Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk menjamin kejayaan, bertindaklah seperti tidak akan gagal

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 40
Ahli: 0
Jumlah: 40




  Dari Galeri
Ni tempat anis praktikal...salam ukhwah wa mahabbah fillah buat semua.... ;-)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 15 jam, 35 minit yang lalu
uzmawahida: 7 hari yang lalu
fayyzah: 19 hari yang lalu
bintanghatee: 26 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: Siapa yang kenalkan HANAN kepada anda?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» Siapa yang kenalkan HANAN kepada anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Siapa yang kenalkan HANAN kepada anda?

QingZhen
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.06.2007
Ahli No: 7706
Posting: 32
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-08-07 14:24


:-)

Salam Semua....

Mari kita kongsi...

Siapa yang kenalkan portal HANAN kepada semua...

:-P ana....Zauj ana yang kenalkan... hihi.

Dia kata,

"lawatlah www.hanan.com.my....banyak yang boleh dipelajari..."

memang iya!

:)
Assalamualaikum...


-----------------
~~ If U Can Read, U Can DisCoVer A WhoLe Lot More dan ingat...JAHIL ITU BAHAYA~~
[ Telah diedit oleh: QingZhen pada 04-08-07 14:26 ]


Bookmark and Share




  Member Information For QingZhenProfil   Hantar PM kepada QingZhen   Pergi ke QingZhen's Website   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 14:55


ana pula kalau tak silap,salah seorang anggota unic yang promotekan portal ini...:)


http://tudung-online.com/?ref=honey_nurhaliza


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 21:10


Kenal melalui yahoo search..

taip muslimah.. terus keluar portal muslimah (dulu dikenali sebagai komuniti muslimah)


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sirrul_asrar
WARGA RASMI
Menyertai: 05.08.2007
Ahli No: 7772
Posting: 5

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 21:48


ana tahu daripada ukhwah.com :)


Bookmark and Share




  Member Information For sirrul_asrarProfil   Hantar PM kepada sirrul_asrar   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-08-07 17:32


Pada 04-08-07 21:10 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Kenal melalui yahoo search..

taip muslimah.. terus keluar portal muslimah (dulu dikenali sebagai komuniti muslimah)


samalah kak su..masa tu baru masuk kerja.. :-D ;-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-08-07 00:53


Wassalamu'alaikum wrt wbt
Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah umi kenali portal ini melalui anak angkat umi yang bernama Wan Maryam (karisma) yang juga seorang moderator di sini atau ukhwah satu masa dulu. Kini wan maryam masih lagi belajar di UIAM dan beliau sedang sakit. Sama-sama kita doakan agar beliau sembuh ya.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq
ps - Sesungguhnya agama (yang diridai) di sisi Allah hanyalah Islam. Tiada berselisih orang-orang yang telah diberi Al Kitab kecuali sesudah datang pengetahuan kepada mereka, karena kedengkian (yang ada) di antara mereka. Barang siapa yang kafir terhadap ayat-ayat Allah maka sesungguhnya Allah sangat cepat hisab-Nya. (mafhum QS Ali-imran:19)


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 08-08-07 17:19


Assalamualaikum..

Qhazi kenal Hanan dari kawan,name dia..uLFa..jadi terima kasih banyak-banyak pada dia..


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 688
Posting: 66
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-07 09:27


Pada 04-08-07 21:10 , istisafa posting:

!!! QUOTE !!!

Kenal melalui yahoo search..

taip muslimah.. terus keluar portal muslimah (dulu dikenali sebagai komuniti muslimah)


a'ah... samalah kita pun :-D. masa tu nak sangat carik website yang ada pelbagai ilmu agama ni. sambil2 tu boleh tukar2 pendapat. taip macam-macam kat yahoo search tu, akhirnya jumpalah web ni. Alhamdulillah.... ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

QingZhen
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.06.2007
Ahli No: 7706
Posting: 32
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-08-07 10:23


!!!Assalamualaikum

wah...macam-macam cara kan? yang lain? bagaimana? :)


-----------------
~~ If U Can Read, U Can DisCoVer A WhoLe Lot More dan ingat...JAHIL ITU BAHAYA~~
[ Telah diedit oleh: QingZhen pada 09-08-07 10:24 ]


Bookmark and Share




  Member Information For QingZhenProfil   Hantar PM kepada QingZhen   Pergi ke QingZhen's Website   Quote dan BalasQuote

PurnamaDiPantai
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 835
Posting: 41
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-08-07 12:42


kenal hanan dari ukhwah .com... bila tengok gambar kak hanan lagi nak kenal dia.. sebab nama tu unik..kasih sayang... so portal ni penuh dengan kasih sayang... sayang semua....


Bookmark and Share




  Member Information For PurnamaDiPantaiProfil   Hantar PM kepada PurnamaDiPantai   Pergi ke PurnamaDiPantai's Website   Quote dan BalasQuote

jiejot
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.01.2004
Ahli No: 3175
Posting: 110
Dari: malaya

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-08-07 23:48


melalui hanan sendirik.. sebab same belajar kat um dulu


Bookmark and Share




  Member Information For jiejotProfil   Hantar PM kepada jiejot   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
WARGA RASMI
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 2773
Posting: 18
Dari: rumah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-07 23:00


kak hanan sendirik yang promote kat saya..sama belajar kat um juga dulu..pernah jadi roomate dia kat nilam puri..but i m her junior..
tapi jarang ke sini dan profile pun lama tak hapdet..selalu masuk ukhwah saja...


Bookmark and Share




  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

suterakasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 1300
Posting: 40
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-07 11:09


kenal komuniti ni dah lama...
daripada ukhwah...tapi dulu dikenali sahabathijjaz
dan hanan...dulunya komuniti muslimah...
kalau tak silap lah...

selalu juga buka sini cuma jarang posting...baca saja...Kalau ada artikel yang best...save...terutama kisah sirah


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

astauree
WARGA RASMI
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 7835
Posting: 3

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-09-07 17:01


assalamualaikum warahmatullah..

secara kebetulan saja, saya buat search 'muslimah'.
pendek kata,masa saya belajar kat uitm jengka lagi. cuma sekarang baru jadi member.

sekarang ni susah kita nak cari tempat yang boleh membina minda dan jiwa islamik.ini sajalah usaha saya untuk mendidik diri saya untuk menjadi muslimah yang sebaiknya. :-)


Bookmark and Share




  Member Information For astaureeProfil   Hantar PM kepada astauree   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 01.09.2007
Ahli No: 7840
Posting: 22

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-07 20:03


indirectly dari simple_shida....baru tahu khas untuk muslimah


Bookmark and Share




  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

asrar86
WARGA RASMI
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 6988
Posting: 7
Dari: puchong

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 03-09-07 15:25


assalamualaikum...
memula buka ukhwah(kawan yang cadangkan)....lepas itu ana pun surf lah internet....jumpa lah HANAN ni....itu lah ceritanya


Bookmark and Share




  Member Information For asrar86Profil   Hantar PM kepada asrar86   Quote dan BalasQuote

Ucu_kakak
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 7849
Posting: 4
Dari: Key L

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-09-07 09:26


assalamualaikum.... adik angkat ucu yang kenalkan... nama dia neem_humairah.... Syukur Kehadrat ALLAH melalui perantaraan Neem, ucu dapat mengenali HANAN....


Bookmark and Share




  Member Information For Ucu_kakakProfil   Hantar PM kepada Ucu_kakak   Quote dan BalasQuote

nadratul_uzma
WARGA RASMI
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 7888
Posting: 8
Dari: senawang

morocco  


posticon Posting pada: 19-09-07 20:50


kenal kat uhkwah sendiri...


Bookmark and Share




  Member Information For nadratul_uzmaProfil   Hantar PM kepada nadratul_uzma   Quote dan BalasQuote

rynsa
WARGA RASMI
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 7889
Posting: 9
Dari: i p o h

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-09-07 08:12


salam..
dapat tahu dari ukhwah.com..


Bookmark and Share




  Member Information For rynsaProfil   Hantar PM kepada rynsa   Quote dan BalasQuote

ara_taqwa
WARGA RASMI
Menyertai: 21.03.2008
Ahli No: 8389
Posting: 7

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-04-08 15:06


Pada 05-08-07 21:48 , sirrul_asrar posting:

!!! QUOTE !!!

ana tahu daripada ukhwah.com :)



yup...
sama-sama...tau kat forum ukhwah....


Bookmark and Share




  Member Information For ara_taqwaProfil   Hantar PM kepada ara_taqwa   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» Siapa yang kenalkan HANAN kepada anda?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.085629 saat. Lajunya....