Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tak kiralah berapa kali anda jatuh; yang penting ialah berapa kali anda boleh bangun kembali selepas jatuh.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Perlawanan Sukan Gelanggang

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 12 jam, 2 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: praktikal training


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» praktikal training

Please Mendaftar To Post


Oleh praktikal training

sinoja
WARGA RASMI
Menyertai: 07.11.2009
Ahli No: 11581
Posting: 3
Dari: aman makmur..............

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-09 16:21


salam semua warga komuniti..1st post topic ni..hehe..nak tanya ada siapa kat sini yang tau tempat praktikal yang nak pakai org dalam bulan mei ni..kalau ada boleh lah sharing2...terima kasih...

p/s: eng field+provide allowance lagi bagus ;-) :kelip:


-----------------
Aku harus selalu sedar sepenuhnya bahawa yang terbaik menurutku belum tentu yang terbaik menurut Allah SWT.


Bookmark and Share




  Member Information For sinojaProfil   Hantar PM kepada sinoja   Pergi ke sinoja's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.055507 saat. Lajunya....