Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan
-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 jam, 33 minit yang lalu
rainersmith: 2 hari yang lalu
Swarig123: 21 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: siapa nak jawab pendapat/pertanyaan saya?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» siapa nak jawab pendapat/pertanyaan saya?

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa nak jawab pendapat/pertanyaan saya?

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-10-09 11:51


Assalamualaikum...

saya nak tahu,Kenapa dalam forum kerjaya tak boleh promot bisnes?
tapi saya tengok sesetengah tu tak kena locked pula...
sesetengah ditegur tak boleh pasarkan barang dalam forum tu...saya keliru sikit lah..

saya dah pos masuk semua gambar-gambar kek dan mula promote.
lepas tu baru saya terbaca yang tak boleh berjual beli di situ..tolong jelaskan pada saya...

yang ke 2 saya nak tahu,,kat sini memang tak ada shoutbox ke?itu saja..

yang ke 3,bila admin nak buat, boleh upload masuk lagu dalam profile..maksud saya lagu2 yang baik-baik lah..irama nasyid atau lagu yang ada ertikata kepada kebaikan.bukan lagu cinta yang melalaikan..

terimakasih kepada yang sudi menjawab soalan saya...



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-09 14:28


Salam buat wafahafiz,
cuba tengok dilaman web yang lain, kalau nak promote perniagaan semestinya dikenakan bayaran. Untuk membuka sebuah portal dikenakan bayaran, bukan percuma tau.

Seperti contoh portal muslimah, pihak admin terpaksa membayar yuran itu ini untuk mewujudkan portal dan ada pihak mengambil kesempatan untuk berniaga atas portal muslimah, maka tidak adil lah kan kepada portal.

Saudari wahahafiz boleh berniaga tapi klik di supermarket portal..

Harap wahahafiz faham Kenapa tidak dibenarkan berniaga..

Soalan kedua dan seterusnya akan difikir-fikirkan kelak..

sekian terima kasih..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

wafahafiz
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 29.06.2009
Ahli No: 10856
Posting: 250
Dari: bandar sri damansara

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-10-09 21:22


oh ye ke...selama ni saya masuk website lain yang boleh promot perniagaan dengan percuma sebab tu saya tak tahu...

memang website tu pun kena bayar juga tapi bila saya tanya admin dia kata tak apa..dia memang sediakan lagi ruangan promote bisnes

jadi saya fikir di sini tentu lagi boleh...maaf ye...
saya dah pos dulu sebelum teliti betul-betul...

cadangan yang lain tu saya tnggu2 juga... :sopan:



Bookmark and Share




  Member Information For wafahafizProfil   Hantar PM kepada wafahafiz   Quote dan BalasQuote

hudaahmad
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 8882
Posting: 31
Dari: germany

germany   avatar


posticon Posting pada: 27-11-09 23:36


Mungkin maintanance untuk website tu tidak tinggi, sebab tu dia kasi promot perniagaan percuma. Portal muslimah ni saya rasa tinggi kos pengendaliannya, jadi salah satu cara untuk menmpungnya dengan iklan perniagaan.. Kiranya fair untuk kedua-duanya belah pihak lah..


-----------------
Nasyid&#<br /><div align=

Bookmark and Share




  Member Information For hudaahmadProfil   Hantar PM kepada hudaahmad   Pergi ke hudaahmad's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.060791 saat. Lajunya....