Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sedekah adalah ubat mujarab, dan amal perbuatan manusia dalam kehidupan ini akan berada di hadapan matanya di waktu ajaln
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Assalamualaikum...

Ini gambar ana selepas mengambil anugerah pada hari Ihtifal...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 13 hari yang lalu
fayyzah: 25 hari yang lalu
bintanghatee: 32 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: bila diri DIKRITIK!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» bila diri DIKRITIK!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh bila diri DIKRITIK!!

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-03-09 23:30


kadang-kadang fikir.. bagus juga bila ada orang yang mengkritik.. sebab kadang-kadang kita ni.. tak sedar or tak tahu akan kelemahan diri..

m..cuma.. telinga kena tahan panas lah..

p/s: tapi susah nak terima kritikan jika orang yang mengkritik tu pun..sama saja macam benda yang dia kritik tu..


-----------------
cintailah ILahi~ ^_^ nescaya kita tak pernah kecewa


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Yoyoy
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.07.2009
Ahli No: 11000
Posting: 53
Dari: www.yoyoyspa.com

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-08-09 11:10


tengok lah kritik bagaimana..

kritikan membina ke menghina..

kalau membina.. saya suka lah...kita tau kat mana salah kita, boleh tingkatkan...

kalau kritikan menghina... yoyoy turn to Green ....


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For YoyoyProfil   Hantar PM kepada Yoyoy   Pergi ke Yoyoy's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» bila diri DIKRITIK!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.05658 saat. Lajunya....