Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
nila gambar jejak kasih kidot,amie dan qing er  di seremban...sory gambar tak terangla..tapi yg tgh tu kidot..yg ungu tu qing er or julia ashila dan yang comei tu amie yg cun...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 9 hari yang lalu
Swarig123: 26 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Siapa ahli atau staff HPA


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Siapa ahli atau staff HPA

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa ahli atau staff HPA

Marz_Yana
WARGA RASMI
Menyertai: 28.05.2009
Ahli No: 10658
Posting: 9
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-05-09 23:07


Salam..
nak tanya ni..
kat sini ada tak siapa-siapa yang ahli atau staff HPA..
:berfikir:


-----------------
Membangun Bersama Islam..
Islam Untuk semua..
Takbir!! ALLAHUAKBAR!!!!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For Marz_YanaProfil   Hantar PM kepada Marz_Yana   Quote dan BalasQuote

naswafa
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.05.2009
Ahli No: 10600
Posting: 49

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-05-09 09:13


baru ingat nak daftar jadi ahli...:)


Bookmark and Share




  Member Information For naswafaProfil   Hantar PM kepada naswafa   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-05-09 16:20


salam....

saya ahli sejak awal penubuhan HPA lagi


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-06-09 15:00


hurm..
camne nk daftar jd ahli ye..
brape RM nk bayar tuk pendaftaran??


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-09 17:45


assalamualaikum..m..saya ahli HPA. Baru je lagi..bermula pada tahun 2007 setelah menerima hadiah daripada seorang sahabat sebelum kami berpisah. (^_^).. nak jadi ahli? oo.. boleh aje pergi cawangan yang terdekat.. atau cuba layari kat www.hpa.com.my. InsyaALLAH.. boleh daftar secara online. (seingat saya la). Bayarannya hanyalah RM30 untuk seumur hidup. Marilah..bersama-sama kita membantu umat Islam terutama dalam mencari makanan dan keperluan hidup yang halal lagi baik..insyaALLAH..~


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 09-06-09 18:24


salam..
Tokcik pun ahli HPA juga.
Kilang HPA ni pun tak jauh dari rumah tokcik..
Ladang jagungnya ada di Kodiang, Kedah..
Boleh datang tengok sendiri bagaimana produk HPA dibuat.
Ada sesiapa yang nk buat lawatan ke sini?
Bagitau tokcik..insyaAllah tokcik tunggu.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

Yoyoy
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.07.2009
Ahli No: 11000
Posting: 53
Dari: www.yoyoyspa.com

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-07-09 15:57


ahli HPA juga, mula-mula minat pasal produk keluaran Islam, saya tak lah minat jual direct selling pun, lepas itu pasal minat pasal kesihatan, herba traditional, perubatan cara Islam.

Dari situ start belajar bekam alhijamah, perubatan cara Nabi SAW, masa tu baru lah tau ilmu baru,

Disebabkan minat dengan ilmu perubatan saya join belajar Herbalis, lagi banyak ilmu dapat, chiropractic, acupuncture...


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For YoyoyProfil   Hantar PM kepada Yoyoy   Pergi ke Yoyoy's Website   Quote dan BalasQuote

umihusna
WARGA RASMI
Menyertai: 01.02.2011
Ahli No: 12750
Posting: 5
Dari: Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-02-11 18:42


Pada 23-07-09 15:57 , Yoyoy posting:

!!! QUOTE !!!

ahli HPA juga, mula-mula minat pasal produk keluaran Islam, saya tak lah minat jual direct selling pun, lepas itu pasal minat pasal kesihatan, herba traditional, perubatan cara Islam.

Dari situ start belajar bekam alhijamah, perubatan cara Nabi SAW, masa tu baru lah tau ilmu baru,

Disebabkan minat dengan ilmu perubatan saya join belajar Herbalis, lagi banyak ilmu dapat, chiropractic, acupuncture...



adik saya ahli hpa, kat rumah saya hampir semua guna produk hpa. saya pula suka minum susu, jadi saya nak kongsi sesiapa yang berminat nak minum susu kambing hi-goat boleh hubungi saya 019-9173558

Sama-samalah kita ikut sunnah nabi meminum susu kambing.


-----------------
sklin-kristalmutiara.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For umihusnaProfil   Hantar PM kepada umihusna   Pergi ke umihusna's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-02-11 15:50


salam, nak tanya.. HPA produk lepas bersalin ok tak? tengah mencari-cari produk untuk lepas bersalin...


-----------------

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

cikdira
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2010
Ahli No: 12043
Posting: 10
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-11 19:48


pastinya ok... gunakan tanpa was-was... boleh membeli di stokis berdekatan ,. dan juga mendapat info berkaitan...
boleh juga hubungi saya.. saya ahli HPA>..


Bookmark and Share




  Member Information For cikdiraProfil   Hantar PM kepada cikdira   Quote dan BalasQuote

cikinaka
WARGA RASMI
Menyertai: 06.12.2010
Ahli No: 12604
Posting: 2
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-04-11 17:42


Assalamualaikum

saya ahli jugak... now tengah ambik set bersalin HPA.. ok.. rasalah pahitnya ubat tu...akar kayu...


-----------------
*Jom berzikir dengan tasbih digital..Mudah dan betul2 melatih*


Bookmark and Share




  Member Information For cikinakaProfil   Hantar PM kepada cikinaka   Pergi ke cikinaka's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068129 saat. Lajunya....