Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya, akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya, dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Dari Galeri
My beloved Sisters!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 8 jam, 30 minit yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 20 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Tak boleh nak masuk ke ukhwah.com


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Tak boleh nak masuk ke ukhwah.com

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Tak boleh nak masuk ke ukhwah.com

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-09 10:45


Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah Kenapa ya tak dapat masuk?

Wallahuta'ala a'lam bissawab


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2531
Posting: 38
Dari: Pontian,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-09 11:34


ooo.. ingatkan qing saja yang tak dapat masuk ke ukhwah... rupanya orang lain pun menghadapi juga..


Bookmark and Share




  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Pergi ke qing_er's Website   Quote dan BalasQuote

silverwings
WARGA RASMI
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 9918
Posting: 16
Dari: Tumpat

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-03-09 23:58


salam...
same lah kita ni..senasib...dah lama tak online, ingatkan dapat surf hari ni tapi tak ada rezeki nampaknya...


Bookmark and Share




  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Quote dan BalasQuote

qalbunnur
WARGA RASMI
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9932
Posting: 19
Dari: SARAWAK

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-03-09 21:57


SALAM ALAIYKH...
ana ahli baru kat sini..pada asal ana ahli kat ukwah...tak tahu ada site lain untuk muslimah. bagus lah.tapi Kenapa tak boleh buka ukwah da..?


Bookmark and Share




  Member Information For qalbunnurProfil   Hantar PM kepada qalbunnur   Quote dan BalasQuote

nuur_kasih511
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.03.2009
Ahli No: 9934
Posting: 32
Dari: maRang_TeReNGgANu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-03-09 09:54


salam...
betul-betul..Kenapa ek ukhwah tak dapat buka?...dah seminggu lebih dah tak boleh buka..tak ada mood nak surf internet bila ukhwah tak dapat buka..huhu...tak ada ke sesiapa yang boeh jelaskan Kenapa ukhwah tak boleh buka????kak hanan ke??setiap hari mencuba..tapi hampa...


Bookmark and Share




  Member Information For nuur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nuur_kasih511   Quote dan BalasQuote

rifqah89
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9179
Posting: 9
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 09:23


salam...
wah,portal muslimah ni da baru lah.nampak lebih advance.hm,da dua minggu da ni ukhwah tak dapat buka.tengah di upgrade ke ukhwah.com tu?rasa lost saja bila tak dapat buka ukhwah.


Bookmark and Share




  Member Information For rifqah89Profil   Hantar PM kepada rifqah89   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 09:27


i miss ukhwah very much...
memang tak ada portal lain yang sama macam ukhwah..


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 09:51


ye lah.. dah lama tak online kat UO nh.. hihi :) tapi tak apa hanan.com pun ada... :)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ibusoleha
WARGA RASMI
Menyertai: 18.12.2008
Ahli No: 9576
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-03-09 12:31


Salam,

lama tak boleh buka Ukhwah.com...everyday try..Alhamdulillah, dah berwajah baru...


Bookmark and Share




  Member Information For ibusolehaProfil   Hantar PM kepada ibusoleha   Quote dan BalasQuote

silverwings
WARGA RASMI
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 9918
Posting: 16
Dari: Tumpat

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-09 11:06


hari ni pun still tak dapat masuk ke ukhwah... tapi divert ke portal muslimah ni...


-----------------
...silverwings...


Bookmark and Share




  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Quote dan BalasQuote

rifqah89
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9179
Posting: 9
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 13:32


Pada 15-03-09 11:06 , silverwings posting:

!!! QUOTE !!!

hari ni pun still tak dapat masuk ke ukhwah... tapi divert ke portal muslimah ni...



betul tu...takkan tak ada sesiapa boleh jelaskan Kenapa ukhwah.com tak boleh diakses?


Bookmark and Share




  Member Information For rifqah89Profil   Hantar PM kepada rifqah89   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 19:06


mungkinkah ada 'kejutan' seperti di hanan.com.my?

kita nantikan ;)


err.... saya teka saja ni... saya pun tak tahu
:oops:


-----------------

[ Telah diedit oleh: nur_kamar pada 15-03-09 19:13 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

rifqah89
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9179
Posting: 9
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 20:52


Pada 15-03-09 19:06 , nur_kamar posting:

!!! QUOTE !!!

mungkinkah ada 'kejutan' seperti di hanan.com.my?

kita nantikan ;)


err.... saya teka saja ni... saya pun tak tahu
:oops:



hopefully...


Bookmark and Share




  Member Information For rifqah89Profil   Hantar PM kepada rifqah89   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-03-09 23:09


Pada 14-03-09 09:51 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

ye lah.. dah lama tak online kat UO nh.. hihi :) tapi tak apa hanan.com pun ada... :)



betul3x.. :bunga:

rindu kat sahabat UO..


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

silverwings
WARGA RASMI
Menyertai: 01.03.2009
Ahli No: 9918
Posting: 16
Dari: Tumpat

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-03-09 23:32


syukurlah dapat juga ke portal muslimah ni...yang muslimin nganga saja lah..huhu...


-----------------
...silverwings...


Bookmark and Share




  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Quote dan BalasQuote

myway
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 19.06.2006
Ahli No: 6655
Posting: 429
Dari: on the earth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 10:23


Pada 15-03-09 23:32 , silverwings posting:

!!! QUOTE !!!

syukurlah dapat juga ke portal muslimah ni...yang muslimin nganga saja lah..huhu...

hihihi..yang muslimin jadi pembaca senyap sajalah, tak boleh nak reply..jangan mara arrr.


Bookmark and Share




  Member Information For mywayProfil   Hantar PM kepada myway   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 12:06


salam alaik..
huhu.. lama tak dapat nak online.
susah nak connect dengan internet..

so.. baru pergi cc today.
em.. rasa ada kejutan tu kenapa uc- Ukhwah.com tak boleh buka.
kita doa banyak-banyak.. moga Allah mudhkn segala urusan..

MT bila ditanya belum bagi jawapan.. so.. kita tunggu cik presiden jawab.
hm..... ("_)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

eibtisam
WARGA RASMI
Menyertai: 16.03.2009
Ahli No: 10051
Posting: 6
Dari: bumi barakah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 12:49


salam...

betul lah..portal ukhwah dah tak boleh buka.. tiap-tiap hari saya cuba tetap tak boleh...entah lah Kenapa...

saya tak tau pula ada portal untuk muslimah..persis macam ukhwah...



Bookmark and Share




  Member Information For eibtisamProfil   Hantar PM kepada eibtisam   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA RASMI
Menyertai: 24.03.2006
Ahli No: 6439
Posting: 5
Dari: Kuala Lumpur

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 12:51


Salam..sebenarnya dah lama tak masuk Hanan.com..biasanya masuk ukhwah saja,tiba-tiba link ni ke hanan..penat juga nak mengingat password..ehehe..


Bookmark and Share




  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

ummi_solehah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.02.2009
Ahli No: 9783
Posting: 57
Dari: JayBee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-09 13:55


alah, mungkin nak berwajah baru juga agaknya..
tungguuuu :kelip:


-----------------
@@Permulaan sabar adalah pahit tapi Manis [email protected]@


Bookmark and Share




  Member Information For ummi_solehahProfil   Hantar PM kepada ummi_solehah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Tak boleh nak masuk ke ukhwah.com

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084374 saat. Lajunya....