Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 18
Ahli: 0
Jumlah: 18




  Dari Galeri
al-Hana ngan member... saye yg pakai tudung hijau tuh.. salamzz...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 3 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: kau tetap dalam Kenangan....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» kau tetap dalam Kenangan....

Please Mendaftar To Post


Oleh kau tetap dalam Kenangan....

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-07 06:07


assalamualaikum...
sebenarnya, bukan lah ana nak luahkan apa-apa yang terpendam dihati...
cuma di ruangan ini...
ana ingin berkongsi rasa sedih dan terkejut terhadap pemergian seorang sahabat yang ana sendiri tidak kenal tetapi ana amat mengaguminye...

di lapangan Maya ni..ana berkenalan dan mendekatinya...
setiap tulisan dan sentuhannya... bermanfaat...

ruangannya menceriakan...
yang paling ana tak dapat lupa..

daripada sentuhan mayanya...
ana berjinak-jinak untuk mengenali lebih ramai teman maya dan berkongsi pengetahuan di internet ni...
blog ana pun tercetus kerana mengagumi terataknya...

ana amat terkejut apabila ana dapat tau dari blog teman yang lain...

saudari adriana atau lebih ana kenali dalam

AnnaAbadi

telah pergi meninggalkan kita...
telah mengadap Ilahi...
semoga ilmu yang di paparkan melalui terataknya memberi manfaat kepada kita semua...

al-Fatihah buatnya....

kini ana tak dapat lagi melawat terataknya...
walaupun ada yang ingin menjadi penggantinya...
namun ia tidak akan sama dengan AnnaAbadi...
setiap yang hidup..pastikan mati...
entah esok atau lusa..ana pula..atau teman-teman yang lain...

walaupun ana lewat mengetahui pemergiannya,
ana amat terkejut...
semoga rohnya dicucuri rahmat...


-----------------
.:RaTu_PeRmaTa_HaTi:.


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

haifa218
WARGA RASMI
Menyertai: 12.04.2006
Ahli No: 6528
Posting: 14
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 16-02-07 08:05


Innalillahiwainnailahiroji'un

sama²lah kita doakan dia..moga dia damai di sana...Amin...


Bookmark and Share




  Member Information For haifa218Profil   Hantar PM kepada haifa218   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-07 23:43




ajal maut di tangan tuhan..
redha atas ketentuanNYA...
semua itu rahmat ujian :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

amnamadina
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 6958
Posting: 26
Dari: pasir gudang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-07 15:30


salam..ukhuwah yang terjalin jika didasari dengan keikhlasan,tetap akan disulami dengan rasa kasih sekalipun tak pernah bersua...setiap yang bernyawa pasti akan pergi..tiada yang abadi..sabar ye ukhti nurzahumaira...doakan ketenangannya di sana...al-fatihah..
[ Telah diedit oleh: amnamadina pada 18-02-07 15:30 ]


Bookmark and Share




  Member Information For amnamadinaProfil   Hantar PM kepada amnamadina   Quote dan BalasQuote

srikandi86
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.02.2007
Ahli No: 7286
Posting: 21
Dari: uk

uk  


posticon Posting pada: 19-02-07 07:32


sabar ye kngah..yang pergi biarlah pergi..ketenangan arwah di alam sana itu yang kita doakan..semoga ditempatkan di kalangan roh2 orang yang beriman..insya-Allah..satu saja pengajaran yang kita boleh ambil apabila mndgr tentang kematian..sesungguhnya kematian itu pasti..cuma masanya tidak kita ketahui..namun, ia semakin hampir dan sentiasa mmburu kita..

-salam ukhuwah penuh mahabbah-


Bookmark and Share




  Member Information For srikandi86Profil   Hantar PM kepada srikandi86   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 10:11


Setiap yang hidup pasti akan mati.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.. marilah kita sedekahkan al-fatihah untuknya..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

acik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.05.2003
Ahli No: 1532
Posting: 91
Dari: BUMI TUHAN YANG AGUNG

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 15:30


ajal maut ditangan TUHAN..same-same la kita sedekah kan fatihah untuknya..moga rohnya sentiasa memperolehi ketenangan


Bookmark and Share




  Member Information For acikProfil   Hantar PM kepada acik   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 16:19


Semoga ditempatkan di kalangan orang yang bertaqwa. rasa macam biasa dengar nama tersebut.


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-07 05:11


erm..AnnaAbadi...Teratakian AnnaAbadi..
xkurang glamournye macam hanan.com...
geocities.com/adriana
tapi kini dah tak boleh bukak...


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065162 saat. Lajunya....