Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya, akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya, dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
Ukhwah muslimah:
Dari kiri: Presiden, Chef Fizah, Wida_Smiley. Duduk: s_wani, s_wana

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 5 jam, 33 minit yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: SEKOLAH MENENGAH PEREMPUAN SELURUH MALAYSIA.


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» SEKOLAH MENENGAH PEREMPUAN SELURUH MALAYSIA.

Please Mendaftar To Post


Oleh SEKOLAH MENENGAH PEREMPUAN SELURUH MALAYSIA.

conan
WARGA RASMI
Menyertai: 05.05.2009
Ahli No: 10463
Posting: 13
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-01-10 20:05


salam akak2 dan adik-adik semua..
saya cuma nak tau student sek apa seluruh malaysia...
teringin nak pergi sek apa saja especially yang ada sains agame..
boleh juga p'kenalkan sekolah yang tak pernah dengar...
:kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For conanProfil   Hantar PM kepada conan   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-10 16:20


Assalamualaikum dan semua. amboi hari ni akak ingat akak seorang saja sibuk rupanya yang lain pun sama. ok conan since nak tau sapa dari sekolah perempuan. hehe akak dari MGS klang. :cry: sedihlah akak bukan dari sekolah agama macam u all.

bolehkah akak diterima disini.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 00:12


salamun alaik..

hmm ana pun same dengan kak limah juga..dulu bukan sekolah agama..Treacher Methodist Girls School(TMGS) dari drjah 1-tingktn 5..beruntung betul siapa yang dapat sekolah agama..banyak yang boleh dpljri..huhu..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 07:42


Assalamualaikum dan selamat pagi. tapi nazatul walaupun akak sekolah disitu ptgnya kena pergi sek. agama juga.tapi tak lah sepandai mereka-mereka dari aliran agama. setakat baca fateha tu oklah tapi tajwid belum tentulah hehehe. ingat lagi masa sekolah agama ustaz suruh sorag baca tab bat yada (maaf ya tak tau surah apa) dia kata sapa baca betul dapat 30sen. hehehe akak dapat. tak sangka setiap petang bila ngaji dengan atok salah sebut saja. hahahaha tanga hinggap kat pipi. :-| sakit tau.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 13:51


dulu sekolah kat sekolah menengah perempuan sri aman, petaling jaya...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

dee_nadya
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.04.2009
Ahli No: 10306
Posting: 61
Dari: pantai dalam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-03-10 20:25


dulu ana sekolah kat sekolah perempuan jugak...
smk puteri wilayah,kampung baru,kl...huuhu


-----------------
luaran tidak mencerminkan hati yang sebenar..


Bookmark and Share




  Member Information For dee_nadyaProfil   Hantar PM kepada dee_nadya   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-04-10 11:51


salamualaikum...

Imni dulu pun sekolah yang semua perempuan:kelip:

:bunga:SEKOLAH RAJA PEREMPUAN TA'AYAH, IPOH:bunga:

rindu sangat nak ke sekolah tu jumpa warden, cikgu2, ustaz dan ustazh...

belajar kat situ dari form1-form5..nak kata imni ni baik sangat sebab sekolah agama tak lah jugak..cuma cara hidup di sekolah mengajar kita untuk menjadi muslimah solehah..

dekat sekolah ni..kalau lepas PMR, boleh pilih lah..nak masuk aliran sains tulen dan agama, akaun atau aliran thanawi..

silalah datang ke sekolah saya ini..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.060079 saat. Lajunya....