Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
jk ramadhan...
tautan mahabbah..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 10 jam, 2 minit yang lalu
rainerjons: 16 hari yang lalu
rainersmith: 27 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: bantu saya buat website..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» bantu saya buat website..

Please Mendaftar To Post


Oleh bantu saya buat website..

diniey
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.12.2008
Ahli No: 9493
Posting: 96
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 14:35


ada tak sesiapa kat sini boleh tolong saya buat kerja part time reka website untuk busnes saya..upah negotiable....urgent vacancy!!!


Bookmark and Share




  Member Information For dinieyProfil   Hantar PM kepada diniey   Quote dan BalasQuote

mazidah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 27.11.2008
Ahli No: 9456
Posting: 148
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 16:52


Nak buat free bog atau betul-betul website? Saya ada contact person yang pakar dalam bidang ni...tinggal di kajang..Kalau nak no.tel beliau , PM lah saya ya..
Nanti boleh runding sendiri dengan dia...


Bookmark and Share




  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Pergi ke mazidah's Website   Quote dan BalasQuote

QAISARA
WARGA RASMI
Menyertai: 24.08.2009
Ahli No: 11240
Posting: 7
Dari: Sepang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-08-09 15:14


Saya pun ada kenal seseorang yang boleh buat website ni, kalau nak bagitahu saja saya atau saya akan bagi no tel dia.


Bookmark and Share




  Member Information For QAISARAProfil   Hantar PM kepada QAISARA   Quote dan BalasQuote

diana81
WARGA RASMI
Menyertai: 07.01.2010
Ahli No: 11796
Posting: 3
Dari: Sepang

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-01-10 07:39


Salam diniey

masih perlukan bantuan untuk buat website/sistem? mungkin suami saya boleh bantu. PM saya jika perlu bantuan. Nanti saya sampaikan.


-----------------
Dapatkan CD Wuddah di lampinwuddah.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For diana81Profil   Hantar PM kepada diana81   Pergi ke diana81's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057277 saat. Lajunya....