Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
Salam Bulan Purnama dari Ana.... -Johorian-

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 12 jam, 1 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: sape suke baca novel?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» sape suke baca novel?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh sape suke baca novel?

syahirahsoid
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10716
Posting: 55

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-06-09 16:17


Pada 16-06-09 21:50 , tokcik posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
Tokcik ni jenis baca macam-macam jenis buku. Sejak bercuti panjang yang lepas, tokcik try lah baca novel. Kawan tokcik menangis sampai bengkak mata baca novel Andai Itu TakdirNya karya Siti Rumaizah. Novel kisah keluarga yang sangat menyayat hati, melelah juga air mata :-D tapi tak lah sampai bengkak mata. Siapa2 yang nak test sensiviti perasaan sendiri, baca lah buku ni..



ira pun da baca buku ini..
ha ah...beria juga lah menangisnyer..
sedih..memang sedih sangat..
cerita pasal perempuan 2 kena pukul dengan husband dia lah..
bla..bla..nak tau..baca sendiri ye??
hihihihihi...best buku ini..


Bookmark and Share




  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-09 11:24


Masa sekolah dulu suka sangat baca novel..
sekarang ni dah kurang minat terutama buku2 cintan ni..
macam sama saja jalan cerita..
kalau novel kehidupan, misteri ke minatlah juga..

offtopik.. masa kanak-kanak dulu suka sangat baca buku hikayat.. dongeng2.. lepas itu penyiasat salwa, siri hadi dsbgnya.. rasa budak-budak sekarang tak baca dah..


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.03.2007
Ahli No: 7467
Posting: 8
Dari: Kubang Kerian

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-06-09 20:48


Assalamualaikum..masa kecil-kecil dulu memang suka kumpul buku siti penyiasatan dari siri Salma dan Enid Blyton siri 6 sekawan tak silap..dah kerja ni, nklah dapatkan semua koleksi tapi dah payah pula nak cari..sekarang ni, banyak beli novel berunsur keislaman macam ayat2 cinta..yang terbaru beli bertajuk Munajat Cinta tak silap..penulis dari Indonesia..penulis dari sana memang pandai menggarap cite2 macam ayat2 cinta..


Bookmark and Share




  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» sape suke baca novel?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.058806 saat. Lajunya....