Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Bila anda telah sampai ke penghujung tali, buat simpulan untuk bergantung

-- Tokoh Korporat

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 15
Ahli: 0
Jumlah: 15




  Dari Galeri
menjamu selera...

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: nak hilangkn bintik hitam...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» nak hilangkn bintik hitam...

Please Mendaftar To Post


Oleh nak hilangkn bintik hitam...

adeq
WARGA RASMI
Menyertai: 14.08.2004
Ahli No: 4142
Posting: 1
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-06 00:38


bagaimana nak hilangkan bintik hitam yang macam tahi lalat..ada sesiapa tau cara atau produk yang sesuai??? :-?


Bookmark and Share




  Member Information For adeqProfil   Hantar PM kepada adeq   Quote dan BalasQuote

adneen
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 3553
Posting: 84
Dari: darr an naim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-05-06 11:01


pergi saja kat mana-mana kedai rawatan muka.murah saja sekarang,dalam 10ringgit saja.iallah boleh hilang bintik hitam tu.


Bookmark and Share




  Member Information For adneenProfil   Hantar PM kepada adneen   Pergi ke adneen's Website   Quote dan BalasQuote

puterisabby
WARGA RASMI
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 6604
Posting: 1
Dari: ireland

ireland   avatar


posticon Posting pada: 30-05-06 08:11


saya biore popek( eja salah agaknya)..try saja.


Bookmark and Share




  Member Information For puterisabbyProfil   Hantar PM kepada puterisabby   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-06 08:36


sekarang ni banyak dipasaran produk untuk hilangkan bintik hitam, antaranya seperti kata puteri sabby, biore pore pack (pun tak confirm dengan ejaannya), avon, cosway dan neutrogena..

kalau petua orang tua bubuh putih telur dimuka dan tekap dengan kapas nipis, biarkan kering betul-betul dan tarik seperti menggunakan pore pack..

selamat mencuba..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061107 saat. Lajunya....