Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
jk ramadhan...
tautan mahabbah..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 7 hari yang lalu
Laurenjoy: 35 hari yang lalu
jackurban: 36 hari yang lalu
porkalwais: 36 hari yang lalu


Ringan
Topik: buat klaka je..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» buat klaka je..

Please Mendaftar To Post


Oleh buat klaka je..

syaiz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 873
Posting: 51
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 16:35


camni ..alkisah dalam sebuah kisah...dikisahkan oleh kisah itu ade seorang pekerja itu baru saje naik pangkat jd pengurus besar sebuah syarikat.So,dia kena lapurkan diri kt satu cawangan bawah syarikat tuh. Then,lepas melaporkan diri dia dpt pejabat besar siap aircorn...tv....setiausaha yg lawa...hifi..segala2la utk seorang pengurus besar,Then dia rase banggala...pastu mulalah dia berangan.

"Uii..aku dah jadi pengurus besar skrg.BOlehlah aku berlagak sket.Tak sia2 usaha aku dlu ngan berkarat bodek bos.aku mesti bersusah sungguh2.nanti org mesti respek kat aku..heheh"

camtuh la kira2 angan2 pengurus besar itu yg tak seberapa.lepas tuh...dia dgr cam ade org tanya setiausaha dia.macam nk jumpa pengurus besar je..dlm berapa saat pun..pintu tuh pun diketuk...

"tuk..tuk..tuk !"

"Ai...ari petama keje dh ade urusan beb.kenelah tunjuk rajin sket.baru ade org respek.mintak2 lah ade projek besar utk aku.baik aku pura2 bz skrg..."

Lantas pengurus besar itu pun pura2 angkat telefon dan mula mengatur...

"Hah...ko jangan jgn jual saham tuh...tunggu sampai besok...aku rasa naik lagi 20 sen nanti.Ingat tuh.Satu lagi ttg projek kat Taman DAmai tuh...ko buat betul2 , naya karan g kalo xsiap awal...ingat 4 juta tau bayaran dia...jangan buat main...ko nanti call aku lagi...aku tgh bz nih.."

Tetamu tadi pun masuk ketika pengurus tuh sedang suyok cube mengeletongnya.Lantas pengurus besar tuh surug dia duduk.

"OK...ade org datang nih...ingat ...buat betul2 projek tuh."dan dia tarukla phone tuh..

"Maaflah ye encik..maklumlah..ekonomi tgh meningkat nih..kene keje kuat.LAgipun kene pandai bisnes skret..maklumlah byk bisnes ksrg nih...projek tuh projek ni....em..encik nih nak wat apa dtg pagi2 nih ? nak wat loan ke ? atau ade projek besar utk saya ?" tanya pengurus besar itu dgn penuh keegoan.

Dan dgn penuh selamba..tetamu tuh cakap :

'Saya bukan nk bagi projek besar kat encik.Saya nih datang dr telekom.nak masukkan line kat telefon syarikat ni.arinih baru setat."

kan...dah kene...





Bookmark and Share




  Member Information For syaizProfil   Hantar PM kepada syaiz   Pergi ke syaiz's Website   Quote dan BalasQuote

awina_balqis
WARGA RASMI
Menyertai: 17.10.2007
Ahli No: 7961
Posting: 18
Dari: Seri Iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 13:06


lawak betul ar...hehehe..kantoi..kantoi...


Bookmark and Share




  Member Information For awina_balqisProfil   Hantar PM kepada awina_balqis   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 24-10-07 14:16


sekali kantoi..


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

hidayah_saibi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 7909
Posting: 75
Dari: UUM/PERAK BUMI BERTUAH

Perak  


posticon Posting pada: 25-10-07 18:34


Hahaha... klakarnya..
kalau teman jadi business woman nanti, minta jauh lah sikap macam tu.
business bukan setakat nak untung atau tunjuk belagak ke apa tapi kita kena tau apa sumbangan kita pada masyarakat...


Bookmark and Share




  Member Information For hidayah_saibiProfil   Hantar PM kepada hidayah_saibi   Quote dan BalasQuote

acik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.05.2003
Ahli No: 1532
Posting: 91
Dari: BUMI TUHAN YANG AGUNG

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 14:30


hehe
jadikan iktibar cerita itu


Bookmark and Share




  Member Information For acikProfil   Hantar PM kepada acik   Quote dan BalasQuote

aikha
WARGA RASMI
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 8002
Posting: 1
Dari: petaling jaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-07 00:19


rasanya...lagaknya tak kena.....takanla dia tak dengar line talian tu berbunyi tut..tut atau tak....he...he...memang kantoi


Bookmark and Share




  Member Information For aikhaProfil   Hantar PM kepada aikha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068343 saat. Lajunya....