Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Membantu orang yang terlanda kesukaran dan menghiburkan orang di dalam kesusahan bererti menebus dosa-dosa besar
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
pic ni ana bersama ngan anak sepupu ana..jgn slh paham!!

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: bantu ana!!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» bantu ana!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh bantu ana!!!!

Aneeqah
WARGA RASMI
Menyertai: 11.08.2005
Ahli No: 5579
Posting: 8
Dari: seksyen 18 shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 01:07


a'kum komuniti muslimah sekalian....ana disini banyak kemusykilan...ana sekarang masih belajar lagi...tapi...sejak akhir2 ni...ana bagaikn dah hilang semangat nak belajar...sebab...baeklah...ana berterus-terang....ana ada seorg kawan yang ana anggap special bagi ana...dia ni lelaki...kami bolehlah dikatakn rapat...masalah dikongsi bersama...belajar pun sama...tapi bukan berdua-duaan!sebelum ni ana hanya anggap kawan saja...tapi...lepas naik form4,kawan ana pindah sekolah...sekolah untuk orang yang bijak2....ana xpindah sebab ana maseh syngkn skolah lama ana...sejak daripada tu??...ana selalu teringatkn kat kawan ana ni....boleh dikatakn tiap hari pasti ana akan merindui dia...segala kenangan ana dengan dia...ana xboleh lupa!!!!!! tolonglah ana!!!! masalah ni sering mengganggu ana!!!!!!!!!!!!!ana langsong xbersemangat nak belajar....tahun dpn ana kena hadapi spm...ana takot!ana sedih...sebab...sejak kebelakangan ni...anak xboleh nak fokus dalam m'hafaz al-quran!ana rasa berdosa sangat!tolonglah ana!!! ana inginkn pendapat/pandangn serta nasihat daripada antum semua....bantulah ana!!!! :-(


-----------------
susah-susah saja!!


Bookmark and Share




  Member Information For AneeqahProfil   Hantar PM kepada Aneeqah   Quote dan BalasQuote

nurun_najah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 5536
Posting: 18
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 17:30


mungkin ini pengalaman pertama enti kan...apa pun ana rasa ada baiknya enti rujuk pada ummi,orang yang lebih arif...


Bookmark and Share




  Member Information For nurun_najahProfil   Hantar PM kepada nurun_najah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-08-05 22:01


em.. sUsah Kalau dah ada jgkitan virUs ::angaU:: ni..hehhe..
ups..maaf..saja melawaks..
tak payah laa dok fikir..kenang...all the things.. FOKUS saja sTUDy..
igt jasa mak..ayah.. HARAPAn mereka..
Kalau dok fikir..saja..memang laa igt..

It may take only a minute to like someone,
only an hour a crush on someone,
and only a day to love someone, but it will take a lifetime to forget someone...

ewah..am i rite.??

bykkn solat sunat...slow2..lupekn..bukan mksud ana..lupa terus..
just pdmkn..sikit-sikit.. kosongkn fikiran.. study molek deh..
nak give advise more pun.. siapa laa ana..heheh..

akhiran..maaafkn ana Kalau ada salah silap..
anyway..try slow2...>>utamakan mana yang lebih PENting..
letakkan yang kurang penTINg di bwh yang PEnting..
REMEMber ALLAH sokmo.. =)


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Aezza
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5768
Posting: 51
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 17:20


Jgnlah hilang semangat nak belajar.nanti menyesal macam saya.saya tahun lepas berpindah sekolah sebab dapat tawaran.bila ditempat baru saya tak ada kawan. Time belajar masa tu..sangat tak ada perasaan.sebab famili & kawan2 jauh dari pandangan.Resultnya,my study......Tahun ni,( bulan 11),saya bakal menghadapi SPM.so,jangan jadi macam saya,OK!


Bookmark and Share




  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.067784 saat. Lajunya....