Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
keadilan yang ada pada seseorang laksana sebentuk mutiara . Meskipun yang empunya telah mati , mutiara itu tetap tinggal dengan cahayanya ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
salam ukhwah fillah dari ana..........

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 10 hari yang lalu
fayyzah: 22 hari yang lalu
bintanghatee: 28 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: S.O.S


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» S.O.S

Please Mendaftar To Post


Oleh S.O.S

ada_nur183
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2008
Ahli No: 8978
Posting: 16
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-07-09 21:11


:-D Assalamualaikum

Sebenarnya ana 100% minat bahagian psikologi dan bercita-cita nak jadi dr. pakar psikologi. Ana dah cari maklumat dah lepas SPM patut ambik course apa untuk capai cita-cita ana tu.
Tapi masalahnya sekarang, ana betul-betul nak tahu secara detail apakah langkah2 dan course yang perlu ana ambil untuk capai cita-cita ana ni sebab psikologi ada banyak bahagian. Ana nak jadi doktor yang merawat bukan pengkaji penyakit atau guru kaunseling. :-(
Jadi, ana betul-betul harap, sesiapa saja boleh bantu ana. Sebab SPM dah nak dekat. Nanti nak kena isi borang tu lah borang ni lah...
Lagi satu, bagaimana nak minta biasiswa kalau ana ambik bidang psikologi? Petronas boleh ke? :malu:
Jadi sila tolong ana yang kurang ilmu ini buat antum yang berilmu.
:kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For ada_nur183Profil   Hantar PM kepada ada_nur183   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-07-09 22:28


Kena ambil medic. Lepas tu bila jadi pakar ambil bahagian psikologi insyaAllah.

WA


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

alkene
WARGA RASMI
Menyertai: 23.07.2009
Ahli No: 10998
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-07-09 03:11


salam
kalau result SPM ok dan cemerlang
boleh apply biasiswa MARA, JPA or PETRONAS
tapi selalunya biasiswa PETRONAS ni untuk student yang masuk UTP saja.
entahla.tak berapa pasti sangat
nak ambil medic apply biasiswa JPA
good luck untuk SPM
ad’uu lakum binnajaah
insyaallah


Bookmark and Share




  Member Information For alkeneProfil   Hantar PM kepada alkene   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.063938 saat. Lajunya....