Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-11-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Segenggam benih akan menghasilkan sekebun pokok

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
assalamualaikum untuk smue sahabiat.....
salam perjuangan dari ana di ardul kinanah.......

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 8 jam, 51 minit yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: Busana Muslimah


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» Busana Muslimah

Please Mendaftar To Post


Oleh Busana Muslimah

virtual
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 592
Posting: 21

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-03-07 12:07


assalamualaikum...

kepada yang berminat dengan Busana Muslimah

sila lawati htt://mayagift.blogspot.com

busana yang cantik dan menarik menanti anda!!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For virtualProfil   Hantar PM kepada virtual   Quote dan BalasQuote

virtual
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 592
Posting: 21

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-03-07 12:56


ada busana baru... mariii mariiii

tengok kat link ni ye....
http://mayagift.blogspot.com
http://www.wanitamelayu.com/forum/viewtopic.php?t=11098


Bookmark and Share




  Member Information For virtualProfil   Hantar PM kepada virtual   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 15:32


kalau sesiapa nak or tengah cari baju renang muslimah, boleh lah layari http://www.mybajurenang.wordpress.com

nak jadi agenpun boleh....
email to [email protected] untuk sebarang pertanyaan..
[ Telah diedit oleh: adikbalqis pada 19-02-08 15:35 ]


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

nuraliah
WARGA RASMI
Menyertai: 08.02.2008
Ahli No: 8276
Posting: 2

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 18:10


busana untuk khwn tak ada ke?


Bookmark and Share




  Member Information For nuraliahProfil   Hantar PM kepada nuraliah   Quote dan BalasQuote

adikbalqis
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 1187
Posting: 134
Dari: skudai, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 14:22


Pada 19-02-08 18:10 , nuraliah posting:

!!! QUOTE !!!

busana untuk khwn tak ada ke?


yang terpakai nak ke???


Bookmark and Share




  Member Information For adikbalqisProfil   Hantar PM kepada adikbalqis   Pergi ke adikbalqis's Website   Quote dan BalasQuote

maratussolehah
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2008
Ahli No: 8594
Posting: 11
Dari: JB

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 01:02


untuk mencari jubah, abaya, tudung, telekung, jubah seluar, stokin wudu...

sila lawati fp saya:
http://maratussolehah.fotopages.com/

http://www.filehive.com/files/080611/bannerkecik.jpg]maratussolehah


-----------------
http://maratussolehah.fotopages.com/
Stokin Wudu, Jubah, Jubah Seluar, Hijab, Abaya, Baby Tight, Legging, Telekung,
[ Telah diedit oleh: maratussolehah pada 12-06-08 05:51 ]


Bookmark and Share




  Member Information For maratussolehahProfil   Hantar PM kepada maratussolehah   Pergi ke maratussolehah's Website   Quote dan BalasQuote

eshah
WARGA RASMI
Menyertai: 23.11.2007
Ahli No: 8071
Posting: 4
Dari: kedah

malaysia  


posticon Posting pada: 27-06-08 16:17


masatussoleh..ada tak stokin yang berjari tu?
bagaimana nak explain ye..
yang ibu jari kaki terasing dengan jari-jari lain..
arap2 boleh paham


Bookmark and Share




  Member Information For eshahProfil   Hantar PM kepada eshah   Quote dan BalasQuote

IbuAiman
WARGA RASMI
Menyertai: 29.07.2008
Ahli No: 8792
Posting: 8
Dari: Kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 31-07-08 13:19


assalamualaikum wbt. saya pun ada buat jualan online untuk busana muslimah, stokin wudhu, stokin ibujari, stokin biasa tetapi tebal dan tak menampakkan kulit.

http://koleksinasha.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For IbuAimanProfil   Hantar PM kepada IbuAiman   Pergi ke IbuAiman's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-08-08 00:08


salam alaik..
ya sahabati..
nak promote boleh masuk ukhwah..
bagi klik topik bhg iklan tu..

sekurang-kurangnya.. infak untuk server ukhwah.com juga sebarkan promosi brgn kita.. so.. apa lagi..moh lah...hihihi..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

r_aliha
WARGA RASMI
Menyertai: 08.08.2008
Ahli No: 8848
Posting: 15
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-08-08 00:08


assalamualaikumwbrt....bertambah2 muslimah berkejaya tetapi tidak mengabaikan keluarga..:))

URL:

marila kita berkongsi bersama... jemput lah lawat web ana


Bookmark and Share




  Member Information For r_alihaProfil   Hantar PM kepada r_aliha   Quote dan BalasQuote

my_cokelat
WARGA RASMI
Menyertai: 12.08.2008
Ahli No: 8871
Posting: 1
Dari: Malaysia

Melaka  


posticon Posting pada: 21-08-08 11:04


assalamualaikumwbrt....
nak tanyalah sesiapa ada jual jubah seluar atau agaknya panjang yang cntik sesuai dengan wanita yang berkerjaya..
da cari banyak tempat tapi semuanya dekat kawasan kl...msalh saya duduk di melaka dan agak jrg ke kl...harap kawan-kawan dapat membantu ye..thanks..-:)


Bookmark and Share




  Member Information For my_cokelatProfil   Hantar PM kepada my_cokelat   Pergi ke my_cokelat's Website   Quote dan BalasQuote

IbuAiman
WARGA RASMI
Menyertai: 29.07.2008
Ahli No: 8792
Posting: 8
Dari: Kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-08-08 22:06


Pada 21-08-08 11:04 , my_cokelat posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikumwbrt....
nak tanyalah sesiapa ada jual jubah seluar atau agaknya panjang yang cntik sesuai dengan wanita yang berkerjaya..
da cari banyak tempat tapi semuanya dekat kawasan kl...msalh saya duduk di melaka dan agak jrg ke kl...harap kawan-kawan dapat membantu ye..thanks..-:)


waalaikumussalam wbt my_cokelat, ana memang ada jual jubah seluar sesuai untuk wanita berkerjaya.... kalau my_cokelat senang, bolehlah layari blog ana http://koleksinasha.blogspot.com. ana jual busana muslimah secara online. wsslm.


Bookmark and Share




  Member Information For IbuAimanProfil   Hantar PM kepada IbuAiman   Pergi ke IbuAiman's Website   Quote dan BalasQuote

maratussolehah
WARGA RASMI
Menyertai: 12.06.2008
Ahli No: 8594
Posting: 11
Dari: JB

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 25-08-08 02:02


Pada 21-08-08 11:04 , my_cokelat posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikumwbrt....
nak tanyalah sesiapa ada jual jubah seluar atau agaknya panjang yang cntik sesuai dengan wanita yang berkerjaya..
da cari banyak tempat tapi semuanya dekat kawasan kl...msalh saya duduk di melaka dan agak jrg ke kl...harap kawan-kawan dapat membantu ye..thanks..-:)


wa'alaikum salam,

kalau my-cokelat masih mencari boleh juga ke fp saya untuk jubah, jubah seluar, abaya, telekung, anak tudung, shayla & niqab.

http://maratussolehah.fotopages.com/


-----------------
http://maratussolehah.fotopages.com/
Stokin Wudu, Jubah, Jubah Seluar, Hijab, Abaya, Baby Tight, Legging, Telekung,


Bookmark and Share




  Member Information For maratussolehahProfil   Hantar PM kepada maratussolehah   Pergi ke maratussolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.070963 saat. Lajunya....