Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan biarkan apa yang tidak boleh anda lakukan mempengaruhi apa yang boleh anda lakukan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: nur_elhikmah
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13709

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
salam ukhuwah dari saya...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 3 hari yang lalu
Swarig123: 31 hari yang lalu


Aduan dan Cadangan
Topik: BOLEH TAK TAMBAH LAGI SATU THREAD


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Aduan dan Cadangan
    »» BOLEH TAK TAMBAH LAGI SATU THREAD

Please Mendaftar To Post


Oleh BOLEH TAK TAMBAH LAGI SATU THREAD

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 12:04


Assalamualaikum

Sebelum saya nak cadang,saya minta maaf lah kalau cadangan saya ni tak boleh diterima di sini...


walaupun ini adalah portal komuniti muslimah,,saya nak cadangkan bagi satu thread untuk kongsi link game...

bila dengar game,jangan fikir game yang lalai...
mungkin game yang berbentuk hidden object,game jadi chef,
sebab sekarang ni saya kalau stress sangat saya main game jadi chef restoran...memang mencabar bila pelanggan ramai,,kita nak kena serve on time...

lagi satu hidden object dalam b.inggeris bantu saya nama2 benda dalam BI.entahlah...saya nak cadang saja...

kalau setuju,saya ada banyak link game..boleh kawan-kawan download...smpan dalam pc...sesekali boleh main...

:kelip:


INI CONTOH GAME TERBARU YANG SAYA MAIN..MENCABAR..JELAJAH DUNIA JADI CHEF..

MENDUGA TAHAP KECEKAPAN KITA SERVE MAKANAN PADA PELANGGAN.





null



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-09 14:48


saudari wafahafiz...
saya memang berminat nak main game..betul bukan untuk buang masa atau melalaikan..cuma untuk hiburan selingan...hmm..ap name game tu..saya baru saja berminat main game mask2 macam ni..erm sebelum ni saya suka main yang hidden object..betul-betul bantu saya tambah vocab..walaupn tak banyak tapi saya rasa at least we get benefit..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

zahrahpermata
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2009
Ahli No: 11347
Posting: 39
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 11:12


salam..

bagus sangat tu,,boleh rehatkan minda....dah penat kerja kan...


Bookmark and Share




  Member Information For zahrahpermataProfil   Hantar PM kepada zahrahpermata   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 11:21


baiklah kawan-kawan semua...saya buka thread link game ni dekat forum MASA LAPANG.....

harap semua dapat kongsi bersama di situ...saya juga harap pihak pengurusan mengizinkan.

terimakasih....


saya tengok dah ada yang letak game link...

tak apa,,,sebab game banyak yang berbeza....

saya suka hidden object dan chef saja...

[ Telah diedit oleh: wafahafiz pada 26-10-09 11:26 ]


Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 13:36


Betul tu wafahafiz..
Masukkan game wafahafiz dalam thread MasaLapang.. InsyaAllah,mana yang boring2 tu mesti join game wafahafiz..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 13:41


tapi kena download sendiri lah... :malu:

wafa cuma nak kawan-kawan main game mencabar ni...

dia merantau merata tempat kerana nak dapatkan trofi2 tu...

harap dapat lah berhibur sekejap...lepas tension...

tapi game ni pun boleh datangkan tension kalau kita lambat serve makanan pada pelanggan.. :lucu:



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-09 13:15


kalau pihak pengurusan dapat adakan thread online game yang semacam ni dalam portal ni,saya fikir akan ramai juga yang nak release tension masuk ke sini sambil2 main game...

tak perlu nak download..terus dapat main dalam ni..


bagaimana? pihak pengurusan... :berfikir:

selain dari shoutbox,,game berbentuk membina IQ ni pun adalah satu cara memeriahkan lagi komuniti muslimah kita ni...

sesiapa yang setuju,sila beritahu...



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

imni_1612
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 19.03.2009
Ahli No: 10129
Posting: 31
Dari: sabak bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-09 22:47


saya setuju...:)..boleh lah update sikit portal ni kan..


-----------------
man jadda wa jada



Bookmark and Share




  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

fit
WARGA RASMI
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 3317
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 26-11-09 00:51


Salam. Baik juga cadangan ni. Lagi baik kalau ada yang memang tahu membuat computer game di luar sana, boleh lah kongsi ....


Bookmark and Share




  Member Information For fitProfil   Hantar PM kepada fit   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.04832 saat. Lajunya....