Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan..

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Dari Galeri
para peserta program MEGA JK 2004...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 16 jam, 39 minit yang lalu
rainerjons: 14 hari yang lalu
rainersmith: 25 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: ESQ 165 Training @ Kuantan


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» ESQ 165 Training @ Kuantan

Please Mendaftar To Post


Oleh ESQ 165 Training @ Kuantan

nor310
WARGA RASMI
Menyertai: 27.07.2009
Ahli No: 11038
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 27-07-09 22:00


ESQ Training for Mahasiswa
1 - 2 Ogos 2009 (Jumaat & Sabtu)
Kompleks Dagangan Mahkota, Kuantan

(Minta izin admin untuk buat promotion sikit kat sini ye :) )

Rasanya ramai yang dah tahu/pernah dengar pasal apa itu ESQ Training, particularly ESQ 165. Kalau belum tu, silalah melawat ke website rasmi ESQ Malaysia www.esq.com.my.
Alhamdulillah ESQ 165 telah meyakinkan banyak organisasi2 kerajaan dan bukan kerajaan untuk menghantar staf2 mereka ke training ini ( saya tak dapat apa-apa komisen fr this promotion ye hehe. sekadar seorang alumni yang ingin berkongsi). Ini termasuklah Petronas, Sime Darby, Kementerian Pertahanan, PLKN..banyak lagi.. dan yang terkini UMNO.

Membaca testimoni2 yang ditulis oleh para alumni..anda mungkin ada doubt,.'betul ke, boleh ke berubah dalam masa 2 hari saja,..' Erm, i would say, wallahualam. Hidayah itu bukankah datangnya dari Allah, bukannya dari ESQ. But then i believe this programme can be a good starting point,.or a breeakthrough untuk kebanyakan peserta yang telah hadir..seterusnya, medan untuk cuba berubah adalah kehidupan sebenar di luar training. 2 hari itu cumalah bekal..or in fact, pelaburan. Erm,.kalau nak tengok dr segi materialnya..bayaran 400-500 untuk training tu bukanlah juga untuk dua hari tu saja. tapi bayar untuk menjadi alumni,.dan boleh join training untuk recharge untuk masa2 akan datang, for free.

UIA Kuantan melalui Students Representative Council juga akan menganjurkan program ni di Kuantan, insyaALlah pada 1&2 August ini. Program ini primarily di anjurkan untuk pelajar UIA tetapi kami juga ada menyediakan tempat untuk mahasiswa dari IPT lain. Kelebihannya, kerana ini adalah in house training, yurannya lebih murah i.e RM 350 untuk pelajar UIA dan RM 400 untuk IPT luar.

untuk maklumat lanjut boleh hubungi committee di 0145005435 dan 0139206570 by SMS or call. ASAP. Place are limited.

Thanks
www.esqkuantan.blogspot.com :sopan:


Bookmark and Share




  Member Information For nor310Profil   Hantar PM kepada nor310   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.111531 saat. Lajunya....