Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 2
Ahli: 0
Jumlah: 2




  Dari Galeri
Nostalgia MegaJK
Shida.. alamak.. silau laa..  kak lidya : ehhh.. sukenye intan..
hanan: aiiyaa.. lupe pulak peribahasa tu.. melepas lagiā€¦
kak eii : yess..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 19 jam, 16 minit yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: bantu ana!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» bantu ana!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh bantu ana!!!

Aneeqah
WARGA RASMI
Menyertai: 11.08.2005
Ahli No: 5579
Posting: 8
Dari: seksyen 18 shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 01:07


a'kum komuniti muslimah sekalian....ana disini banyak kemusykilan...ana sekarang masih belajar lagi...tapi...sejak akhir2 ni...ana bagaikn dah hilang semangat nak belajar...sebab...baeklah...ana berterus-terang....ana ada seorg kawan yang ana anggap special bagi ana...dia ni lelaki...kami bolehlah dikatakn rapat...masalah dikongsi bersama...belajar pun sama...tapi bukan berdua-duaan!sebelum ni ana hanya anggap kawan saja...tapi...lepas naik form4,kawan ana pindah sekolah...sekolah untuk orang yang bijak2....ana xpindah sebab ana maseh syngkn skolah lama ana...sejak daripada tu???...ana selalu teringatkn kat kawan ana ni....boleh dikatakn tiap hari pasti ana akan merindui dia...segala kenangan ana dengan dia...ana xboleh lupa!!!!!! tolonglah ana!!!! masalah ni sering mengganggu ana!!!!!!!!!!!!!ana langsong xbersemangat nak belajar....tahun dpn ana kena hadapi spm...ana takot!ana sedih...sebab...sejak kebelakangan ni...anak xboleh nak fokus dalam m'hafaz al-quran!ana rasa berdosa sangat!tolonglah ana!!! ana inginkn pendapat/pandangn serta nasihat daripada antum semua....bantulah ana!!!!


-----------------
susah-susah saja!!


Bookmark and Share




  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Quote dan BalasQuote

nurun_najah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 5536
Posting: 18
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 17:27


Sodiqoti....
ana sama umur dengan enti...
ana bukanlah terlalu arif dalam soal ini,tapi ingin ana nasihatkan pada enti..juga buat diri ana..
Manusia akan menderita selagi meletakkan sepenuh cinta dan pengharapan kepada sesama manusia,dan bila hilang kasih manusia biarlah ia hilang,selagi rahmat dan kasih sayang Ilahi ada bersama kita...
dan ingatlah kasih manusia tiada yang kekal,kalau benar enti sukakan dia..kerana Allah,doakanlah untuk dia...Ana pasti enti mahu lihat dia bahagia...Wallahua'lam
P/S 'afwan kiranya ana yang cetek dengan ilmu ini tersalah kata..ana yakin enti lebih tahu apa yang terbaik untuk enti...good luck!!


Bookmark and Share




  Member Information For nurun_najahProfil   Hantar PM kepada nurun_najah   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-05 08:53


Assalamualaikum...

dalam kehidupan kita diketemukan dengan berbagai - bagai orang. sama ada orang itu akan menjadi rakan, sahabat paling setia atau musuh hanya Allah jua yang tahu hikmah disebaliknya.. sahabat itu juga makhluk ciptaan Allah, yang datang pastinya akan pergi..

oleh itu tabahkan hati, usah diingati perkara lalu.. yang pastinya kita akan mengharungi masa depan yang lebih lama lagi, bukan sekadar didunia bahkan diakhirat.. selepas solat, berdoalah pada yang Maha Esa agar diketemukan semula, kalau tak didunia diakhirat nanti..

belajar bersungguh - sungguh untuk mencapai kejayaan didunia.. bekalan ketika masih hidup. Dalam masa yang sama seimbangkan dengan bekalan akhirat..

salam sayang...


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.055865 saat. Lajunya....