Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-05-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sesiapa yang tidak pernah melakukan kesilapan dan mengalami kegagalan adalah orang yang tidak pernah mencuba sesuatu yang baru

-- Albert Einstien

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
Salam tulus&ikhlas sebagai tali ukhwah! Jaglah ukhwah,simpulkan ribatnya.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 17 hari yang lalu
harith: 32 hari yang lalu


Kesihatan
Topik: perancang keluarga tradisonal


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» perancang keluarga tradisonal

Please Mendaftar To Post


Oleh perancang keluarga tradisonal

az_leen
WARGA RASMI
Menyertai: 05.03.2010
Ahli No: 11960
Posting: 5
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 13:23


sudah tentu ramai kawan-kawan di sini mengamalkan kaedah perancang keluarga kan.saya sendiri dulu pun mengunakan kaedah makan pil perancang.mula-mula marvelon,bila tekanan darah naik sikit kena tukar kepada noriday pulak.hampir 8 tahun asyik telan pil ni.memang sedar ada risikonya tapi bagi saya hanya itu cara yang selamat.
tapi sekarang saya tak telan pil lagi.saya telan maajun pulak.ada kawan yang syorkan.cara makan maajun ni pun macam makan pil,makan 21hari,berhenti seminggu lepas tu sambung balik.alhamdulillah dah setahun lebih masih selamat lagi..nama maajun tu MAAJUN ANGGUN BISTARI.sekarang saya pun tolong jualkan untuk kawan-kawan yang lain.harga tak mahal..harga lebih kurang macam pil perancang jugak.kalau kawan-kawan kak hanan.com ni nak tau lebih lanjut boleh lawat kat blog saya atau call/sms 017-9872884.
yang baiknya,maajun ni bukan hanya sebagai perancang keluarga tapi untuk keselruhan badan kita tau.badan lebih bertenaga dan sihat...


http://az-iqra-online.blogspot.com/
[ Telah diedit oleh: az_leen pada 05-03-10 13:29 ]


Bookmark and Share




  Member Information For az_leenProfil   Hantar PM kepada az_leen   Pergi ke az_leen's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.04973 saat. Lajunya....