Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-03-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk menjamin kejayaan, bertindaklah seperti tidak akan gagal

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
Salam perkenalan

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 4 hari yang lalu
Laurenjoy: 23 hari yang lalu
jackurban: 24 hari yang lalu
porkalwais: 24 hari yang lalu
sarahhanee: 25 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Kulit mulus bak telur dikupas....?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Kulit mulus bak telur dikupas....?

Please Mendaftar To Post


Oleh Kulit mulus bak telur dikupas....?

aisyhumaira84
WARGA RASMI
Menyertai: 08.01.2006
Ahli No: 6186
Posting: 11
Dari: PJ

Selangor  


posticon Posting pada: 25-05-06 00:41


Assalamu√°laikum semua warga HANAN...

Sesiapa yang memiliki wajah mulus sempurna, sila2 lah kongsi tips2 kecantikan anda...semoga dapat dipraktikkan juga oleh warga Hanan yang lain...:di
(siapa yang tahu apa dia Rosacea??)


Bookmark and Share




  Member Information For aisyhumaira84Profil   Hantar PM kepada aisyhumaira84   Quote dan BalasQuote

aLeEyA
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 5655
Posting: 6
Dari: DePaN KoMpUtEr

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 00:33


ermmm...petua tak ada...tapi apa yang selalu saya lakukan adalah sering mencuci muka...dengan air paip biasa...balik saja rumah mesti cuci..sebab kalau kita keluar rumah kan muka kita akan dihinggapi dengan asap2 yang kotor...atau pun sblom keluar rumah...rajin2 kanlah kai baby powder...insyaAllah kulit muka tak ada jerawat...
dan...blander tomato letak kat muka..biarkan sampai kering baru cuci...cubalah..
dan sering lah mengekal kan wudhu...nur...;)


Bookmark and Share




  Member Information For aLeEyAProfil   Hantar PM kepada aLeEyA   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-06 09:29


adik aisyhumaira84,

adik boleh tengok dalam topik Lihatlah diriku, banyak topik berkenaan dengan kecantikan boleh didapati disitu, kat sini ramai muslimah yang sudi berkongsi petua mereka..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.048036 saat. Lajunya....