Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Dari Galeri
assalamualaikum...
ni gambo kite kat depan umah sewa.salam ukhuwah fillah..kalau ade kwn lame kite yg masih ingat kat kite, anto2 le msg...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu


Isu Semasa
Topik: Siapa Minat Suara Siti?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» Siapa Minat Suara Siti?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa Minat Suara Siti?

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-05-03 19:54


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu

ada tak diantara sahabiah sekalian yang meminati suara siti nurhaliza?
bagi jijah..jijah suka dengar suaranya...kalau siti mengaji mesti sedap didengar kan...

saja aje jijah nak tahu antara kita..siapa minat suara siti?kalau sahabiah minat katalah minat dan mengapa..dan kalau tak minat taipkan saja tak minat...
tapi pastikan beri komen yang logik tanpa memburukkan mana-mana pihak!

ok wassalam...
bai


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

anak_perak
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 45
Posting: 186

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-05-03 22:16


ehem... assalamua 'laikum

ermm....mmgla suara kawan tu sedap dr suara sy ni
hikhik....nak kater minat sgt tu , takder laaa
tp..boleh laaa


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For anak_perakProfil   Hantar PM kepada anak_perak   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-05-03 22:22


a'kum


mmmm...ada jugek yg minat Siti eh?

saya minat suara dia...betul la kata jijah...klu dia ngaji musti bestnya...saya suka lagu Air Mata Ibu...sedih gitu...kita amik mana baik...lagu Dibatas Masa pun kira sedih gak..penah diputar kat ikim...

Nape suka Siti? sebab antara banyak2 artis dia je yg nampak ok...pastu dia muncul dlm keadaan penuh keinnocencesan....sbb tu ramai pakcik makcik yg kira blh terima dia...

pastu dia pun tak seksi...cuba perati byk majlis2 yg dia hadiri kebanyakannya dia pakai baju kiranya tutup aurat (lengan panjang) even kepala tak tutup...tp tak semestinya dia betulkan?

mmm...kire2nye low profile la...

mmm..penah ari tu sorg pendakwah wanita puji Siti pastu ada sedikit kontroversi....heheh takut lak nanti ada org salah tanggap...

tp terpulang lah...


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 11:29


akum..ana pun suka ct..sebab suara dia dan penampilan dia yang sentiasa sopan,tak terdedah macam artis wanita lain..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

fi_amaanillah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 627
Posting: 114
Dari: JB

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 13:19


assalamualaikum...

apa kabar semua? smg sihat & ceria...

emm..ana mmg minat dgn siti..sopan..suara sedap..kiranye pakej la..kl mengaji ke..b'qasidah ke..emmm..ana rasa mmg lemak b'krim suaranya..heheh..mcm susu la pulak..

okla...
ukhuwah fillah..
fi amaanillah

wassalam..


Bookmark and Share




  Member Information For fi_amaanillahProfil   Hantar PM kepada fi_amaanillah   Quote dan BalasQuote

Houri
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 737
Posting: 66
Dari: IIUM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 22:15


sore ct? best...mmg best...tapi..depends ngan lagu ah...kalo die nyanyi lagu pop rock...tak best! die sesuai lagu sentimental ah...lagu2 jiwang tuh...heh

papepon..die mmg cute...juzz cute...nak kate jelita...lebiy2 ah kot...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HouriProfil   Hantar PM kepada Houri   Quote dan BalasQuote

ai_za82
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 49
Posting: 36
Dari: pagoh

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 23:51


saye pun suke ct...
dulu mase zaman sekolah...fanatik gak laa...

tapi...bila dah besar camni...just minat camtu je...
dlm ramai2 penyanyi pop masa kini, dia la yg ok sket kot...


-----------------
bukankah ini suatu dugaan
dari Tuhan yang Pengasih Penyayang
kita sekadar dapat merencana
hanyalah Dia yang menentukannya


Bookmark and Share




  Member Information For ai_za82Profil   Hantar PM kepada ai_za82   Quote dan BalasQuote

farhah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 190
Posting: 42
Dari: negeri pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 08:38


assalamualaikum...saya pun suke gak kat ct...
tp skit-skit jer...


Bookmark and Share




  Member Information For farhahProfil   Hantar PM kepada farhah   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 09:06


heheheh...ooo bincang pasal siti yek?? ana?? jgn cakap la...for sure la ana minat kat ct...dah la suara best...muka jgn cakap la kan...cute sungguh...ct tuh kalau pakai tudung lagi lawo...tui daq??


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

puteri_aina
WARGA RASMI
Menyertai: 04.05.2003
Ahli No: 948
Posting: 5
Dari: uitm t\'ganu

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 10:47


assalamualaikum semua...
ramai jugak sahabat yg minat suara ct yek?
puteri pun minat gak!
tp....
ader la....
kalu nak kira ader lg yg suara lebih best dr dia.
mcm datyang nurfaizah.best aper suara dia!
cuma wajah ct ler yg dpt tempat!tul tak?
aper2 sape2 pun ader kelebihan masing2...


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_ainaProfil   Hantar PM kepada puteri_aina   Pergi ke puteri_aina's Website   Send ICQ Meesage To puteri_aina   Quote dan BalasQuote

Noorul_Adha
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 441
Posting: 32
Dari: Kajang,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-05-03 02:25


A'kum..

Ana pun minat gak kat kak CT kita sorang tu.. Tapi, sayang 1001 kali sayang.. dia pilih cara hidup sebegitu. Macam mana la kalau... dia ditakdirkan mati tanpa sempat bertaubat? Sayang kan..? Org cam dia tu..ee.. sayang sangat! Kiter sebagai saudara seagama ni.. doa-doakan la, semoga dia diberikan petunjuk dan segera pulang ke pangkal jalan. kembali kpd Allah. Aaamiin...

Sayang sesama Islam..
Semaikan di hati..
Sampai ke mati..

-----------------
Kata Saidatina Aisyah,"Wanita solehah adalah wanita yang tidak memandang lelaki bukan mahram dan yang tidak dipandang oleh lelaki bukan mahram."


Bookmark and Share




  Member Information For Noorul_AdhaProfil   Hantar PM kepada Noorul_Adha   Noorul_Adha's MSNM Number Is Mawaddatul Wardiinah   Quote dan BalasQuote

PurnamaDiPantai
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 835
Posting: 41
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 00:09


Azee suka sangat siti...
azee sokong pendapat houri...dia best kalau bawa lagu sentimental..or...irama malaysia...
puji jugak sikap dia sebab dia dapat buktikan jadi penyayi popular tak perlu nak seksi..dedah sana-sini... tapi kalau dia jadi ustazah ajar ngaji lagi best...


Bookmark and Share




  Member Information For PurnamaDiPantaiProfil   Hantar PM kepada PurnamaDiPantai   Pergi ke PurnamaDiPantai's Website   Quote dan BalasQuote

greenleaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 684
Posting: 26
Dari: hokkaida

japan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 01:04


ya....sy peminat SNH.....suaranya mantap....vokalnya power....dan comei....


-----------------
obey ALLAH,
obey RASUL,
SUCCESS will be yours....


Bookmark and Share




  Member Information For greenleafProfil   Hantar PM kepada greenleaf   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 01:09


dia cantik, suara pun merdu.. alhamdulillah..

tp, lebih cantik kalau dia pakai tudung dgn jubah..
waa.. lawa betul !
ari tue, dlm majalah.. qaulah nampak dia pakai tudung dgn jubah...
alahai.. cantik ^ indahnya...

wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 10:45


assalamualaikum....

minat siti nurhaliza...? minat sesgt....!ana mmg minat ct ni sejak mula2pembabitan dia dlm dunia hiburan ni....semua keluarga sy suka ct....

ana minat ct ni coz dia artis yg xseksi...sopan....cantik..lawa.....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

nur_hawa
WARGA RASMI
Menyertai: 03.05.2003
Ahli No: 932
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 18:57


nur pun minat gak kat kak ct tu.....dari awal dia menyanyi sampai lah sekarang ni......dia x seksi dan nur suka dengan penampilan dan personaliti nyer......cayang kak ct...


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hawaProfil   Hantar PM kepada nur_hawa   Pergi ke nur_hawa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.079811 saat. Lajunya....