Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya dengar, saya terlupa; saya lihat, saya ingat; saya melakukan, barulah saya faham

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Dari Galeri
kalau nak kenal...nielah satu2nyer kakak kesayanagan sayer....nuha...lawa kan?heheh...promote akak jap....hehhesalam ukhwah dr sayer

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 13 hari yang lalu
fayyzah: 25 hari yang lalu
bintanghatee: 32 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: UCAPAN SELAMAT HARI RAYA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» UCAPAN SELAMAT HARI RAYA

Please Mendaftar To Post


Oleh UCAPAN SELAMAT HARI RAYA

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 07:27


Assalamualaikum :kelip: hari ni puasa tinggal lagi 8 hari kan diam tak diam ramdhan dah nak berlalu dan timbulnya shawal. Mungkin dah ada yang mula ambil cuti mana yang cuti byklah.tapi kak limah tahun ni cuti sehari saja iaitu sebelum raya 18hb baru cuti dan masuk kerja balik 24hb eemmmm cepat tapi seronok sebab kat opis sunyi boleh settlekan kerja-kerja.

ok kawan-kawan jaun dan dekat. dimalaysia atau dimana sahaja yang dapat rangkaian ni, disini kak limah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN. yang mana balik kampong pandu kereta berhati-hati mana yang suami pandu ingat dan jangan tidur bykan berzikir didalam perjalanan semoga malaikat melindungi kita sepanjang perjalanan. Ingat jangan membazir. raya2 juga nanti lepas raya nak makan apa.eeee makan kueh sampai habuk. Kak limah nak mohon jutaan ampun dan maaf pada ummi,hanan, hala,sutera, ujee, ain dan semua yang kenal kak limah. nak sebut semua penatlah nak type.manalah tau sepanjang perkenalan kita ada yang tersinggun dengan kata-kata kak limah. nanti kalau kak limah balik dari kg buat open house semua datang ye.

bagi ain yang akan menempuh dunia baru...banyak-banyak bersabar ok, kuatkan semngat demi anak-anak. didik anak-anak sampai berjaya kalau ada yang sudi ambil dan jaga ain anak beranak hehehehe terima ya. :lol:

bagi ujee yang baru tinggal sebumbung dengan suami juga harus kuat semangat dan bykan bersabar ok. ingat apa pesan ummi.

bagi perantau yang tak dapat balik kampong :cry: jangan lah bersedih. belajar rajin sampai berjaya harumkan nama bangsa dan agama kita itulah perjuangan anda. :jangan:
asik dengan keseronokan dan lupa diri berada di perantauan. ingat kalianlah akan menjadi pemimpin kepada anak-anak kami nanti. :lucu: hehehe ceraramah pulak.

untuk pengetahuan rakan muslimah semua berkenaan kak limah jangan risau. dah biasa lalui hidup dengan kepayahan dan kesedihan. dah puas menangis dari kecil hingga dah tua ni. semua tu kak limah anggap asam garam kehidupan yang mesti semua akan lalui. apa yang kak limah buat ialah bertawakkal.

SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 10:54


ni yang jeles ni.xdepun nama saya.hihi.gurau2 saja.
saya pun akan balik kg (bandar sebenarnya) next week.
tapi this week sangat penat, sebab tpakse hantar dan ulang alik dr rumah ke hospital.
hantar member nak bersalin.tpakse temankan dia sebelum husband dan familynya datang.

SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN jugak.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-09 08:02


selamat hari raya...

maaf segala perkara
kira kosong-kosong lah ye ;)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

ujee
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.08.2009
Ahli No: 11199
Posting: 77
Dari: kuantan

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 08:00


mekacih kak limah...Insya Allah..banyakkan bersabar, Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua warga komuniti muslimah Hanan.com.my


Bookmark and Share




  Member Information For ujeeProfil   Hantar PM kepada ujee   Pergi ke ujee's Website   Quote dan BalasQuote

ainzulaika
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.03.2009
Ahli No: 10054
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 08:30


salam, kak limah, terima kasih kerana ingat kat ain lagi.ain pun macam tu juga nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA ,MAAF ZAHIR BATIN kepada kak limah dan semua sahabat muslimah.kalau ada bicara ain yang menyinggung perasan sahabat muslimah semua dan terima kasih kerana banyak beri sokongan dan nasihat buat ain.mungkin tahun ini ain pertama kali beraya tanpa seorang suami...ain kena belajar berdiri di kaki sendiri.doakan kebahagian ain ye semua.wassalam


-----------------
assalamualaikum semua, apa khabar wangsa muslimah


Bookmark and Share




  Member Information For ainzulaikaProfil   Hantar PM kepada ainzulaika   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 10:05


Mohon kemaafan juga buat semua warga Muslimah. Moga Ramadhan serta Syawal yang bakal menjelang mengeratkan lagi ukhwah antara kita. Terima kasih juga kerana menjadi warga Muslimah yang setia..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 17:48


Salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin.. semoga Syawal kali ini lebih bermakna lagi.. lepas raya jangan lupa jengah Portal Muslimah.. :-)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 10:29


ASSALAMUALAIKUM...
SALAM AIDIL FITRI BUAT SEMUA WARGA HANAN.COM
MOGA BERTEMU LAGI DI RAMADHAN AKAN DATANG
MOHON AMPUN DAN MAAF DI ATAS SEGALA KESALAHAN
BAWA KERETA ELOK-ELOK YE...


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

teacher_noria
WARGA RASMI
Menyertai: 24.08.2009
Ahli No: 11247
Posting: 9
Dari: Tumpat

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:26


Salam,
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua warga Hanan, dah seminggu tak dapat nak baca dan berkongsi info dari portal yang menarik ni. Walau tak sempat nak post sesuatu untuk dikongsi tetapi bila berkesempatan melayari laman ini banyak juga info dan ilmu berguna.Salam ketemu di lain masa.


-----------------
Salam semua.... Semoga semua di berkati Allah dan beroleh kebahagian


Bookmark and Share




  Member Information For teacher_noriaProfil   Hantar PM kepada teacher_noria   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:49


salam aidilfitri buat semua...

andai ada terkasar bahasa...diampunkanlah segalanya..


-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ


Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 16:36


Assalamualaikum..
Saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..
Maaf zahir dan batin..

sesiapa yang balik johor tu,mohla jemput datang beraya rumah saya..raya ketiga,saya dah balik pahang.. :D


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

inun
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 31.01.2008
Ahli No: 8250
Posting: 36
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-09-09 18:52


Assalamualaikum
inun pun nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN.....
maaf banyak-banyak agaknya tersalah bagi komen ke, tersengaja komen ke.. :-D :-D
apa- apa pun...sambil2 buat kuh raya tu... bersama- samalah kita merebut peluang untuk beramal di penghujung ramadhan ini.. :-) :kelip:
lambatnya...... tak sabar nak balik kampung...
dah boring duduk kat hostel ni... :cry: :cry:


Bookmark and Share




  Member Information For inunProfil   Hantar PM kepada inun   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 21:20


KHAS UNTUK sahabat-sahabat SEMUA..

Kita sering berteman,
Menjalin Ikatan kemesraan
Kini...dan hari ini,
Kita diberi kesempatan,
Merapatkan lagi perhubungan,
Yang menuntut agar ia BERKEKALAN.

1Syawal mencetus emosi
Rindu, Sebak, syahdu dan pilu
terbayang lambaian Nostalgia
kita bergurau senda dan beramah mesra
bersama teman-teman seperjuangan,

Saat ini tiada kata yang dapat menzahirkan
melainkan secebis ucapan ringkas

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN.....

~Nur Syakirah~ :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 08:06


Assalamualaikum semua. Ada berita gembira nak pergi tau.hehehe kak limah mula cuti esok petang. sekali lagi untuk mereka yang balik kg "selamat berhari raya" dari kecil sehingga dewasa tahun inilah kali pertama beraya di kg orang dan berjauhan dengan ibu dan ayah :cry: :lol: sedih ada dan gembira pun ada. hala akak nak balik johor. hala kg kat mana? kalau dekat akak datang kalau jauh. maaflah ya.

selamat hari raya semua maaf zahir batin.
[ Telah diedit oleh: limah pada 16-09-09 08:07 ]


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 08:11


soleha maaf akak tulis nama salah. tapi rasanya akak type betul tapi bila posting nama dia jadi hala.maaf ya... :bunga:


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 09:11


Pada 16-09-09 08:11 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

soleha maaf akak tulis nama salah. tapi rasanya akak type betul tapi bila posting nama dia jadi hala.maaf ya... :bunga:

hehe..tak mengapa..tak mengapa..
saya balik kulai..akak johor kat mana?


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

annysskc
WARGA RASMI
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 974
Posting: 5
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 11:36


Salam AidilFitri Maaf Zahir Batin
Sambutlah Syawal dengan kesederhanaan,...


Bookmark and Share




  Member Information For annysskcProfil   Hantar PM kepada annysskc   Pergi ke annysskc's Website   Send ICQ Meesage To annysskc   Send AIM Meesage To annysskc   annysskc's MSNM Number Is -   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 23:24


Assalamualaikum

Melati semerbak harum mewangi,
Sebagai penghias di sudut almari,
Ucapan ini hadir pengganti diri,
Hulurkan tangan kemaafan diberi.

"Selamat Hari Raya Aidil Fitri"


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 11:16


Raya sudah tak lama lagi. selamat pulang ke kampung masing-masing..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-09-09 13:57


salam eid mubarak..
mohon ampun maaf..

nak ucp bagi spesifik tak tertaip..ehehe
jadi, ucapan untuk semua yang mengenali simple person
known as simple-shida.


raikan syawal dengan penuh kesyukuran.. :-P


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082269 saat. Lajunya....