Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
THE MOST IMPORTANT LESSON YOU CAN LEARN FROM WINNING IS THAT YOU CAN...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
assalamualaikum.....

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: Salam Ukhwah dari izzatul...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» Salam Ukhwah dari izzatul...

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Ukhwah dari izzatul...

izzatul_90
WARGA RASMI
Menyertai: 28.01.2007
Ahli No: 7262
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 00:46


Assalamualaikum....
slam ukhwah dari saya...


Bookmark and Share




  Member Information For izzatul_90Profil   Hantar PM kepada izzatul_90   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-07 14:09


Pada 29-01-07 00:46 , izzatul_90 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
slam ukhwah dari saya...


tinggi tinggi si matahari..
tinggi lagi hajat dihati,
moga portal muslimah tambah meriah berseri,
dengan kehadiran izzatul_90 bistari..


salam ukhuwah juga dari ana..


:-di :-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

muslimat_89
WARGA RASMI
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 7045
Posting: 13
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-07 16:39


Salam ukhuwah izzatul dari ana. harap2 kita sama-sama dapat mengimarahkan lagi portal ini.....insayALLAH


Bookmark and Share




  Member Information For muslimat_89Profil   Hantar PM kepada muslimat_89   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-02-07 12:43


ewah.. nuhran berpantun..
ana nak jawab laa pantun tu..hehehe..

2, 3 tikus melompat
mana boleh lawan semut berjalan
ahlan wasahlan ila portal muslimat
moga ukhwah fillah abadan..

beli durian berbakul-bakul
bila dah makan tak ingat dunia
jemputlaa masuk wahai cik adik izzatul
moga kita berkongsi idea..

ewah.. bestt tak...hihiiii
:-di :-di :lol:

tafaddal wa ahlan wasahlan wamarhaban bikum..
mohon rajin-rajinlaa hantar artikel di sebelah kiri antunna..
jika antunna ada artikel, cerpen dan sebagainya..
bolehlaa clik pada HANTAR artikel dan hantar..
insyaallah.. ada kelapangan ana akan edit dan post dalam
muka depan :-di :-di :lol:

syukran jazilan.. :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-02-07 08:25


Pada 01-02-07 12:43 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

ewah.. nuhran berpantun..
ana nak jawab laa pantun tu..hehehe..

2, 3 tikus melompat
mana boleh lawan semut berjalan
ahlan wasahlan ila portal muslimat
moga ukhwah fillah abadan..

beli durian berbakul-bakul
bila dah makan tak ingat dunia
jemputlaa masuk wahai cik adik izzatul
moga kita berkongsi idea..

ewah.. bestt tak...hihiiii
:-di :-di :lol:

tafaddal wa ahlan wasahlan wamarhaban bikum..
mohon rajin-rajinlaa hantar artikel di sebelah kiri antunna..
jika antunna ada artikel, cerpen dan sebagainya..
bolehlaa clik pada HANTAR artikel dan hantar..
insyaallah.. ada kelapangan ana akan edit dan post dalam
muka depan :-di :-di :lol:

syukran jazilan.. :roll:




aik, membalas nampak cik shida?hehehe..

salam dihulur ukhuwah bertaut,
mogakan kekal untuk selamanya,
sekali pandang hati dah terpaut,
portal muslimah siulan minda...
:-) :-)


-----------------
Hidup mesti terus...



Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 17:07


Assalamualaikum..

nak juga menyibuk.. :-)

Membeli gula dikedai Mak Timah
Gula dibeli dibuat pengat
Selamat datang ke portal muslimah
menyebar ilmu menyebar maklumat

seperti kata cik setiausaha kita, rajin-rajinlah menghantar artikel, boleh dikongsi bersama dengan pembaca yang lain.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 3118
Posting: 74
Dari: bumi allah

senegal   avatar


posticon Posting pada: 03-02-07 21:16


salam ukhwah juga tuk izzatul..

ana nak berpantun, takut jadik syair la pula nanti.. huhu..

tapi ana nak try juga..

anak tenuk duduk tak senang
mencari teman serata tempat
duhai ukhti izzatul selamat datang
muga mendapat ilmu dan manfaat. :-) :-di


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-02-07 08:09


ewah... kak sue.. atikah pun joingg tu...ehehhe..

nak sambung lagi sikit..

jalan-jalan terpijak semalu
aduhh sakitnye rasa di kaki
jangan laa malu-malu
rajin laa memosting lagi..

hihihi.. :roll: :roll:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-07 23:06


Pada 29-01-07 00:46 , izzatul_90 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
slam ukhwah dari saya...



salam Ukhwah kembali.. :-) :-di :-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

putih
WARGA RASMI
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 7052
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-02-07 17:07


Pada 29-01-07 00:46 , izzatul_90 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum....
slam ukhwah dari saya...


salam ukhwah fillah juga dari saya....
saya orang baru kat sini...
sila tunjuk ajarr....
nama kita dekat samalaa... :-P


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share




  Member Information For putihProfil   Hantar PM kepada putih   Quote dan BalasQuote

Raudhah_iman
WARGA RASMI
Menyertai: 15.09.2007
Ahli No: 7880
Posting: 3
Dari: johor bharu

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-07 18:16


salam ukhwah mewangi dari ana....ukhwah fillah


Bookmark and Share




  Member Information For Raudhah_imanProfil   Hantar PM kepada Raudhah_iman   Pergi ke Raudhah_iman's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.072089 saat. Lajunya....