Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Manusia lahir ke dunia disambut dgn azan, manusia meninggalkan dunia diiringi solat, Alangkah singkatnya hidup ini hanya diantara azan dan solat.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 4
Ahli: 0
Jumlah: 4




  Dari Galeri
assalamualaikum..
salam ukhwah dari ana

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 2 jam, 38 minit yang lalu


Aduan dan Cadangan
Topik: Kenapa tak boleh log in portal ukhwah?!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Aduan dan Cadangan
    »» Kenapa tak boleh log in portal ukhwah?!!

Please Mendaftar To Post


Oleh Kenapa tak boleh log in portal ukhwah?!!

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-02-06 15:50


assalamualaikum wbt...

maaf, tapi alin tak tahu nak buat aduan kat mana... since bulan awal Januari lagi alin tak boleh nak log in dalam portal ukhwah.dia kata password tak betul, sedangkan alin dah masukkan password yang betul... rindu sangat nak log in portal ukhuwah... :-?


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

anailzdaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.06.2005
Ahli No: 5377
Posting: 38
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 00:14


assalamualaikum wbt,
alin,
saya pun pernah ada problem tu... dah banyak kali try dan memang rasa betul password dan id yang dimasukkan, tapi tetap tak boleh masuk ukhwah.. saya terpaksa la buat2 terlupa password.. then baru dapat email dari portal ukhwah.. dan boleh guna password yang diberi.. lepas itu tukar la bila dah boleh masuk ukhwah tu..
kalau ada alternatif lain tak tau la pula.. :)

sekadar membantu ;)
wassalam..


Bookmark and Share




  Member Information For anailzdafProfil   Hantar PM kepada anailzdaf   Pergi ke anailzdaf's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-02-06 12:20


!!! QUOTE !!!

sedangkan alin dah masukkan password yang betul... rindu sangat nak log in portal ukhuwah...


em..em.. kak pun pernah alami..
then.. ym dengan mr kang..
dah 2 kali jadi...the same thing..

if not mistaken.. alin try..
masuk nickname ..
then pasword ::: ukhwah

ukhwah.com + hanan.com
if tak boleh msuk @ log in.. try guna pasword
ukhwah...

taip saja ukhwah.. ok..
selamat mencuba..

** hanan.. Kalau ana silap.. betul kan..
ni yang ana buat bila tak boleh nak log in..

kemudian.. dah dapat log in..
jangan lupa tukar back pasword lain..


:-di :lol:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-02-06 10:03


waalaikumussalam

Hanan dah berikan password baru pada alin tapi dia tak inform sama ada problem dah settle atau tidak. Password "ukhwah" tak boleh digunakan pada semua cik Shida, kebetulan digunakan untuk password sementara Shida.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-06 10:36


o.. macam tu ye..
ala kullihal... berita faham...
roger in out.. up down...hihihi... ^-^


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.062713 saat. Lajunya....