Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
Salam ukhwah untuk semua... Hidup didunia laksana lautan yang jarang tenang airnya,berombak,bergelombang ada susah dalam senang, ada senang dalam susah-HAMKA

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 19 jam, 58 minit yang lalu
nishazainal: 9 hari yang lalu
sarahhanee: 13 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: {RAHSIA WANITA}


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» {RAHSIA WANITA}

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh {RAHSIA WANITA}

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-09 23:47


salamun alaik..
ana pun november..
rasa nak gelak pun ada bila baca ramalan kitab tajul muluk..
hehe..
macam negatif banyak saja..huhu..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

nurhayyu
WARGA RASMI
Menyertai: 02.05.2009
Ahli No: 10431
Posting: 3
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-05-09 21:43


SEPTEMBER
Murah hati, tabah dalam dugaan, menmpunyai anak yang ramai.

Orang tua2 cakap kalau ada tahi lalat kat perut ramai anak..entahlah betul ke tak ramalan org tua2 tu...


-----------------
"Yang Kaca disangka Permata dan yang Permata disangka Kaca"


Bookmark and Share




  Member Information For nurhayyuProfil   Hantar PM kepada nurhayyu   Quote dan BalasQuote

saidatul_aisyah
WARGA RASMI
Menyertai: 28.09.2008
Ahli No: 9118
Posting: 18
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-09 20:53


erm...ana lahir bulan mei..ada lah yang kena sikit-sikit...pasal penyabar tueh...ana memang kena banyak bersabar...especially boleh tengok budak-budak yang selalu menguji kesabaran...hehehe..actually..love them so much...they teach be more passionate...


Bookmark and Share




  Member Information For saidatul_aisyahProfil   Hantar PM kepada saidatul_aisyah   Pergi ke saidatul_aisyah's Website   Quote dan BalasQuote

Thahirah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.05.2009
Ahli No: 10621
Posting: 8
Dari: Kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-06-09 11:46


Assalamualaikum

saya lahir bulan mei...ada sama ada tak...lau part perniagaan tu betul...saya memang tak minat berniaga...


Bookmark and Share




  Member Information For ThahirahProfil   Hantar PM kepada Thahirah   Quote dan BalasQuote

conan
WARGA RASMI
Menyertai: 05.05.2009
Ahli No: 10463
Posting: 13
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-12-09 14:26


JANUARI
Ramai kenalan, sedikit pemalu dan bersungguh2 bila melakukan kerja


pemalu tu btulla..

maybe bukan sikit banyak kut..


Bookmark and Share




  Member Information For conanProfil   Hantar PM kepada conan   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 24-12-09 15:58


salam... maaf kalau kata kata ana nanti menyinggungkan perasaan sesaiapa...

kalau boleh, jangan terlalu percaya dengan ramalan ramalan begini... boleh consider dosa juga percaya dengan ramalan.. jika ada persamaan, hanya kebetulan sahaja


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

hanku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.01.2009
Ahli No: 9740
Posting: 136
Dari: cheras

malaysia  


posticon Posting pada: 27-12-09 08:11


baca boleh
percaya jangan...Kalau tengok betul macam xadil..yang lahir bulan ni bahagia saja..yang bulan tu suffer saja
hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For hankuProfil   Hantar PM kepada hanku   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 28-12-09 19:56


yes.. baca tidak ada apa-apa.. macam khurafat kalau mempercayai ramalan ramalan begini


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 16:21


ana ogos..ha kawin dua..hahhahhaa
tengok saja lah nanti..huuuh


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 21:45


ana ogos..ha kawin dua..hahhahhaa
tengok saja lah nanti..huuuh


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

shaukahsoul
WARGA RASMI
Menyertai: 08.03.2010
Ahli No: 11971
Posting: 2

spain   avatar


posticon Posting pada: 08-03-10 03:04


OKTOBER....emm..huhu..selalu juga jumpa begini then result sama juga..


>> * Menyukai orang yang sayang padanya.
>> * Suka mengambil jalan tengah.
>> * Sangat menawan & sopan santun.
>> * Kecantikan luar & dalam.
>> * Tidak pandai berbohong & berpura-pura.
>> * Mudah rasa simpati, baik, lebih mementingkan kawan.
>> * Senantiasa berkawan.
>> * Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.
>> * Cepat marah.
>> * Tidak menolong orang kecuali diminta.
>> * Suka melihat dari perspektifnya sendiri.
>> * Tidak suka terima pandangan orang lain.
>> * Emosi yang mudah terusik.
>> * Suka berangan & pandai bercakap.
>> * Emosi yang kelam kabut.
>> * Daya firasat yang sangat kuat (terutama perempuan).
>> * Suka melancong, bidang sastera & seni.
>> * Pengasih ,penyayang & lemah lembut.
>> * Romantik dalam percintaan.
>> * Mudah terusik hati & cemburu.
>> * Ambil berat tentang orang lain.
>> * Suka kegiatan luar.
>> * orang yang adil.
>> * Boros & mudah dipengaruhi sekitarnya.
>> * Mudah patah semangat.

alhamdulillah..but..wa ALLAHU 'alam


Bookmark and Share




  Member Information For shaukahsoulProfil   Hantar PM kepada shaukahsoul   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» {RAHSIA WANITA}

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.073359 saat. Lajunya....