Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya tak tahu formula sebenar kejayaan, tetapi saya pasti dengan formula sebenar kegagalan iaitu cuba menyukakan hati semua orang

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Dari Galeri
erm.. perkenalkan... ni lah ana.. ismi_atikah.. :)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 12 jam, 8 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Muslimah Surirumah
Topik: Apa hadiah yang paling sesuai untuk bagi kat suami???


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, mazidah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Surirumah
    »» Apa hadiah yang paling sesuai untuk bagi kat suami???

Please Mendaftar To Post


Oleh Apa hadiah yang paling sesuai untuk bagi kat suami???

warkahwanita
WARGA RASMI
Menyertai: 09.01.2010
Ahli No: 11799
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-01-10 12:50


salam semua...

nak minta pandangan sahabat-sahabat semua.. apa ye hadiah yang paling sesuai untuk bagi kepada suami bila hari jadi ke atau ulang tahun perkahwinan???

harap dapat bantu..


................
http://warkahwanita.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For warkahwanitaProfil   Hantar PM kepada warkahwanita   Pergi ke warkahwanita's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-01-10 16:32


barang2 yang boleh diguna sewaktu bekerja...
pakaian...
ataupun apa sahaja yang suami suka.. contohnya games, pemetik api... dll


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-01-10 21:33


hadiah untuk suami? , akak setuju dengan nur_kamar... belikan hadiah yang boleh dipakai @ diguna selalu... contoh: jam, baju, kasut, perfume etc... biasanya org lelaki ni jarang cerewet tentang hadiah untuk mereka... yang penting kita ikhlas nak bagi kan?? :-D


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 3361
Posting: 118
Dari: Pahang~Sel~Dubai

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-01-10 22:17


salam

kadang memang pening kepala nak kasi hadiah untuk suami..sebab dah habis kitaran.. tapi biasanya gadgets lah yang cepat up to date.. tu pun kalau suami jenis yang minat dengan gadgets... kalau birthday tu buat kek.. pergi candle light dinner selepas itu kasi lah hadiah yang sesuai dengan kemampuan.. pasti suami rasa terharu :-)


Bookmark and Share




  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

zeti
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 13.06.2009
Ahli No: 10753
Posting: 56

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-01-10 08:58


salam semua

saya belum berkahwin lagi

tapi bagi saya,mungkin boleh masak masakan yang special untuk mereka

hehe :malu:


Bookmark and Share




  Member Information For zetiProfil   Hantar PM kepada zeti   Quote dan BalasQuote

warkahwanita
WARGA RASMI
Menyertai: 09.01.2010
Ahli No: 11799
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-10 14:07


terima kisah atas pandangan semua.. tapi kalau bagi bunga ok tak?



.........................
http://warkahwanita.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For warkahwanitaProfil   Hantar PM kepada warkahwanita   Pergi ke warkahwanita's Website   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10083
Posting: 85
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 09:41


hehehe... rasanya tak payahlah bagi bunga...
ada sesetegh lelaki langsung tak suka dengan bunga...
bagilah perfume + kad...


-----------------
Lilypie First Birthday tickers


Bookmark and Share




  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 10:18


Pada 24-01-10 14:07 , warkahwanita posting:

!!! QUOTE !!!

terima kisah atas pandangan semua.. tapi kalau bagi bunga ok tak?



.........................
http://warkahwanita.blogspot.com


bunga??

bukan.. orkid lah.. :-D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

warkahwanita
WARGA RASMI
Menyertai: 09.01.2010
Ahli No: 11799
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-10 18:28


Pada 25-01-10 09:41 , Alisha_Mardhiyah posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe... rasanya tak payahlah bagi bunga...
ada sesetegh lelaki langsung tak suka dengan bunga...
bagilah perfume + kad...




hehehe.. betul jugk..

erm..gadget 2 bagaimana ek?


Bookmark and Share




  Member Information For warkahwanitaProfil   Hantar PM kepada warkahwanita   Pergi ke warkahwanita's Website   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 27-01-10 03:36


untuk hari ulang tahun perkahwinan hadiah yang paling menarik mestilah satu malam yang indah.

create a very romantic night. bergantung pada creativity masing-masing.

dinner untuk 2 org, di rumah atau luar.
hadiah2 tak diperlukan sangat untuk ulang tahun perkahwinan.

untuk birthday bergantung pada suami tu. kalau dia tak minat dengan accesories, tak perlulah bagi gadget.

kalau dia pergi kerja memang pakai casual, tak payah lah beli kemeja, tie semua tu.

kiranya hadiah bergantung pada minat suami.

tapi dalam semua2 tu, saya rasa hadiah paling best satu malam hanya untuk 2 org.


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 27-01-10 03:41


Pada 25-01-10 18:28 , warkahwanita posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-01-10 09:41 , Alisha_Mardhiyah posting:

hehehe.. betul jugk..

erm..gadget 2 bagaimana ek?


gadget tu barang sampingan untuk yang utama.

contohnya dia suka sangat anything about computer, boleh belikan gadget untuk computer macam wireless mouse, wireless headphone.

ataupon dia suka ambil gambar guna camera yang besar tu.
boleh belikan gadget untuk camera macam lens.


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 28-01-10 15:30


bukan sahaja suami.. lelaki bujang pun ok untuk kasi baju, jam, perfumes, games..

bagi kat adik. abang.. atau suami...

beri dengan ikhlas.. mesti mereka terharu, walaupun murah... pasti mereka dapat rasa, anda ikhlas memberi.. sebab 2 saja yang anda mampu


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.076534 saat. Lajunya....