Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang miskin bukanlah mereka yang tidak mempunyai wang, tetapi mereka yang tidak ada impian.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Dari Galeri
assalamualaikum...
salam ukhwah fiilah dari ana...ukhwah fillah abadan abada~psychologist bertudung biru~=)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 20 jam, 36 minit yang lalu


Petua Berharga
Topik: Masalah bulu kaki.... :)


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Petua Berharga
    »» Masalah bulu kaki.... :)

Please Mendaftar To Post


Oleh Masalah bulu kaki.... :)

IrisS
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 7037
Posting: 21
Dari: UsM

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-02-08 02:43


salam.. erm saya ni bulu kaki saya kat betis panjang sangat sekali tengok macam bulu kaki lelaki.. ada sesiapa boleh beri bantuan nak kurangkan bulu kaki ni.. malu lah bila kahwin nanti bakal suami tengok bulu kaki kalah bulu kaki dia.. sekadar gurauan :) harap sesiapa dapat menolong saya..


Bookmark and Share




  Member Information For IrisSProfil   Hantar PM kepada IrisS   Quote dan BalasQuote

jiejot
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.01.2004
Ahli No: 3175
Posting: 110
Dari: malaya

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-02-08 20:51


bulu kaki ni ada kaitan dengan hormon tahu....

emmm, cuba letak limau nipis dengan kapur...


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: jiejot pada 08-02-08 08:47 ]


Bookmark and Share




  Member Information For jiejotProfil   Hantar PM kepada jiejot   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 02-02-08 21:01


amboii bagus betul petua dr jiejot itu...:)


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 03-02-08 11:14


boleh ke kalau kita tanggalkan bulu kaki?tak dosa ke?maap sekadar bertanya


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 03-02-08 21:04


ustazah akak pernah sntuh bab bulu kaki ni...seandainya bulu kaki perempuan itu menyerupai bulu kaki lelaki,maka harus baginya memotong bulu kaki tersebut...wallahua'lam....:)


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

syajaratuddur
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 8199
Posting: 30
Dari: Damansara Utama

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 18:22


Oh, macam tu ye...boleh tanya tak? Nanti suami tak suka ye kalau bulu kaki isterinya banyak? Hehehe...malunya....


Bookmark and Share




  Member Information For syajaratuddurProfil   Hantar PM kepada syajaratuddur   Quote dan BalasQuote

nuhan
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 6442
Posting: 17
Dari: bangi

Perak  


posticon Posting pada: 11-02-08 14:40


assalamualaikum..kalau potong bulu kaki(shave), bukan ke nanti bulu kaki tu makin lebat?? heheh.. :-P


Bookmark and Share




  Member Information For nuhanProfil   Hantar PM kepada nuhan   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 14:48


kepada syajaratuddur,entah lah depends pada suami lah...tapi sebagai seorang isteri,kena lah cantik2 depan suami....kepada nuhan,aaahh kalau shave nanti bulu kaki makin lebat...:)


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

akma2409
WARGA RASMI
Menyertai: 11.02.2008
Ahli No: 8287
Posting: 1
Dari: penang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-02-08 06:59


kepada jiejot..
brkesan ke letak limau nipis dengan kapur...
ada org pernah buat tak???


Bookmark and Share




  Member Information For akma2409Profil   Hantar PM kepada akma2409   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 13-02-08 16:38


Qhazi tak galak lah..tapi setahu Qhazi sifat kapur tu panas memang berkesan kalau letak pada kaki dan senang nak cabut..tapi Qhazi belum pernah cuba..


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

Ummi_Iza
WARGA RASMI
Menyertai: 21.11.2007
Ahli No: 8065
Posting: 20
Dari: SABAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-08 19:14


assalamualaikum
apa yang ana pernah cuba,bila kapur campur air limau,memang panas lah tapi ndaklah sakit ba..mak ana masa lepas bersalin dlu2,selalu sapu cmpuran kapur dan air limau atas prut supaya darah beku cpat cair...ana pun ada bulu kaki juga,tapi ALHAMULILLAH... suami ana lagi suka..itu semua terpulang pada hati masing-masing...


Bookmark and Share




  Member Information For Ummi_IzaProfil   Hantar PM kepada Ummi_Iza   Quote dan BalasQuote

Ummi_Iza
WARGA RASMI
Menyertai: 21.11.2007
Ahli No: 8065
Posting: 20
Dari: SABAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-02-08 19:15


assalamualaikum
apa yang ana pernah cuba,bila kapur campur air limau,memang panas lah tapi ndaklah sakit ba..mak ana masa lepas bersalin dlu2,selalu sapu cmpuran kapur dan air limau atas prut supaya darah beku cpat cair...ana pun ada bulu kaki juga,tapi ALHAMDULILLAH... suami ana lagi suka..itu semua terpulang pada hati masing-masing...


Bookmark and Share




  Member Information For Ummi_IzaProfil   Hantar PM kepada Ummi_Iza   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 20:41


kalau bulu kaki atau bulu badan lebat... sebaiknya jumpa doktor.. sebab takut ada masalah hormon lelaki terlebih..... bila hormon lelaki lebih.... antara penyebab haid tak teratur dan susah nak preknen....

kalau bulu kaki tak ada masalah.. jangan biasakan shave... sebab memang sifat nya jika dishave akan makin lebat, tebal & panjang ;)


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.067885 saat. Lajunya....