Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-06-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Ramai yang berasa sendirian kerana mereka membina tembok, bukan jembatan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Dari Galeri
Salam perkenalan

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 3 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: hm...hm.....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» hm...hm.....

Please Mendaftar To Post


Oleh hm...hm.....

qurratuain
WARGA RASMI
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 417
Posting: 6
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 17:48


Assalamualaikum wb.....

Sekarang ni giliran utk ana pulak bagi sesi taaruf kita kali ni.....
Seperti yg tlh sahibah sedia maklum, ana guna nick 'qurratu 'ain' dlm komuniti muslimah atau sahabathijjaz....
Ana masih org yg sama...!

Secara ringkasnya...
Nama ana; Nor Zuriana...
Lebih selesa dipanggil atau m'gelarkan diri sbg 'ANA'. Kiranya ada 2 maksudler... nama 'ana' ataupun 'saya'...
Ana lahir pd 15 feb 1983...hm maknanya still young! Sweet 20th...! hik...hik...hik...
Ana asal dari kl dan menetap kat selayang.
Now, ana belajar di politech ungku omar, ipoh dalam bidang seni bina.
Just ambil sijil dulu buat masa ni....
Insyaallah, ana akan tamat belajar lbh kurang 1bln je lagi....
Ana anak ke4 drp 7 org adik beradik....
Kalau nak diikutkan, ana minat mengarang... x kira sama ada sajak ataupun cerpen. tapi, sejak masuk politech ni xtvt tu terpaksa dikurangkan krn t/jwb kat sini lbh berat b'banding zaman sek. dulu....
Ana juga minat b'pidato tapi dah dikurangkan jugak sejak b'hijrah ke ipoh ni....
Hm...ana rasa cukup setakat ini shj buat kali ni...
Pd yg mengenali ana (melalui foto di shbthijjaz...) mmg itulah rupa ana yg sebenar2nya....
Okeylah, SENYUM SOKMO....!
ilalliqa' wassalam....

*Qurratu 'Ain*


-----------------
Islam; Da' Way Of My Life...


Bookmark and Share




  Member Information For qurratuainProfil   Hantar PM kepada qurratuain   Quote dan BalasQuote

anak_perak
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 45
Posting: 186

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 22:03


ehemm...assalamua'laikum dik

akak org ipoh ... student puo yerk ???
selalu sgtler akak lalu saner....umah akak kat rapat setia jer ...
.
k..selamat berkenalan


Bookmark and Share




  Member Information For anak_perakProfil   Hantar PM kepada anak_perak   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 22:08


hehe.salam ukhuwahfillah dari ida.


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 23:34


assalamu'alaikum kak ana..
salam ukhwah dr qaulah..
blaja rerajin kak..
dah ambik sijil seni bina tue nanti, bolehlah 'seni bina' utk umah qaulah pulak... diskaun 100 %.. hehehe..

wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI_kU
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 391
Posting: 26
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 23:44


Salam Ukhuwwah buat kak ana..!!...
memang sweet pon..
silakanlah ke kelantan yer..!!

-----------------
Kematian hanya datang sekali...
Jadikanlah ia di jalan Allah....
Hidup Mulia @ Mati Syahid..!


Bookmark and Share




  Member Information For pErMaIsUrI_hAtI_kUProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI_kU   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 23:48


waalaikumussalam adikku...

ahlan wa sahlan...
selamat berforum...
sama2lah kita memeriahkan komuniti ini...
salam ukhwah dari akak...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-04-03 14:03


salam harmonis utk adek qurratuain...

ooo, orang selayang.. ramai jugak sahabat dr kl selangor..

adek minat mengarang yer.. bolehla meriahkan ruangan bakat menulis tu.. semakin ramai sahabat kita yang berbakat besar di sini... saya tumpang berbanggan...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

farhah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 190
Posting: 42
Dari: negeri pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 15:21


assalamualaikum...salam ukhwah dari farhah untuk saudari nor zuriana....
good luck for your future undertaking...


Bookmark and Share




  Member Information For farhahProfil   Hantar PM kepada farhah   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 16:44


akum...salam ukhwah...syukran join komuniti muslimah ni,semoga kita sama-sama mendapat manfaat darinya..barakallahu fik..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 15:55




assalamualaikum qurratu ain....salam ukhwah fillah. moga dirahmati Allah. student puo ker? ana selalu gak pegi sana sebab abah ana lecturer kat sana.... manalah tau kot2 qurratu ain student dia...boleh la jumpa kalau ana pegi puo nanti....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 15:59


Assalamualaikum wb...


Selamat datang saya ucapkan buat adinida qurratuain. Jalinkan terus persahabatan kerana dari persahabatan tercetusnya kasih dan sayang...........

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-05-03 16:01


wa'alaikumussalam adik qurratuain...

indah namanye seindah orgnye ek???

selamat mengharmonikan komuniti ni.... salam ukhuwwah fillah dr akak... ceria2 sokmo!!!


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 13:52


as'kum..apa khabar qurratuain?erm..masih muda lagi rupanya dia.tp gambar masa kat s.hijjaz nampak matured. ok..semoga ukhwah terus berkekalan


-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057926 saat. Lajunya....