Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan tumbuh pada hati yang kotor, sepertimana biji benih tidak akan tumbuh di tanah yang gersang..
--
Jijah

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: querida
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13716

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
kenangan masa konvo master hubby kat upm...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 15 jam, 19 minit yang lalu


Isu Semasa
Topik: bi ghairi SYAHWAT ?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Isu Semasa
    »» bi ghairi SYAHWAT ?

Please Mendaftar To Post


Oleh bi ghairi SYAHWAT ?

islamic_nymph
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 481
Posting: 30
Dari: jakarta, indonesia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-09-05 18:11


Assalamaualaikum.....
Ana sekadar mahu berkongsi pengalaman dengan sahabiah akhwat2 semua. Pengalaman ana yang sekarang sedang belajar di sebuah Universitas Islam di Indonesia. Pertama kali ana menjejakkan kaki ke kehidupan kampus di sini terasa shock.... Mungkinkah perbezaan budaya? Tapi University ana hidup atas nama Islam. Tapi susah nak tengok budaya Islam disini. Setiap acara pasti akan berakhir dengan party. Percampuran cewek dan cowok yang memang seakan akan tak ada batasan. bersalaman seolah olah tak pernah wujud larangan bersentuhan kulit antara dua jantina. bertepuk tampar, gurau senda usah di kata. untuk menyedapkan hati ana berdiskusi dengan seorang ikhwan untuk bertanya "apakah kalau disini bersentuhan lelaki dan perempuan ngak apa-apa?"...... jawabnya "iya, ngak apa-apa kalau bi ghairi SYAHWAT!!!!!"..... :-0 masya Allah..... dah jelas lelaki tu Allah jadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu..... maka??????
ana minta pandangan antunna semua.....
tafaddhal......

wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For islamic_nymphProfil   Hantar PM kepada islamic_nymph   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 15:09


Assalamualaikum..

maksiat ada dimana - mana sahaja.. yang penting diri kita kena kuat hadapi segala kemungkaran yang berlaku dan berpesan - pesan pada sahabat - sahabat.. berdoa kepada Allah agar dibukakan hati mereka menerima hidayahNya.. :)

salam sayang..


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.050128 saat. Lajunya....