Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Dari Galeri
salam ukhuwwah dr bumi UK .. ana bertudung hitam. =) * org tak habis solat lagi kami dah makan biskut *

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu
Laurenjoy: 27 hari yang lalu
jackurban: 28 hari yang lalu
porkalwais: 28 hari yang lalu
sarahhanee: 30 hari yang lalu


Forward Dari E-mel
Topik: dapat hadiah melalui internet


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Forward Dari E-mel
    »» dapat hadiah melalui internet

Please Mendaftar To Post


Oleh dapat hadiah melalui internet

naswafa
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.05.2009
Ahli No: 10600
Posting: 49

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-05-09 11:43


pernah tak antum dapat email mengatakan antum dapat hadiah dari negara2 lain...kononnya email antum telah terpilih secara rawak dan memenangi pelabagai hadiah yang hebat2 ...boleh percaya ke? :berfikir:


Bookmark and Share




  Member Information For naswafaProfil   Hantar PM kepada naswafa   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-05-09 14:29


salam...

sedangkan KENALAN RAPAT DARI INTERNET pun boleh jadi conman... inikan pula mudah2 orang tak kenal nak kasi hadiah....

pls be alert.. kes ni dah banyak diperkata di media media.... jangan letak 100% kepercayaan tentang benda-benda yang datang dari dunia maya... key :)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-05-09 18:10


salamun alaik..

pernah saja dapat emel konon-konon dapat duit dari bank macam-macam diluar negara..lepas itu suruh kita hantar detail semua..jangan percaya..bahaya..nanti kita akan dimanipulasi oleh orang-orang yang pandai mnggunakan teknologi demi kepentingan nafsu duniawi..
nauzubillah min zalik..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-06-09 09:50


Assalamualaikum..

Baca boleh,percaya jangan.. :sopan: :sopan:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-06-09 15:38


Pada 01-06-09 09:50 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum..

Baca boleh,percaya jangan.. :sopan: :sopan:



setuju2..bahaya.. :jangan:


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-09 00:33


Pada 31-05-09 18:10 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

salamun alaik..

pernah saja dapat emel konon-konon dapat duit dari bank macam-macam diluar negara..lepas itu suruh kita hantar detail semua.


sama juga. selalu dapat emel yg mengatakan bahwa saya merupakan insan yang terpilih mendapat wang tersebut..(banyak betul jumlahnya)

satu lagi.. ada emel yg lebih kurang macam menunjukkan org tu dalam keadaan bahaya dan perlu memberi wang tu kepada saya untuk disimpankan.. kelakar juga bila baca.. buat 'don't know' je la..

p/s: pelik betul bila ada manusia yg sanggup bagi duit kpd mereka yang tak dikenali dengan senangnya.. :berfikir:


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-06-09 10:19


amat bahaya utk dipercayai...
hadiah tu bukan leh dapat free.. maybe de cas2 sampingan..
jangan mudah tertipu ye... :jangan:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-06-09 14:35


Pada 10-06-09 10:19 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

amat bahaya utk dipercayai...
hadiah tu bukan leh dapat free.. maybe de cas2 sampingan..
jangan mudah tertipu ye... :jangan:



betul3x! saya sokong! Jangan Percaya tau.. :jangan:


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.073015 saat. Lajunya....