Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-05-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang miskin bukanlah mereka yang tidak mempunyai wang, tetapi mereka yang tidak ada impian.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 3
Ahli: 0
Jumlah: 3




  Dari Galeri
Ini kenangan sewaktu hari raya tahun 2003 di rumah salah seorang sahabat iaitu Jaja..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 18 jam, 33 minit yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Salam Aidilfitri 2005


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Salam Aidilfitri 2005

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Aidilfitri 2005

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-05 18:00


SalamAidilfitri2005


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 02:07




salam aidil fitri..
mohon ampun maaf...
mohon halal makan minum...
terlawaks..terlakasar..huhuh.

ila hanan..kak sue..kak ei..
xlupe buat antum...warga hanan.com.my
jemput datang rumah ana..
di sitiawan..perak..hehe..
:-di :-di :-di :-di


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 10:59


Salam aidilfitri buat semua warga portal muslimah.. tengah buat biskut raya ke.. hehehehe... kalau yang bekerja tu ramai yang buat biskut tunjuk! terima kasih pada semua yang sama - sama memeriahkan portal ini.. terima kasih buat shida cute... (tahniah sebab dah naik pangkat..) DAN sempena bulan mulia ini seandainya ana ada melakukan kesalahan, harap dapat dimaafkan..

Buat ummimq.. selamat hari raya Aidilfitri, minal a'dil wal faizin.. lama sungguh tak bertemu dengan ummi..

p/s : Selamat Hari Raya, hanan..................


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 30.03.2005
Ahli No: 5121
Posting: 205
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 13:17


selamat hari raya aidilfitri kepada semua ahli PORTAL MUSLIMAH & UKHUWAH, mohon ampun dan maaf kalau ada silap dan salah. kepada yang balik kampung, semoga selamat sampai ke destinasi, INSYAALLAH, kita bersua lagi selepas cuti ni. kepada sesiapa yang nak beraya ke rumah saya, jemputlah datang ke Kampung Sg. Imam, Tawau SABAH.tiket pergi dan balik tajaan sendiri...hehehe...ok, esok saya dah nak balik TAWAU..seronoknya..almaklum raya tahun lepas tak balik...



***salam kemaafan buat kak kak su @ Istisafa...***


Bookmark and Share




  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 28-10-05 13:28


Assalamu'alaikum....

Berlalu Ramadhan fajar Syawal menjelma,
Muslimin muslimat menyambut hari raya,
Takbir dilaungkan tahmid dibacakan,
Sebulan puasa telah disempurnakan...

ehehe... nasyid la sikit ek... Ok la, di kesempatan ni saya nak ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri 1426H buat semua warga Portal Muslimah ni... Terutama buat Hanan dan Kaksu yang amat2 dikasihi dan dirindui selalu.... Mohon maaf ye banyak2 kalau selama kita bersahabat banyak buat salah dan silap... untuk semua yang dikenali di alam nyata mahupun di alam cyber ni juga... nisa, umi naza, shida, alin, ummimq, khaulah, dan semua2 lah... banyak sangat nak sebut pun... ;-)

Buat semua... Semoga berbahagia dan ceria di hari lebaran... :-) "Minal 'Aidin Wal Faizin, Kullu 'Aam Wa Antunna Bikhair.... Maaf Zahir dan Batin"{/b} :-)


-----------------

[ Telah diedit oleh: nur_indah pada 28-10-05 13:31 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 14:12


upz..kak sue..time kasih...em..em..
lme tak dengar cerita kak alin.. apa cerita ek..??
puteri sihat..??!! bila tengok gambar MEGA jk..musti teringat pada kak alin..
hhehe.. besttnye..mse tu.. huhuh..winduu pada kak..
no kak still ana keep..cuma xmcall saja..segan dah..heheh..

salam aidil fitri again..
jemput datang rumah ek....

Salam AidiL Fitri
Mohon ampun maaf…
Mohon haLAL makan minum…
Mohon maaf andai t’kasar.. t’lazerrsstt..t’babas ayat ana…
Jemput datang rumah ana.. di sitiawan..
Jom laa konvoi reramai jalan perak..heheh..

akhiran.. salam secuci lebaran..salam minal wafaizin…ilalliqa’… wsslm..


…:: “ Sesiapa yang menghidupkan malam Aidilfitri dan Aidiladha dengan amalan yang baik & ikhlas kerana ALLAH, maka tidak akan mati hatinya pada hari semua hati-hati akan mati, iaitu hari kiamat” :::…Hadis riwayat oleh TAbrani dari Ubaidah bin Soib.




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

lieya
WARGA RASMI
Menyertai: 26.08.2005
Ahli No: 5632
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 15:54


assalamualaikum semua.......slm ramadhan....selamat menyambut kedatangan hari lebaran......:-)...slm prkenaln.ana masih baru dalam portal ini, jk ada yang salah plizzzz...tegur ek...Apa pun,jemput la datang rmh ana di koya kuala muda,kedah....:-)...


Bookmark and Share




  Member Information For lieyaProfil   Hantar PM kepada lieya   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-05 16:11


Pada 28-10-05 13:17 , nuhran posting:

!!! QUOTE !!!

kepada sesiapa yang nak beraya ke rumah saya, jemputlah datang ke Kampung Sg. Imam, Tawau SABAH. tiket pergi dan balik tajaan sendiri...hehehe... ok, esok saya dah nak balik TAWAU.. seronoknya.. almaklum raya tahun lepas tak balik...
***salam kemaafan buat kak kak su @ Istisafa...***


terima kasih yati... cayang diaa.. jangan lupa bawak kuih cincin ya.. belikan untuk kak su ya..

!!! QUOTE !!!

Terutama buat Hanan dan Kaksu yang amat2 dikasihi dan dirindui selalu.... Mohon maaf ye banyak2 kalau selama kita bersahabat banyak buat salah dan silap...


sama - samalah kita.. semoga persahabatan kita akan terjalin selama - lamanya..

juga terima kasih buat shida yang simple.. kak su sentiasa merinduimuuu.. :)


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 00:21


Assalamualaikum

Salam AidilFitri buat semua warga Portal Muslimah terutama ummimq, kak kaei, kak su dan shida . Selamat balik kampung, berziarah, makan lemang ketupat dan jangan lupa bayar zakat fitrah. Moga sinar Syawal ini mengukuhkan lagi ukhwah antara kita.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 09:31


/


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 3162
Posting: 49
Dari: KUCHING,SARAWAK

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-05 11:50


assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua akak-akak portal muslimah ni... tak lupa jugak buat Ummi...Maaf Zahir dan Batin... walaupun kita tidak pernah bersua mungkin ada kata-kata uqu yang menyakitkan hati akak2 semua... chewah... Jangan lupa datang rumah yerkkk... kalau makan lemang tu ingat-ingatlah uqu kat sini... Tapi jangan sampai tersedak pulak sebab imagine macam mana muka uqu agaknya... oklah... Hati di jalan raya... Ingatlah orang yang tersayang...chewahh

p/s: ayat kat atas ni macam bunyi ayat orang kat perantauan saja..
[ Telah diedit oleh: uqu pada 31-10-05 21:01 ]


Bookmark and Share




  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Pergi ke uqu's Website   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 31-10-05 09:01


Assalamualaikum. Selamat menyambut Syawal yang bakal menjelma buat semua warga komuniti Muslimah, juga buat ummi tersayang, mohon kemaafan zahir dan batin.. :) Moga kita semua mendapat lailatul qadar, amiin.. :)


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

cheq
WARGA RASMI
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 1935
Posting: 3

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-11-05 21:05


assalam..
slm syawal buat semua warga komuniti muslimah...
walaupun saya dah lama jadi ahli tapi baru sekarg nak aktif,harap diterima baik oleh sahabat2 komuniti muslimah...
raya ni beraya diperantauan,selamat hari raya buat semua ex-skpb,smkant,smai,kmk dan member2 di ums dan sisma...maaf zahir batin dan halalkan segalanya ok...buat warga komuniti muslimah,stay maintain ok! 8-)
[ Telah diedit oleh: cheq pada 01-11-05 21:09 ]


Bookmark and Share




  Member Information For cheqProfil   Hantar PM kepada cheq   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.076567 saat. Lajunya....