Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-12-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Bubnowie
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13706

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
assolehah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Swarig123: 6 hari yang lalu
Bubnowie: 19 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

annamuslimah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.09.2003
Ahli No: 2520
Posting: 13
Dari: Kuantan/ KL

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-04-09 14:53


ana pun nak ambil kesempatan nak ucap selamat ulangtahun buat hanan.com..dah 6 tahun ye? Kalau budak-budak yang dah berumo 6 tahun, dah boleh sekolah Tadika ni kan hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For annamuslimahProfil   Hantar PM kepada annamuslimah   Quote dan BalasQuote

nurhayyu
WARGA RASMI
Menyertai: 02.05.2009
Ahli No: 10431
Posting: 3
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 14:09


Pada 03-04-09 12:35 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

dah 6 tahun...terlalu banyak kenangan pahit dan manis yang dilalui..



Assalamualaikum

selamat ulang tahun..
boleh ceritakan pahit manis yang dilalui..
:welcome:


-----------------
"Yang Kaca disangka Permata dan yang Permata disangka Kaca"


Bookmark and Share




  Member Information For nurhayyuProfil   Hantar PM kepada nurhayyu   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 02-05-09 18:43


kak hanan..tahniah...moga bertambah maju jaya.. :malu:


-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ


Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Dla
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 3766
Posting: 74
Dari: alam Cyber

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-09 09:49


... Assalamualaikum

Selamat Ulang Tahun ke-6 dan Tahniah buat team hanan.com :bunga: :bunga: :bunga:

walaupon dah lama x melayari & mengunjungi website ni namun hanan.com sentiasa di hati... :welcome:


-----------------
(,) ----> Buat lah sesuatu dengan niat kerana Allah .... & ....
(,) ----> Setiap masalah pasti ada cara penyelesainya


Bookmark and Share




  Member Information For DlaProfil   Hantar PM kepada Dla   Quote dan BalasQuote

ainyashinha
WARGA RASMI
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 1375
Posting: 7
Dari: kota matropolitan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-09 14:35


assalamualaikum,
selamat ulangtahun yang ke-6. tahniah buat hanan. sebenarnya dah lama tak join sebab sibuk.... lagipun rindu jugak dengan laman ukhwah... (nice_pesan). dapat jugak isi masa lapang, banyak ilmu kat sini...
insyaAllah semoga laman ini terus memberi inspirasi kepada semua.

:bunga: :bunga: :bunga: :-)


-----------------
Reaching for
a hand that can
understand,
Someone who
feels the same...     nice_pesan... forget-


Bookmark and Share




  Member Information For ainyashinhaProfil   Hantar PM kepada ainyashinha   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-09 20:54


Pada 27-06-09 14:35 , ainyashinha posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum,
selamat ulangtahun yang ke-6. tahniah buat hanan. sebenarnya dah lama tak join sebab sibuk.... lagipun rindu jugak dengan laman ukhwah... (nice_pesan). dapat jugak isi masa lapang, banyak ilmu kat sini...
insyaAllah semoga laman ini terus memberi inspirasi kepada semua.

:bunga: :bunga: :bunga: :-)



terima kasih aisyah..
lama ye tak jumpa..
apa kabar aisyah sekeluarga..
tinggal kat mana sekarang ye..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-09 11:47


tahniah dari akak juga selamat ulang tahun.sama dengan ulang tahun perkahwinan akak.eeee


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 11:42


tahniah buat hanan.com untuk ulang tahun yang ke-6

semoga portal hanan menjadi gerbang interactive muslimah terkini

happy birthday hanan!


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-11-09 11:48


Pada 03-09-09 11:47 , limah posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah dari akak juga selamat ulang tahun.sama dengan ulang tahun perkahwinan akak.eeee


Kak Limah kahwin 17 April ke?


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Selamat Ulang Tahun Hanan.com.my ke 6

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064931 saat. Lajunya....