Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-08-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Ramai yang berasa sendirian kerana mereka membina tembok, bukan jembatan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 4
Ahli: 0
Jumlah: 4




  Dari Galeri
hasanah

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 7 jam, 24 minit yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: Pad Herba susen


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» Pad Herba susen

Please Mendaftar To Post


Oleh Pad Herba susen

arda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 3574
Posting: 23
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 14:24


sekiranya anda mempunyai simpton atau gejala seperti:

     Senggugut
     Sakit pinggang.
     Penyakit Keputihan /kekuningan
     Putaran haid tidak sempurna
     Bau ketika haid
     Lengoh badan ketika haid
     Baran/Emosi tak menentu ketika haid
     Gatal-gatal / berair
     Tidak datang bulan
     Membuang angin
     Kencing tak lawas
     Buasir
     Memecahkan dan mengeluarkan darah beku dalam rahim
     (bersalin)
     Fibroid / Barah rahim
     pasangan yang sukar mendapatkan anak

ataupun anda tercari2 tuala wanita yang tidak mendatangkan risiko di kemudian hari..anda pasti teruja dengan PAD HERBA SUSEN....

Untuk maklumat lanjut, bolehlah singgah seketika di:

     http://widad2u.blogspot.com/
atau

     http://www.freewebs.com/widad2u/index.htm

boleh juga bertukar2 pandangan melalui:

     email: [email protected]
     ym id : leaixora_shd

sedia membantu dan menjawab kemusykilan anda!!!


Bookmark and Share




  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 14:38


ana pakai pad herba yang lagi 1 brand apa tak ingat...pantyliner ijau itu...best juga


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

arda
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.04.2004
Ahli No: 3574
Posting: 23
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-03-08 20:37


emm pad herba susen pun pantiliner nya warna hijau juga.. best dan selesa bila pakai nya..hanya perlu tukar sekali saja sehari berbanding pad lain....


Bookmark and Share




  Member Information For ardaProfil   Hantar PM kepada arda   Pergi ke arda's Website   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 26-03-08 15:59


pad yang bio fc itu tak elok ke??apa beza dengan pad susen ni pula??


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

rzie79
WARGA RASMI
Menyertai: 23.10.2008
Ahli No: 9233
Posting: 10
Dari: Kuala Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 09:46


saya pernah guna pad susen...memang ok. dulu saya pernah jadi ahlinya bayar dalam rm 400 lebih kurang lah... tapi sekarang dah stop macam itu saja.. macam mana ye kalau saya nak beli dengan harga ahli??


Bookmark and Share




  Member Information For rzie79Profil   Hantar PM kepada rzie79   Pergi ke rzie79's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-10-08 19:03


maklumat lanjut boleh hubungi melalui pm pada pembuka topik..
maaf.. portal ni bukan untuk tempat memasarkan produk.
harap beri kerjasama ye..

sama-sama kita berkongsi maklumat.. ilmiah..
wallahu'alam..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06048 saat. Lajunya....