Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk menjamin kejayaan, bertindaklah seperti tidak akan gagal

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Dari Galeri
assalamu'alaikum...salam ukhwah dr ana.. inilaa gambar ana ngan member cyber yg best....! :)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 13 hari yang lalu
fayyzah: 25 hari yang lalu
bintanghatee: 32 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: sapa punya tarikh lahir pada...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» sapa punya tarikh lahir pada...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh sapa punya tarikh lahir pada...

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 07-02-06 10:25


asasalamualaikum,
ada tak sesiapa yang tarikh lahir dia sama dengan ana?(20 februari 1992) ana teringin nak tau... dari dulu sampai sekarang ana cari tak jumpa2 pun... please sapa yang ada tu, tolong la bagitau...


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 11-02-06 14:22


Hem, betul tu..ana pun tak pernah jumpa banat yang same tarikh lahir dengan ana (21 Julai 1992). Hmm, harap siapa2 yang sama tarikh lahir tu beritahu lah ana ye! Wassalam...


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

casablanca
WARGA RASMI
Menyertai: 14.02.2006
Ahli No: 6301
Posting: 3
Dari: perlis

morocco   avatar


posticon Posting pada: 14-02-06 15:46


TARIKH LAHIR SAYA SAMA dengan A. SAMAD SAID. TAPI TAUN 84 lah.. HEHEHE.. Sorry MENGACAU.. TAPI TERINGIN juga NAK TAU.. 9 APRIL 1984.. ada??


Bookmark and Share




  Member Information For casablancaProfil   Hantar PM kepada casablanca   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-06 14:46


Pada 11-02-06 14:22 , fayyzah posting:

!!! QUOTE !!!

Hem, betul tu..ana pun tak pernah jumpa banat yang same tarikh lahir dengan ana (21 Julai 1992). Hmm, harap siapa2 yang sama tarikh lahir tu beritahu lah ana ye! Wassalam...


erm.. sahabat ana ada same dengan enti 21 julai 1985 kelate.. :-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-06 14:47


Pada 14-02-06 15:46 , casablanca posting:

!!! QUOTE !!!

TARIKH LAHIR SAYA SAMA dengan A. SAMAD SAID. TAPI TAUN 84 lah.. HEHEHE.. Sorry MENGACAU.. TAPI TERINGIN juga NAK TAU.. 9 APRIL 1984.. ada??


Kalau 10 april 1985 ada la.. :-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

kegembiraanygmulia
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 6497
Posting: 85
Dari: di atas bumi Allah s.w.t

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-04-06 19:21


hehe tarikh lahir ana 12 10 92 tak same dengan nt ah najihah....sowie...hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For kegembiraanygmuliaProfil   Hantar PM kepada kegembiraanygmulia   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 12.03.2006
Ahli No: 6407
Posting: 41
Dari: bumi ALLAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-06 00:02


Pada 14-02-06 15:46 , casablanca posting:

!!! QUOTE !!!

TARIKH LAHIR SAYA SAMA dengan A. SAMAD SAID. TAPI TAUN 84 lah.. HEHEHE.. Sorry MENGACAU.. TAPI TERINGIN juga NAK TAU.. 9 APRIL 1984.. ada??

ana lahir 050692...
casablanca, 7 april 1984 adalah hari lahir kakak ana... ;-)
tak sama dengan akak casablanca la... :-P




Bookmark and Share




  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

ateh_imtiaazz
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1275
Posting: 21
Dari: Kuantan PADAMA

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-06 09:57


assalamualaikum

ateh pnyer birthday 9 April 1981...casablanca boleh jadi adik kembar akak..eheh..tapi kalau A. Samad Said itu...kita nak buat ayah angkat ke ek??


Bookmark and Share




  Member Information For ateh_imtiaazzProfil   Hantar PM kepada ateh_imtiaazz   Pergi ke ateh_imtiaazz's Website   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.06.2006
Ahli No: 6673
Posting: 31
Dari: bumi Allah di Dungun terangganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-06 10:53


ada sesiapa lahir 18 jnuari????


Bookmark and Share




  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

syauqahaziqah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.06.2006
Ahli No: 6673
Posting: 31
Dari: bumi Allah di Dungun terangganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-06 13:49


:):):):):):):):):):):)


Bookmark and Share




  Member Information For syauqahaziqahProfil   Hantar PM kepada syauqahaziqah   Quote dan BalasQuote

asma_husna
WARGA RASMI
Menyertai: 30.08.2006
Ahli No: 6845
Posting: 15
Dari: rumah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-08-06 18:20


ada sesiapa yang lahir pada 25 april?


Bookmark and Share




  Member Information For asma_husnaProfil   Hantar PM kepada asma_husna   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA RASMI
Menyertai: 28.08.2006
Ahli No: 6834
Posting: 10
Dari: kedah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-09-06 21:04


tarikh lahir saya 20 julai 1986...sama dengan sultan terengganu...bila sampai saja tarikh ni saya pun ikut sama bercuti hari tu sebab sekarang ni saya nelajar kat terengganu....setakat ni saya dah jumpa 2 orang kawan yang sama tarkh lahir dengan saya....kawan sekelas masa sek dulu dan adik kawan saya....ada sesiapa yang lahir lagi pada tarikh tu?


Bookmark and Share




  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Quote dan BalasQuote

najibah_79
WARGA RASMI
Menyertai: 07.12.2006
Ahli No: 7109
Posting: 1
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 07-12-06 23:52


ana cari sesiapa yang lahir pada tanggal 21 Februari 1988????


Bookmark and Share




  Member Information For najibah_79Profil   Hantar PM kepada najibah_79   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 08-12-06 00:39


hm. kak insyirah punya tarikh lahir dekat2 dengan ana... ana punya 21 julai... tahun 1992


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

sayyidah_fahimma
WARGA RASMI
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 4179
Posting: 19

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-12-06 21:14


ana..12 Disember ~~ sedang mencari birthday partner juga... :)

schOolmate ana ada yang sama birthday dengan ana tapi dari kalangan muslimin ....


Bookmark and Share




  Member Information For sayyidah_fahimmaProfil   Hantar PM kepada sayyidah_fahimma   Quote dan BalasQuote

nurzahumaira
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 7249
Posting: 33
Dari: ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-02-07 01:12


selamat hari jadi semua...
masing2 ada chemistry dengan yang punya birthday yang sama...

kalau ada yang birthday sama dengan ana;
19 mac..

jom kita berbicara tentang diri kita..mungkin ada persamaan dan kelemahan yang boleh diperbaiki...
insyaAllah, nanti boleh buat reunion '19 mac' on 19 mac....

same tak ye personaliti kita untuk yang birth in mac ni..

·         Berpersonality menarik dan menawan

·         mudah didampingi

·         sangat pemalu dan pemendam rasa

·         sangat baik secara semula jadi, jujur, pemurah dan mudah simpati

·         Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran

·         suka pada kedamaian

·         sangat peka kepada orang lain

·         sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain

·         tidak cepat marah dan sangat amanah

·         tahu balas budi dan kenang budi

·         pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam

·         kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal

·         suka berangan-angan

·         suka melancong

·         sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi

·         kelam kabut dalam memilih pasangan

·         suka dengan hiasan rumahtangga

·         punya bakat seni dalam bidang muzik

·         kecenderungan kepada benda yang istimewa dan baik jangan terlalu moody.

*menurut dari. fadhilah kamsah


Bookmark and Share




  Member Information For nurzahumairaProfil   Hantar PM kepada nurzahumaira   Pergi ke nurzahumaira's Website   Quote dan BalasQuote

abadaa
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.06.2006
Ahli No: 6619
Posting: 42
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-02-07 17:05


Assalamualaikum...
saya lahir 27 disember 1985...
ramai yang tahun 92 ek......

=)


Bookmark and Share




  Member Information For abadaaProfil   Hantar PM kepada abadaa   Quote dan BalasQuote

nurilham7
WARGA RASMI
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 5903
Posting: 16
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-02-07 02:21


Pada 23-06-06 10:53 , syauqahaziqah posting:

!!! QUOTE !!!

ada sesiapa lahir 18 jnuari????



erk..saya lahir 8 januari lah....huhuhu...


Bookmark and Share




  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

amnamadina
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 6958
Posting: 26
Dari: pasir gudang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-07 15:13


salamm...ya ukti sayyidah_fatimma..ana lahir 1 dis...tak same,tapi dekat laa 2...hehehehe........


Bookmark and Share




  Member Information For amnamadinaProfil   Hantar PM kepada amnamadina   Quote dan BalasQuote

nurilham7
WARGA RASMI
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 5903
Posting: 16
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 03-03-07 00:36


Pada 18-02-07 15:13 , amnamadina posting:

!!! QUOTE !!!

salamm...ya ukti sayyidah_fatimma..ana lahir 1 dis...tak same,tapi dekat laa 2...hehehehe........


eh2..kakak saya pun lahir 1 dis juga...huhuhu..
[ Telah diedit oleh: nurilham7 pada 03-03-07 00:36 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» sapa punya tarikh lahir pada...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065338 saat. Lajunya....