Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan
-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
salam ukhwah dari akk shary..semoga Allah berkati hidup umat islam semua

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 10 jam, 34 minit yang lalu
uzmawahida: 12 hari yang lalu
fayyzah: 24 hari yang lalu
bintanghatee: 31 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: salam perkenalan


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» salam perkenalan

Please Mendaftar To Post


Oleh salam perkenalan

bungacintahati
WARGA RASMI
Menyertai: 20.03.2009
Ahli No: 10155
Posting: 1
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-09 09:40


assalammualaikum

salam perkenalan dari bungacintahati... semoga saya di terima... :kelip:


Bookmark and Share




  Member Information For bungacintahatiProfil   Hantar PM kepada bungacintahati   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-03-09 09:49


Assalamualaikum

salam perkenalan untuk bungacintahati..
rajin-rajin masuk sini dan sokmo-sokmolah posting ye..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

yumna
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.03.2009
Ahli No: 10224
Posting: 29
Dari: Tasmania, Australia

australia   avatar


posticon Posting pada: 25-03-09 12:25


salam perkenalan.. saya pun baru juga.. suka forum ini sebab banyak ilmu yang kita boleh dapat :-D


-----------------
Jemput datang rumah di Tassie.. http://yumnayusouf.fotopages.com jangan lupa bagi salam dulu ye..


Bookmark and Share




  Member Information For yumnaProfil   Hantar PM kepada yumna   Pergi ke yumna's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-03-09 13:19


salam pekenalan dr suterakasih85 :D...
ahlan2..:)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 04-05-09 14:23


salam perkenalan dari saya, hidayah (sayang_semuanya)... semoga ukhwah kita bertambah erat


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

minnie
WARGA RASMI
Menyertai: 04.05.2009
Ahli No: 10452
Posting: 4
Dari: penanti, penang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-05-09 23:17


assalamualaikum dari saya,minnie..salam perkenalan untuk semua warga hanan..:-)


Bookmark and Share




  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

ibti
WARGA RASMI
Menyertai: 03.05.2009
Ahli No: 10437
Posting: 2
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-05-09 15:36


salam perkenalan dari saya, anis ibtisam..
seronok dapat jumpa muslimah kat sini


Bookmark and Share




  Member Information For ibtiProfil   Hantar PM kepada ibti   Quote dan BalasQuote

mujahidahwaja
WARGA RASMI
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 2559
Posting: 4
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-08-09 16:31


lama sudah saya tidak mampir kelaman ini, bukan lupa tapi terlalu sibuk dengan urusan rumahtangga.salam perkenalan sekali lagi,salam ukhwah, salam muslimah.


Bookmark and Share




  Member Information For mujahidahwajaProfil   Hantar PM kepada mujahidahwaja   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-08-09 08:01


assalamualaikum terlebih dahulu saya ingin mengucapkan selamat menyambut bulan puasa semoga semua ahli dapat menjalankan ibadah puasa dengan lebih baik dari tahun2 lepas. salam perkenalan dari saya .


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-08-09 14:34


Salam perkenalan dan salam harmonis.. romantiknya nickname.. selalulah ke sini ye bungacintahati..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-08-09 14:18


Pada 25-03-09 09:40 , bungacintahati posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

salam perkenalan dari bungacintahati... semoga saya di terima... :kelip:


bungacintahati dah mendiamkan diri ke? :-( :-(


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

aqil
WARGA RASMI
Menyertai: 03.11.2009
Ahli No: 11568
Posting: 10
Dari: Pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-11-09 09:42


salam perkenalan semua
saya freshie kat sini
kat ukhwah.com dah lama
seronok berbincang muslimat-muslimat saja ni
moga kita sama-sama dapat manfaat


-----------------
Everything I Do
I Dedicate To You


Bookmark and Share




  Member Information For aqilProfil   Hantar PM kepada aqil   Quote dan BalasQuote

DHambaAllah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11391
Posting: 20
Dari: Fort Nelson, Kanada

canada   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 16:15


Salam perkenalan untuk semua,

Saya juga baru mengetahui tentang portal ini, amat menarik.
Dapat maklumat dan pandangan yang berfaedah. Semoga saya diterima oleh semua, ya. Maklumlah saya berada di jauh disana.



Bookmark and Share




  Member Information For DHambaAllahProfil   Hantar PM kepada DHambaAllah   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 17:26


to aqil..

jom2..meriahkan portal muslimah ni.
kat sini memang seronok.hihi.
muslimah anggun, bijak bestari, mantap peribadi.hihi.

to dhambaAllah..

jauh disana, dekat disini.hihi.
sama-samalah kita berkongsi ilmu.
dan menjadi seorang yang berilmu.

salam kenal


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

bungahijau
WARGA RASMI
Menyertai: 10.11.2009
Ahli No: 11592
Posting: 2
Dari: kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 10-11-09 15:41


Assalamualaikum dari saya.. salam perkenalan untuk semua.. banyak informasi yang berharga disini sedikit sebanyak dapat membantu dr ini.. terima kasih..


Bookmark and Share




  Member Information For bungahijauProfil   Hantar PM kepada bungahijau   Quote dan BalasQuote

lily_mawar
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 8035
Posting: 44
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 16-11-09 19:41


Salam Ukhwah ...

Semoga persinggahan bungacintahati dapat manfaatkan kita semua ...


Bookmark and Share




  Member Information For lily_mawarProfil   Hantar PM kepada lily_mawar   Quote dan BalasQuote

nurfazimah
WARGA RASMI
Menyertai: 18.11.2009
Ahli No: 11618
Posting: 1
Dari: KL, Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-11-09 10:44


Salam perkenalan dr saya..

Seronok nak join portal ni...
insyaAllah kalau ada post2 berkaitan tentang kesihatan and pemakanan
saya sudi beri kongsi :)


Bookmark and Share




  Member Information For nurfazimahProfil   Hantar PM kepada nurfazimah   Quote dan BalasQuote

ustazah_hidayah
WARGA RASMI
Menyertai: 27.11.2009
Ahli No: 11653
Posting: 4
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-11-09 01:09


Assalamualaikum
salam ukhwah..
ana baru saja daftar portal ni...berkeinginan mencari kenalan baru.. :-)
[ Telah diedit oleh: ustazah_hidayah pada 27-11-09 01:12 ]


Bookmark and Share




  Member Information For ustazah_hidayahProfil   Hantar PM kepada ustazah_hidayah   Pergi ke ustazah_hidayah's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-11-09 18:41


Assalamualaikum
Ahlan wasahlan semua..jom kita imarah kan portal muslimah kongsi ilmu sama-sama deh...

salam kenalan dari suterakasih85 :welcome: :bunga:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

mujadihahsolehah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11393
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-11-09 23:35


moga portal ni makin lebih ramai pengunjungnya...

agar info2x berguna disini dp dikongsi.......


-----------------
Didalam hidup ini, kita tidak boleh lari dari masalah, masalah merupakan liku dan rintangan yang patut kita lalui. tabahkan hatimu wahai manusia


Bookmark and Share




  Member Information For mujadihahsolehahProfil   Hantar PM kepada mujadihahsolehah   Pergi ke mujadihahsolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.076932 saat. Lajunya....