Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-10-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Walaubagaimana alim seseorang itu, dia tidak akan dapat manfaat daripada ilmunya selagi ilmunya tidak berpedoman kepada akal.

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: querida
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13716

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Dari Galeri
keluarga mashunah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 19 jam, 18 minit yang lalu


Komputer dan IT
Topik: Internet banking


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» Internet banking

Please Mendaftar To Post


Oleh Internet banking

mazidah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 27.11.2008
Ahli No: 9456
Posting: 148
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 15:55


Salam .. sebenarnya saya ada masalah bila nak buat transfer fund via internet banking..menu nya tak keluar..bila contact bank, tiada masalah..macaman ye?? boleh tak sesiapa di sini tahu macamana nak setting kat internet explorer...


Bookmark and Share




  Member Information For mazidahProfil   Hantar PM kepada mazidah   Pergi ke mazidah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 19:37


sebaiknya akak pergi kaunter bank.. minta mereka ajar cara nak guna...

sebab makin banyak pishing site sekarang ni. kadang saya pun jadi keliru mana yang betul.


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-12-08 15:16


Kalau tak banyak masa, akak boleh contact customer service. Mereka akan layan segala permasalahan akak dan akan bagi panduan untuk guna internet banking ini. Biasanya, customer service untuk bank2 ni terlatih dan memang profesional.

(**cuma tak suka customer service bank Islam sebab tak angkat2 phonenya..)


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

elkhadeeja99
WARGA RASMI
Menyertai: 12.12.2008
Ahli No: 9541
Posting: 13
Dari: berlisi

blank   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 12:39


o iyakah hanan? el pengguna internet bankin BIMB juga tapi so far setakat ni belum ada masalah lagi lah.


Bookmark and Share




  Member Information For elkhadeeja99Profil   Hantar PM kepada elkhadeeja99   Pergi ke elkhadeeja99's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061317 saat. Lajunya....