Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Dari Galeri
inilah gambar saya -airmatakeinsafan-

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 9 jam, 53 minit yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Ukhwah Sebenar: Antara Suami Isteri


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Ukhwah Sebenar: Antara Suami Isteri

Please Mendaftar To Post


Oleh Ukhwah Sebenar: Antara Suami Isteri

Noorul_Adha
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 441
Posting: 32
Dari: Kajang,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 17:24


Ingin rasa diri mencintai & dicintai setiap hari?!

Assalamualaikum semua...

ADAKAH ANDA MENGALAMI SITUASI SEPERTI INI?!

1. Pasangan sering mengadu bosan di rumah dan keluar mencari kawan/hiburan di luar

2. Kamu atau si dia sudah tidak seromantik seperti dulu lagi..

3. Kebelakangan ini, kamu berdua sudah mula mempersoalkan tentang hal-hal kecil, sedangkan sebelum ni..semuanya ok saja?!

4. Anda dapati pasangan anda seperti tidak lagi mahu bercerita atau berkongsi masalah dengan anda

5. Kamu sudah kehilangan idea untuk lakukan cara yang bagaimana lagi bagi menarik perhatiannya

6. Mungkin kamu & dia sudah hilang mood untuk bercinta..maklumlah dah bertahun bersama (rasa segan nak manja-manja macam dolu2)

Kesudahannya, kehidupan berumahtangga yang dilalui bagai tiada serinya lagi. Kamu masih saling menyayangi, namun tak tahu bagaimana cara untuk mempamerkan kasih sayang tersebut. Pasangan mungkin sudah bosan atau terbiasa dengan idea lapuk anda. Nak tahu idea2 baru untuk rasa cinta dan dicintai setiap hari?! Inilah rahsianya...

Dapatkan e-book SECRETS OF LOVE dan ROMANCE (ditulis dalam Bahasa Inggeris yang mudah untuk difahami). Terhasil dalam 48 mukasurat, padat dengan idea2 terbaik untuk menjadikan diri anda seorang yang cukup romantis. Antara rahsia untuk kekal menyintai dan dicintai yang terdapat dalam e-book ini ialah:-

- Cara terbaik ungkapkan rasa cinta
- Menulis nota cinta untuk si dia!
- Apa yang menarik perlu diletakkan di bawah bantal kekasihmu?!
- Cara terbaik mengurut pasangan anda
- Menghasilkan surat cinta yang kreatif
- 10 sebab mengapa perlu berterima kasih kepada pasangan
- Cara untuk membuat pasangan anda rasa romantik
- 10 idea terbaik sambut hari lahir pasangan anda
- 15 idea hadiah percuma buat si dia!
- 30 idea hadiah yang sesuai utknya..
- Hubungan baik melalui kemahiran berkomunikasi
- 8 cara untuk menyelesaikan persoalan2/masalah rumahtangga
- 7 cara untuk penyelesaian secara adil
- Cipta 1 minggu yang penuh romantis!
- Cara untuk menjadi pasangan yang baik
- Langkah2 untuk menyatakan maaf
- 5 rahsia untuk kekal mencintai dicintai

Bonus tambahan;
- 45 cara yang disukai wanita/isteri
- 101 sebab Kenapa saya cintakan kamu
- lebih 10 keping kupon cinta

Saya sendiri telah mengaplikasikan apa yang terkandung dalam e-book tersebut dan hasilnya, saya & suami kini bagaikan sedang mabuk bercinta! yang berminat untuk download, boleh email ke [email protected]


-----------------
Kata Saidatina Aisyah,"Wanita solehah adalah wanita yang tidak memandang lelaki bukan mahram dan yang tidak dipandang oleh lelaki bukan mahram."



Bookmark and Share




  Member Information For Noorul_AdhaProfil   Hantar PM kepada Noorul_Adha   Noorul_Adha's MSNM Number Is Mawaddatul Wardiinah   Quote dan BalasQuote

zahrahpermata
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2009
Ahli No: 11347
Posting: 39
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-09-09 12:20


assalamualaikum

bagusnya buku tu..sekurang2nya dapatlah mengeratkan lagi hubungan suami isteri..saya berminat nak miliki buku tu....


Bookmark and Share




  Member Information For zahrahpermataProfil   Hantar PM kepada zahrahpermata   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 15-11-09 14:07


hubungan suami isteri harus sentiasa diperbaiki... buku ni bagus untuk pasangan suami isteri... maybe, sebelum ada masalah, lebih baik baca dulu


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

mujadihahsolehah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11393
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-12-09 18:15


hubungan suami isteri ni ASASNYA SABAR ,

i/Allah jalan2x akan dipermudahkan olehNYA

moga berkekalan akhir hayat.. amin3x


-----------------
Didalam hidup ini, kita tidak boleh lari dari masalah, masalah merupakan liku dan rintangan yang patut kita lalui. tabahkan hatimu wahai manusia


Bookmark and Share




  Member Information For mujadihahsolehahProfil   Hantar PM kepada mujadihahsolehah   Pergi ke mujadihahsolehah's Website   Quote dan BalasQuote

ayuabadi
WARGA RASMI
Menyertai: 22.07.2010
Ahli No: 12307
Posting: 16

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-07-10 10:50


sedangkan lidah lagi tergigit.inikan pula suami isteri.Bersabarlah.Itu yang terbaik........


Bookmark and Share




  Member Information For ayuabadiProfil   Hantar PM kepada ayuabadi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.066809 saat. Lajunya....