Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
NOTHING WORTHWHILE EVER HAPPENS IN A HURRY - SO BE PATIENT...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 44
Ahli: 0
Jumlah: 44




  Dari Galeri
cikgu syah_solehah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 8 jam, 27 minit yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 20 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Ada Ke Teman Sahabat-Sahabat yang Perangai Pelik...??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Ada Ke Teman Sahabat-Sahabat yang Perangai Pelik...??

Please Mendaftar To Post


Oleh Ada Ke Teman Sahabat-Sahabat yang Perangai Pelik...??

Jue_Efendy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10076
Posting: 25
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 11:38


Assalamualaikum

Jue ada seorang kawan yang perangai pelik lah, tak tahu macam mana nak bantu....pening...
Sahabat-sahabat mesti ada juga kawan macam kawan Jue tu kan...??? Bagaimana cara sahabat-sahabat nak bantu mereka..?? boleh kongsi sikit....??
Jue dah tak tahu nak buat macam mana lagi... :-(


Bookmark and Share




  Member Information For Jue_EfendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Efendy   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 11:39


Waalaikumsalam

Perangai pelik tu macam mana.. :berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

triptofana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.03.2006
Ahli No: 6411
Posting: 31
Dari: sElaNgoR

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 11:49


Assalamualaikum :bunga:


Betul tu jue, pelik macam mana?


-----------------
Tengoklah dengan mata,
Lihatlah dengan hati,
Renunglah dengan akal,
Fikirlah dengan iman.


Bookmark and Share




  Member Information For triptofanaProfil   Hantar PM kepada triptofana   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 12:39


saya ada kawan yang berperangai pelik..huhuhu...tak pernah jumpa org perangai begitu...


-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 12:46


Assalamualaikum

pelik macam mana ek? :berfikir:
kawan saya ada juga yang pelik..
yang peliknya dia ni tak boleh tengok orang lain senang..
ada saja puncanya dan alasan nak sakitkan hati..
memang pelik..
bila kita nak sedarkan dia,dia kata kita pulak..
iye saya akui.. saya banyak kelemahan..
say boleh terima teguran or nasihat dll..
tapi kawan saya ni..entahlah..
itu yang saya kata dia pelik.. :-( :-(


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

mrscee
WARGA RASMI
Menyertai: 04.03.2009
Ahli No: 9943
Posting: 12
Dari: kuala lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 13:07


salam

saya pun ada kawan pelik.... saya tak tao sama ada saya nak maafkan dia atau tidak selepas apa yang dia canang pasal diri saya dan yang melibatkan maruah saya dekat blog dia... apa pendapat sahabat yang dihormati sekalian??? sampai sekarang bila saya fikirkan memang saya rasa saya nak slow talk dengan dia.. nak tanya Kenapa dia buat macam ni kat saya... tapi entah lah...nasihat suami saya biarkan saja dia.... kerana saya tak rugi apa-apa... ALLAH saja yang tahu....


Bookmark and Share




  Member Information For mrsceeProfil   Hantar PM kepada mrscee   Pergi ke mrscee's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068353 saat. Lajunya....