Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Dengan Nama c(_l_) l Yang Maha Pengasih Dan Maha Penyayang...salam ukhwah fillah daripada saya buat semua warga muslimah...;)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 22 jam, 19 minit yang lalu
rainersmith: 2 hari yang lalu
Swarig123: 21 hari yang lalu
Gordon29: 30 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Majalah favourite antum semua....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Majalah favourite antum semua....

Please Mendaftar To Post


Oleh Majalah favourite antum semua....

nuur_kasih511
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9934
Posting: 32
Dari: maRang_TeReNGgANu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-09 10:27


salam...
jom kongsikan majalah yang kalian selalu baca or langgan kat pasaran... :-)


Bookmark and Share




  Member Information For nuur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nuur_kasih511   Quote dan BalasQuote

najah_1424h
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 04.05.2003
Ahli No: 951
Posting: 32
Dari: setiu, terengganu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 30-06-09 14:39


..sudah tentu 1.ANIS 2.PA&MA 3.I-SIHAT 4.readerst digest
anis- majalah muslimah/keluarga
pa&ma- majalah keibubapaan
i-sihat- majalah kesihatan as j/u sukan
.digest- improve my english as eng teacher
Langgan bulanan; anis & pa&ma.


-----------------
teacherNajah


Bookmark and Share




  Member Information For najah_1424hProfil   Hantar PM kepada najah_1424h   Quote dan BalasQuote

hurul_aini
WARGA RASMI
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 3040
Posting: 16
Dari: Hulu Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-07-09 10:09


majalah anis..majalah nur tu boleh gagah...


Bookmark and Share




  Member Information For hurul_ainiProfil   Hantar PM kepada hurul_aini   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-07-09 10:36


majalah anis,
nur,
dara.com,
al-islam,
muslimah,
ujang(hihi,realease tension)

wanita(just pinjam saja)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 01-07-09 17:59


Assalamualaikum
Tokcik suka baca Anis, Laman, Solusi, Ujang.. :-D

Mangga, Maskulin, Variapop dan serupa dengannya.. :jangan: :-o

Tapi kadang-kadang rampas yang budak-budak sekolah bawa.. selak2 juga... :-D lepas tu ditong sampahkan.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

nuur_kasih511
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9934
Posting: 32
Dari: maRang_TeReNGgANu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-07-09 13:20


!!! QUOTE !!!

Tapi kadang-kadang rampas yang budak-budak sekolah bawa.. selak2 juga...


ooo..pandai eh...curi2 baya ye cikgu.. :jangan:


Bookmark and Share




  Member Information For nuur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nuur_kasih511   Quote dan BalasQuote

shahzulfairah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10258
Posting: 68
Dari: Selat Tebrau

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-07-09 09:14


anis, cos info bagus,
tak boring, mesej yang disampaikan digarap dengan baik sekali


Bookmark and Share




  Member Information For shahzulfairahProfil   Hantar PM kepada shahzulfairah   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 04-07-09 17:59


Pada 02-07-09 13:20 , nuur_kasih511 posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

Tapi kadang-kadang rampas yang budak-budak sekolah bawa.. selak2 juga...


ooo..pandai eh...curi2 baya ye cikgu.. :jangan:


Assalamualaikum
Tak curi lah..rampas, sebab barang larangan. Cikgu kena tengok takut nanti kalau murid cakap majalah mangga tu bagus macam anis, macam mana? :berfikir: ..tak lah cikgu kena tipu :-D


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-09 16:05


sekarang ni jatuh cinta dengan majalah solusi..
banyak info yang amat berguna. memang sesuailah dengan motonya, "panduan hidup bersyariat".. :-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061902 saat. Lajunya....