Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Pengetahuan adalah harta yang patut dimuliakan, perilaku baik adalah busana baru, dan fikiran adalah cermin yang jernih
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: sarahhanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13720

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
salam ukhwah dari saya_aihara

  Yang Masuk Ke Sini
sarahhanee: 3 hari yang lalu
nishazainal: 6 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: BERITA TERBARU untuk KE BAGAN LALANG


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» BERITA TERBARU untuk KE BAGAN LALANG

Please Mendaftar To Post


Oleh BERITA TERBARU untuk KE BAGAN LALANG

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-10 09:03


Assalamualaikum semua adik-adik, rakan-rakan muslimah. semoga pagi ni ceria hendaknya. Terima kasih kepada rakan-rakan dan adik-adik kak limah yang sudi meluangkan masa untuk bersama Muslimah untuk meraikan ulang tahunya yang ke 7. Semoga programme ini sukses dan berjaya mencapai objektifnya. Berikut adalah beberapa berita hendak disampaikan :

Menu akan kita semua sediakan :

Menu Pagi : Mee Hoon Goreng
                 Sandwich Telur @ sardine
                 Air panas teh O, teh susu dan Nescafe

Menu Tenghari : BBQ ayam, sosej dan jagung
                        costflow, mash potato (western food)
                        buah2an
                        fresh oren

Pengaangkutan : disediakan berkumpul di Stesen LRT
                         kelana jaya seperti yang ditetapkan

Yuran : bagi yang menggunakan pengangkutan
         Muslimah RM20 seorang.
         Manakala yang pergi sendiri RM15.00 seorang
         dewasa sahaja.

Pakaian hendaklah mengikut tema pada hari tersebut iaitu "Ladies in Purple" yang melanggar syarat emmmm ada hadiah sagu hati disediakan untuk anda (jadi chef tukang bakar ayam) :lol:

Yuran hendaklah diberi pada hari tersebut. terima kasih dan kita jumpa disana. :bye:
[ Telah diedit oleh: limah pada 08-04-10 09:10 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

cikdira
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2010
Ahli No: 12043
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-10 09:16


purple....?????? owh.....

nampaknya saya jadi tukang bakar ayam saja....
ok doki... mari membakar ayam.. ..
hehehhehe


Bookmark and Share




  Member Information For cikdiraProfil   Hantar PM kepada cikdira   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 10-04-10 01:32


wah... bestnya menu... tema purple? laagii best... hehe.... :-D


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-04-10 11:27


Update :kehadiran setakat ini. (14hb April 2010)

1. Hanan
2. istisafa
3. limah
4. halesolurun
5. sadiqah
6. Qing_er
7. dee_nadya
8. nur_indah
9. cikdira
10. aqilahnajihah
11. ismi_atikah
12. srikandijilbab
13. kawan srikandijilbab

Muslimah yang menaiki transport sendiri :

1. limah
2. nur_indah
3. cikdira

Muslimah yang menaiki transport di LRT Kelana Jaya :

1. Hanan
2. istisafa
3. halesolurun
4. sadiqah
5. qing_er
6. aqilahnajihah
7. ismi_atikah
8. dee_nadya
9. srikandijilbab
10. kawan srikandijilbab


Masa berkumpul di LRT Kelana Jaya adalah 7.30- 8.00 pagi Ahad 18hb April 2010.


-----------------



[ Telah diedit oleh: halesolurun_84 pada 14-04-10 11:37 ]


Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-04-10 23:10


Pada 13-04-10 11:27 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Update :kehadiran setakat ini. (13hb April 2010)

1. Hanan
2. istisafa
3. limah
4. halesolurun
5. sadiqah
6. Qing_er
7. dee_nadya ( masih di awang-awangan )
8. nur_indah
9. cikdira
10. aqilahnajihah
11. ismi_atikah

Muslimah yang menaiki transport sendiri :

1. limah
2. nur_indah
3. cikdira

Muslimah yang menaiki transport di LRT Kelana Jaya :

1. Hanan
2. istisafa
3. halesolurun
4. sadiqah
5. qing_er
6. aqilahnajihah
7. ismi_atikah


Masa berkumpul di LRT Kelana Jaya adalah 7.30- 8.00 pagi Ahad 18hb April 2010.




ups,,,saya konpem nak itut ahad ni, da dapat cuti..yeyeye
,nak nek dr tren lrt kelana jaya,,huhuhhu


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 08:13


Assalamualaikum wah-wah seronoknya adik-adik akak limah ni semua. nanti.seronok2 juga jangan lupa warna tema kita. spa tak pakai ikut tema kena kipas ayam.hahaha....kak limah tak apa sebab dah sememangnya kena sediakan makanan.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-10 17:32


Salam semua,
kalau sapa-sapa yang tiba-tiba last minit terasa hendak pergi, datangla..macam-macam aktiviti disediakan dan juga makanan pun boleh tahan juga sebab kak limah yang masak.

beberapa hari lagi menjelang ulangtahun ke 7 portal muslimah ini..


-----------------

[ Telah diedit oleh: istisafa pada 14-04-10 17:33 ]


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.052961 saat. Lajunya....