Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Pengetahuan adalah harta yang patut dimuliakan, perilaku baik adalah busana baru, dan fikiran adalah cermin yang jernih
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
Salam ukhwah! Inilah kiter....

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 19 jam, 40 minit yang lalu
rainersmith: 3 hari yang lalu
Swarig123: 22 hari yang lalu


Muslimah Surirumah
Topik: ALHAMDULILLAH...TELAH KU TEMUI PENAWAR untuk KANSER...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, mazidah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Surirumah
    »» ALHAMDULILLAH...TELAH KU TEMUI PENAWAR untuk KANSER...

Please Mendaftar To Post


Oleh ALHAMDULILLAH...TELAH KU TEMUI PENAWAR untuk KANSER...

raihanberkat
WARGA RASMI
Menyertai: 23.08.2009
Ahli No: 11234
Posting: 2
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-09 23:41


salam buat semua teman........

syukur ke hadrat Allah...
setelah ditimpanya musibah penyakit ini...dengan penuh kesabaran ku lalui penderitaan ini dan akhirnya...dengan izinNya, telah ku temui penawar yang cukup ampuh tanpa ku lalui rawatan kimo yang cukup menyakitkan...

kepada teman-teman yang menderita penyakit yang sama, jom..kongsikan pengalaman anda...semuga terkandung sejuta hikmah di dalam topik in...insyaAllah...


-----------------
untuk 1001 permasaalahan diri berkaitan kanser/fibroid/jodoh/sihir jodoh/ zuriat dll...sila hubungi : 0139366353


Bookmark and Share




  Member Information For raihanberkatProfil   Hantar PM kepada raihanberkat   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 26-10-09 16:18


alhamdulillah, anda telah berjaya melawan penyakit ini tanpa kimo... semoga anda akan menjadi duta bagi setiap insan yang ada penyakit ini....


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-10-09 12:17


salam..
nak tanya, sakit kanser apa ye yang dah anda lalui? :berfikir:


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

delima
WARGA RASMI
Menyertai: 24.12.2009
Ahli No: 11747
Posting: 1
Dari: kulim , kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-12-09 17:11


kat area mana perubatan tu raihanberkat?


Bookmark and Share




  Member Information For delimaProfil   Hantar PM kepada delima   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-09 09:50


saya rasa raihanberkat ni jarang online.. kalau nak tanya, better sms ataupun call.. sebab di hari itu saya ada juga tanya pasal ini, dia terus balas.. hehe..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.059628 saat. Lajunya....