam Komuniti Muslimah

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 12:08




assalamualaikum...ana percaya sahabt2 yang sedang membaca topik ni sememangnya adalah ahli2 forum dalam komuniti...kan..kan...

kiranya dah jadi sebagai salah satu hobi lebih2 lagi kepada pelajar/mahsiswa yang sedang bercuti. sekadar nak bertanya, biasanya berapa lama masa yang sahabat2 semua ambik untuk berforum dalam ni? atau pun ada sessi pagi ke petang ke atau malam? sebab topik2 dalam ni semakin lama semakin banyak...

dan topik apa yang paling disukai..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 23:15


waalaikumussalam...

betul tuh,, jadikan berforum ni sini hobbi utama anda... sambil membaca.. boleh bersahabat.. bertuka2 tuka pandangan

kiranya 100000000 dalam 1... jimat masa
tak gitu

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 556
Posting: 273
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-06-03 00:59


erm, betul kate kak hub_addin tu, dah jadi hobi...slalu nyer berforum nie time mlm je, sbb siang ade projek lain..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 23:17


waalaikumussalam.....
mmg sudah jadi satu hobi pada ana tuk join komuniti ni setiap hari...kalau tak join sehari cam xlengkap jer hidup.....(chewah....!)
dlm satu2 hari tu plg kurang ana dok kat depan pc ni dlm sejam lebih....itu pagi.....petang biasanya ana tak bukak pc coz byk keja nak dibuat.....selain tu malam la....antara kul 10mlm....kalo malam tak tentulah masernya.......
ana suka sumer topik2 yg dibincangkan kat sini.....

tp pasni ana xlehlah join hanan.com ni selalu..coz esok ana dah kena balik asrama dah tuk mulakan pengajian ana....maybe sekali seminggu kot bukak hanan.com ni......
aper pun komuniti muslimah is the best among the best....cayalah....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-06-03 19:11


mmm...lama gak dah tak join komuniti nih...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 18:41


A'kum...Ana kalau dah berforum, memang sejam tak cukup...Tapi kenelah bagi2kan masa ye tak..Tapi memang bestlaa berforum kat sini..Alhamdulillah, banyak yang ana pelajari..

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 08:26


hehehe.memang gerek ah foum nih.hehehe.tapi muslimah ramai but hanya segelintir shj yg berforum.betul tak?hmmm.kalo sumer yg masuk sini sumer yg berforum memang kita akan jadi yg terunggul.

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

mardhiah12
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 568
Posting: 197

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 08:58


assalamu`alaikum

access ke komuniti niH? anytime, within office hour, boring-boring, masuk kejap . ida, yg tu mmg lah adat, register ramai, tapi yang aktif adalah sedikit.. macam juga kat komuniti lain yang akak join


Bookmark and Share




  Member Information For mardhiah12Profil   Hantar PM kepada mardhiah12   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 17:44


a'kum,
insyaallah...selagi boleh posting,sesamer la kiter meriahkan forum nie supaya tak lah suram.ahli kiter pon dah makin ramai kan?alhamdulillah...kalo semua org boleh sumbangkan posting kat sini mesti akan makin meriah


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 16:32


Ana pun selau jer on-line tai kadang tak srmpat nak buat apa..sambil2 buat assignment.Lagi pun dekat sini mudah nak bincang especially pasal muslimat la...best...mmg best..

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 120
Posting: 50
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 13:25


HMMM...BIASANYA ANA AKAN BERFORUM KALAU ADA MASA TERLUANG..x kiralah pagi,petang,siang atau malam..

MELALUI INILAH ANA DAPAT RAMAI KENALAN..


Bookmark and Share




  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 14:30


Assalamu'alaikum wrt wbt

beforum dalam komuniti muslimah!!
itulah yg pasti kalau online

hehe..mmg tak cukup sejam depan pc kalau nak jenguk dan bukak semua pintu topik!
kalau di kampus tu,sabar aje la...mmg takleh lelama sbb duk di cc.tapi,kalau dah cuti,balik rumah camniee..ha jgn kata ape la ye..mmg kalau berkesempatan ini aje la kejenya..join komuniti..jumpa sahabat sahabiah semua..alhamdulillah..

melalui join komuniti ni jugak..dpt tambah kenalan cam wardah_iium tulis
alhamdulillah..dah berpeluang jugak jumpa ramai sahabat sahabiah hanan&ukhwah.com secara face to face time jk uia pj arie tu ..seronoknye!!

moga kita dpt terus berkomuniti..dan moga ukhwah yg terjalin diberkati dan diredhai ALLAH swt..insyaALLAH.

selamat berkomuniti semua

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.077499 saat. Lajunya....