Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk mengelakkan dari dikritik, jangan buat apa-apa, jangan cakap apa-apa.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu


Isu Semasa
Topik: Hal Suami Isteri


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» Hal Suami Isteri

Please Mendaftar To Post


Oleh Hal Suami Isteri

Noorul_Adha
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 441
Posting: 32
Dari: Kajang,Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-08 17:23


Assalamualaikum semua...

ADAKAH ANDA MENGALAMI SITUASI SEPERTI INI?!

1. Pasangan sering mengadu bosan di rumah dan keluar mencari kawan/hiburan di luar

2. Kamu atau si dia sudah tidak seromantik seperti dulu lagi..

3. Kebelakangan ini, kamu berdua sudah mula mempersoalkan tentang hal-hal kecil, sedangkan sebelum ni..semuanya ok saja?!

4. Anda dapati pasangan anda seperti tidak lagi mahu bercerita atau berkongsi masalah dengan anda

5. Kamu sudah kehilangan idea untuk lakukan cara yang bagaimana lagi bagi menarik perhatiannya

6. Mungkin kamu & dia sudah hilang mood untuk bercinta..maklumlah dah bertahun bersama (rasa segan nak manja-manja macam dolu2)

Kesudahannya, kehidupan berumahtangga yang dilalui bagai tiada serinya lagi. Kamu masih saling menyayangi, namun tak tahu bagaimana cara untuk mempamerkan kasih sayang tersebut. Pasangan mungkin sudah bosan atau terbiasa dengan idea lapuk anda. Nak tahu idea2 baru untuk rasa cinta dan dicintai setiap hari?! Inilah rahsianya...

Dapatkan e-book SECRETS OF LOVE dan ROMANCE (ditulis dalam Bahasa Inggeris yang mudah untuk difahami). Terhasil dalam 48 mukasurat, padat dengan idea2 terbaik untuk menjadikan diri anda seorang yang cukup romantis. Antara rahsia untuk kekal menyintai dan dicintai yang terdapat dalam e-book ini ialah:-

- Cara terbaik ungkapkan rasa cinta
- Menulis nota cinta untuk si dia!
- Apa yang menarik perlu diletakkan di bawah bantal kekasihmu?!
- Cara terbaik mengurut pasangan anda
- Menghasilkan surat cinta yang kreatif
- 10 sebab mengapa perlu berterima kasih kepada pasangan
- Cara untuk membuat pasangan anda rasa romantik
- 10 idea terbaik sambut hari lahir pasangan anda
- 15 idea hadiah percuma buat si dia!
- 30 idea hadiah yang sesuai utknya..
- Hubungan baik melalui kemahiran berkomunikasi
- 8 cara untuk menyelesaikan persoalan2/masalah rumahtangga
- 7 cara untuk penyelesaian secara adil
- Cipta 1 minggu yang penuh romantis!
- Cara untuk menjadi pasangan yang baik
- Langkah2 untuk menyatakan maaf
- 5 rahsia untuk kekal mencintai dicintai

Bonus tambahan;
- 45 cara yang disukai wanita/isteri
- 101 sebab Kenapa saya cintakan kamu
- lebih 10 keping kupon cinta

Saya sendiri telah mengaplikasikan apa yang terkandung dalam e-book tersebut dan hasilnya, saya & suami kini bagaikan sedang mabuk bercinta! yang berminat untuk download, boleh email ke [email protected]


-----------------
Kata Saidatina Aisyah,"Wanita solehah adalah wanita yang tidak memandang lelaki bukan mahram dan yang tidak dipandang oleh lelaki bukan mahram."



Bookmark and Share




  Member Information For Noorul_AdhaProfil   Hantar PM kepada Noorul_Adha   Noorul_Adha's MSNM Number Is Mawaddatul Wardiinah   Quote dan BalasQuote

puterilindunganbulan2005
WARGA RASMI
Menyertai: 15.08.2008
Ahli No: 8889
Posting: 19
Dari: KLANG,SELANGOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-09-08 21:04


belum tiber lagi masnyer.. tapi InsyaAllah.. ilmu ni pun penting juga

hehe


Bookmark and Share




  Member Information For puterilindunganbulan2005Profil   Hantar PM kepada puterilindunganbulan2005   Quote dan BalasQuote

NurWahidaFauzi
WARGA RASMI
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 7874
Posting: 4
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-09-08 08:41


ilmu ...


Bookmark and Share




  Member Information For NurWahidaFauziProfil   Hantar PM kepada NurWahidaFauzi   Quote dan BalasQuote

redroses11
WARGA RASMI
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 9020
Posting: 1
Dari: Kuantan,Pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 15:56


wahhhh..good info ini..hehe..nanti bila tiba masanya saya pun nak juga e-book ini..hehe :)


Bookmark and Share




  Member Information For redroses11Profil   Hantar PM kepada redroses11   Pergi ke redroses11's Website   Quote dan BalasQuote

adibah_husna
WARGA RASMI
Menyertai: 13.09.2008
Ahli No: 9031
Posting: 16
Dari: Bumi Ilahi

turkmenistan   avatar


posticon Posting pada: 13-09-08 06:52


Jugak belum sampai masanya... anyway... thank you for the info


Bookmark and Share




  Member Information For adibah_husnaProfil   Hantar PM kepada adibah_husna   Quote dan BalasQuote

saidatul_aisyah
WARGA RASMI
Menyertai: 28.09.2008
Ahli No: 9118
Posting: 18
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-09-08 09:19


masih belom boleh guna lagi buku ini....insyaAllah dengan izin Allah...boleh digunakan masa depan...terima kasih fer info ya....


Bookmark and Share




  Member Information For saidatul_aisyahProfil   Hantar PM kepada saidatul_aisyah   Pergi ke saidatul_aisyah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06249 saat. Lajunya....