Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan

-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
senyumla...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: jom kongsi2 laman blog..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» jom kongsi2 laman blog..

Please Mendaftar To Post


Oleh jom kongsi2 laman blog..

srikandi86
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.02.2007
Ahli No: 7286
Posting: 21
Dari: uk

uk  


posticon Posting pada: 10-02-07 23:36


Assalamualaikum sahabiah yang ana kasihi filllah..

ada tak sesiapa kat sini yang minat menulis? tak kisah la menulis apa-apa pun..cerpen, novel, diari..hehe..ana baru saja wujudkan blog ana tahun lepas..secara tak langsung boleh la nak share apa-apa cte dengan orang lain..ana suka baca blog orang esp bila bosan..:-) sebab terasa macam diberi kebenaran untuk baca diari orang pulak..hehe..sesiapa ada blog tu..jom la share dan letak link kat sini..

sila la lawat blog ana yang tak seberapa..Kalau nak komen apa-apa kat situ pun, dipersilakan..ahlan wasahlan..

http://ctadah.blogspot.com

-dublin, 3.16pm-


Bookmark and Share




  Member Information For srikandi86Profil   Hantar PM kepada srikandi86   Quote dan BalasQuote

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-02-07 00:52


waalaikumslm...
erm, jemput memeriahkan blog ana yang penuh kekurangan....
http://kngah.blogdrive.com

bestnya belajar kat dublin....
semoga kita boleh share sama-sama info dan bermuhasabah dari...


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi86
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.02.2007
Ahli No: 7286
Posting: 21
Dari: uk

uk  


posticon Posting pada: 11-02-07 04:40


time kasih kak ngah atas kesudian berkongsi blog enti..eh, sesuka hati ana saja pggil kak ngah..hehe..ok la, ukhti nurzahumaira dah share link blog dia..sahabiah yang lain, bila lagi..jangan la segan2..semoga dapat share apa-apa info yang menarik di blog masing2..

-salam ukhuwah penuh mahabbah-


Bookmark and Share




  Member Information For srikandi86Profil   Hantar PM kepada srikandi86   Quote dan BalasQuote

seniputeh
WARGA RASMI
Menyertai: 22.07.2007
Ahli No: 7737
Posting: 5
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 01:08


assalamualaikum

sila layari untuk produk islam terkini...

http://seni-puteh.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For seniputehProfil   Hantar PM kepada seniputeh   Pergi ke seniputeh's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-08-07 19:32


Assalamu'alaikum wrt wbt

Alhamdulillah smartgroups dah tutup jadi ada anak angkat buatkan website baru untuk anak_ummi. Sudi-sudilah masuk ya sebab ada gambar umi pergi haji di situ.

http://groups.yahoo.com/group/anak_ummi/

Wassalamu'alaikum wrt wbt
ummimq


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-07 21:13


Jemputla datang jenguk ke blog yang tak seberapa..

http://sue-purple.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-08-07 03:47


salam alaik..
topik ni sudah dibuka..
mohon ke topik yang sebelum ni ya..
walllahu'alam...

* dalam jejak ukhwah juga.. selamat mencari ya..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.052857 saat. Lajunya....