Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya dengar, saya terlupa; saya lihat, saya ingat; saya melakukan, barulah saya faham

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
Dari alam siber ke alam nyata. Ukhwah yang indah dan unik!

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 15 jam, 59 minit yang lalu
nishazainal: 9 hari yang lalu
sarahhanee: 14 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: kongsi pengalaman kelakar???


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» kongsi pengalaman kelakar???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh kongsi pengalaman kelakar???

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-01-06 17:44


Pada 22-04-05 16:12 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

Wa'alaikumussalam wr wb


:lol: :lol: :lol:
klakala ummi ni :lol: :lol:
ta Boleh berhenti ketawe..menyengih saja


-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 12-03-06 14:13


hehehe...
ana pun ada... masa itu tengah solat, tengah khusyuk solat tu, tiba-tiba saja kain telucut, dah la tu kat surau perhentian. dah la ramai orang... malu2 :lol: :-(
[ Telah diedit oleh: naj_jieha pada 12-03-06 14:15 ]


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

fishah
WARGA RASMI
Menyertai: 20.02.2006
Ahli No: 6329
Posting: 1
Dari: tg. malim

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-03-06 17:11


Assalamualaikum...
saya buat masa ni tak ada la sangat cerita2 yang kelakar ni. tapi bila dah masuk sini, best sangat baca cerita2 sahabat2 semua...tengah buat kerja pun boleh lagi berhenti kejap... apapun, pengalaman itu lah yang mendewasakan kita... betul tak. kadang-kadang kita tak tau hikmah disebalik apa yang berlaku tu kepada kita kan;-)


Bookmark and Share




  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 13-03-06 17:40


Haha, ni lagi best. Masa tu sekolah ana buat Qiam (memang ada 4 kali setahun) kat sekolah. And then pepagi itu ana letakla beg baju ana kat bawah sebab kelas ana kat atas ( malas nak bawak). So, bila dah habis waktu beklajar kena letak beg kat musolla sebab nanti tidur sana. Ana terkejut sg sebab ada banyak semut kat beg ana. Tak taulah ada apa tapi ana rasa ana halang 'jalan raya' mereka dengan beg ana itu. Tau2 sajalah ana ni kan panas baran, ana keluarkan bedak badan ana yang bau dia wangilah jugak...lepas itu ana sembur banyak-banyak kat semut-semut itu.Punyalah ana ni tak penyabar. Last2 tengok semua semut2 itu dah mati. sampai sekarang kalau ada semut, ana sembur bedak. Oklah, petua ni memang ciptaan sendiri.Hehe. Kawan ana pun amalkan, alhamdulillah berkesan nak bagi semut2 itu lari. Memag betul, setiap perkara yang berlaku pasti ada hikmahnya...sampai terciptanya petua ni. heheh...


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 26-03-06 10:32


ana ada 1 lagi pengalaman... masa tu ana nak pergi petrosains dengan family, kalau nak pergi situ kena la naik lif... masa tu kebetulan pulak orang tengah ramai... masa naik lif tu punyala sesak... kenela berhimpit2...masa naik lif tu tiba2 saja lampu overload menyala menandakan terlebih muatan... lepas itu semua orang kat situ tak ada pun nak mengalah supaya keluar dari lif... last2 ayah ana mengalah...dia pun keluar la... yang klakarnye, bila ayah ana keluar saja lampu overload terus padam.... so, pintu lif pun tertutuplah...(fikirkanlah apa yang tersirat...) :roll: :lol:


-----------------
"KeBenCiaN tIDak DaPat DiLEraIkan DeNGan KebENciAn MeLaInKan DenGAn KasIh SayANg"


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

AZURA_ANAKMAMI
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 842
Posting: 186
Dari: kuala kurau,Perak

Perak  


posticon Posting pada: 26-03-06 22:09


lucunyer dengar cerita kawan2 semua...apa-apa pun lain kali kita perlu berhati2 kan..;)


Bookmark and Share




  Member Information For AZURA_ANAKMAMIProfil   Hantar PM kepada AZURA_ANAKMAMI   Pergi ke AZURA_ANAKMAMI's Website   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 27-03-06 19:15


Hmm, bagaimana tu Naj, takkan ayah enti yang menyebabkan overload tu agaknya. Lucunye... :lol:


-----------------
“Binalah Islam dalam dirimu... Maka akan terbinalah Islam di sekelilingmu...“ {Kande Raihana}


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

kegembiraanygmulia
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 6497
Posting: 85
Dari: di atas bumi Allah s.w.t

japan   avatar


posticon Posting pada: 08-04-06 22:28


assalamualaikum,

ana tak tau la kalau cerita ana ini kelakar ke tak....

tapi ana tau gen11 smih tau nya cerita ini...

waktu tu pergi mukhayyam banat banin la...lepas itu nak djadikan cerita ana dengan kawan ana ramai2 tak boleh solat macam 15 orang macam itu jadi kiterang malula nak lalu musolla, pasal musolla 2 tak ada dinding nanti banin nampak malu saja...


bila bnt bnn dah habis solat, kita pun kenalah masuk musolla balik,
dengan selambenye ana pun lari kat depan sekali dengan kawan-kawan ana kat belakang ana.
tanpa menyedari ada tali putih yang transparent kat depan itu....dengan sepantas kilatnye...kaki ana terlanggar tali tu dan ana pun terjatuhla...belakang ana kan ada kawan ana
lepas itu, kawan ana pun terlanggar tali tu
lepas itu, dia pun terhempap ana...

lepas itu dahla belakang dia ada ramai lagi orang berlari lagi... macam 10-12 orang macam tu ,
semua yang kat belakang dia tu semua terlanggar tali dan semua orang terhempap ana,
nak katekan sakitnye mak tuan tak dapat di jelaskan dalam kata-kata,
hanya Allah saja yang tau dan kawan ana yang menjadi orang kedua dhempap,,,,

nak elakkan banin tengok...last,last banin nampak terang-terangan...
banin pun bising cakap 'Wow,Woi,Woi apetuh'

ya Allah sampai sekarang lagi ingat peristiwa yang manis+pahit tu...
balik rumah lepas camping terus sakit2 badan...
lepas itu keesokkan harinye kan sekolah,
yang kelakarnye tu....ana dengan kawan ana yang dhempap dan lagi satu kawan ana semua tak datang sekolah pasal sikit-sikit badan...

ustaz pun bertanye dia orang pakat ke ini tak datang sekolah?

tula ceritanya,,,


-----------------
~SeSuAtU yang BaIK BeLum TenTu BenAR,SesuAtU yang bNaR beLum TenTu Baik,SesUatU yang BaiK bELuM teNtu BeRhaRGA,SesuaTu yang BerHarGa Belum TenTu BaiK~
[ Telah diedit oleh: kegembiraanygmulia pada 08-04-06 22:34 ]


Bookmark and Share




  Member Information For kegembiraanygmuliaProfil   Hantar PM kepada kegembiraanygmulia   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-12-08 21:50


banyak pengalaman lucu ye?
kekadang pengalaman tu banyak mengajar kita ye?
moh lah sahabat-sahabat kongsi pengalaman kalian...
InsyaAllah yang baik jadikan tauladan yang buruk jadikan sempadan.. :-) (betul ke peribahasa itu?? dah lupa pula hehe)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 22:10


saya ni cukup suka menegur org...... lebih-lebih kalau org tu memang saya kenal.... asal jumpa tengah jalan, walau naik public transport sekalipun, saya akan kejar untuk tegur

suatu hari tu....disebuah shopping complex di tengah-tengah kl...
saya terrnampak kawan satu sekolah menengah...maklum lah dah masuk U, mesti macam-macam nak tanya. kejar punya jauh... sampai habis semua org saya langgar.

yang geramnya, kawan saya ni dengan ibu dia buat tak tahu saja. sampailah dia turun eskelator ke tingkat bawah.

saya boleh tempik nama dia kuat2 dan terus lambai2. kawan ni terus pandang atas dengan ibu dia, mereka tengah gelakkan saya. dan terus pergi begitu saja.

rupanya saya memang dah tersilap org.... dan waktu dah tersedar tu baru lah nampak seluruh tingkat shopping complex tu termasuklah guard dr setiap tingkat tengah memerhatikan saya. siap ada yang gelakkan lagi.

mulai waktu tu.. sekarang, walau kenal mana pun, saya akan senyum sahaja. kalau dia pun balas senyum dan tegur, baru saya akan bercakap. tak ada dah nak kejar2 macam dulu-dulu lagi :P


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

elkhadeeja99
WARGA RASMI
Menyertai: 12.12.2008
Ahli No: 9541
Posting: 13
Dari: berlisi

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-12-08 22:16


Salam,macam-macam kisah lucu kat sini.El pun nak share juga lah satu peristiwa yang memalukan + melucukan el.benda ni tjadi swaktu secon yr el d bumi uitm

Biasanya,kalau ada kelas lagi petang, el akan stay kat surau fak tak balik tengah hari.tapi di hari itu kelas pukul 10 pagi dbatalkan then el balik lah hostel.aftr zuhr prayr tu el kononnya nak tidur sat sekali lajak sampai pukul 2ptg.apa lagi klam kbut lah siap2, takut trlambat k kelas tak mo pcah rekod lambat ke kelas.dari jauh el dah nampak bus rapidkl ,apa lagi lngkah makin laju saja lah.elok kat pntu pagar tu,kaki el trsepak bendul... tersungkur dengn penuh sopan lah kat depan pntu pgar tu.time tu rupanya ada couple lpak depan tu dok perati ana,gf dia nak tolong ana bangun ..dia tanya "ok ke awak?" lepas itu el boleh cakap "thank you eh,tak apa-apa , saja saja jatuh" .... mula el tak perasan tapi bila dah dalam bas baru perasan .. isk2 rupanya budak tu tadi dok ketawakn ana lagi ... isk2 .. sampai ke kelas mujur tak ada org lagi .. huh .....
[ Telah diedit oleh: elkhadeeja99 pada 13-12-08 22:17 ]


Bookmark and Share




  Member Information For elkhadeeja99Profil   Hantar PM kepada elkhadeeja99   Pergi ke elkhadeeja99's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-02-09 23:27


Assalamualaikum

nak kongsi kelakar...(taktaula kelakar au tak)

suatu hari ..pergi kuliah dalam keadaan yang ngantuk semalaman siapkan aisgnment...malas itu ada sikit-sikit ..hihi
dalam kelas ya Allah ,ngatuk sangat-sangat..biasa belajar dalam bahasa arab payah nak paham sikit.. lepas itu ustaz terangkan pasal tanda-tanda waqaf dalam Alquran..then ustaz tanya lah apa tanda-tanda waqaf...(tanya secara umum)..
saya tengok sahabat-sahabat yang lain xberi respon pun.. saya apa lagi bagi tau lah... tanda waqaf iaitu huruf "JIM" tak sangka saya keluar kan suara yang kuat(tak lah kuat sangat tapi dengar lah satu bilik tutor tu).. terkejut sahabat-sahabat yang tengah tidur dan berkhayal itu.. tergelak jugak sahabat-sahabat yang lain... ustaz senyum-senyum saja...(adehh malu2) :malu: ..akibat ngantukk.. macam-macam boleh jadi ..hihi


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nadiah_abdllah
WARGA RASMI
Menyertai: 25.06.2008
Ahli No: 8632
Posting: 17
Dari: pontian

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 11:50


Assalamualaikum.
Perkara ni berlaku tahun lepas. Dekat kelas. Saya ni jenis dengar walkman sepanjang masa. Lagi-lagi waktu prep malam. Tak sangka pulak ia bagi kesan... Tak tahu lah ianya lawak. Tapi pada saya memang lawaklah...

Hari tu, one of my classmate(boy) panggil saya... Dia minta stapler... Saya ingat dia minta pen... Saya campak lah pen... kasihan leher dia kena kiss dengan pen saya... Lepas tu pen tu jatuh kat lantai... Tengok muka dia blur saja. Saya pun campak lah lagi satu... Tiba-tiba dia gelak... Lepas tu cakap yang dia nak stapler... Saya jawab lah.. Ohh. Baru pas kan stapler kat dia. Wargh... Malu betull!!! Masa tu rasa nak saja menyorok kat mana-mana. kami pulak masa tu duduk dalam group. Kira, group tu semua lelaki. Nasib baik lah yang budak lelaki lain tak gelakkan. Kalau ye, bertambah-tambah lah malu. Bila ingatkan balik memang saya nak gelak... Hehe... Apa pun saya anggap tu kenangan dah nak habis sekolah.

p/s: Jangan selalu dengar walkman...


Bookmark and Share




  Member Information For nadiah_abdllahProfil   Hantar PM kepada nadiah_abdllah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 15:02


pengalaman paling lucu ye..
hehe..banyak sangat..

kenangan zaman sekolah..
masa tu Hari Guru.. kami ni nak bersalaman lah dengan cikgu2..
tengah sibuk beratur nak bersalam.. sempat dok menyembang dan bergelak sakan dulu dengan kawan-kawan..
asyik menyembang,tak perasan turn nak bersalam dengan cikgu dah tiba..
dengan muka poyo dan selamba.. saya cium tangan cikgu..
"mohon ampun maaf dan Selamat Hari Raya.."
tercengang cikgu dengar ucapan saya..
'ish mana pulak hari raya nya? awak ni lah...'
dalam hati,kenapalah tersalah bagi ucapan.. :lol:

uhuk.. apa lagi..tersenggih-sengih lah seorang depan cikgu-cikgu...
lepas habis bersalam dengan semua cikgu,terus saja gelak kuat-kuat.. :lucu: :lucu:

:lol:


-----------------



[ Telah diedit oleh: halesolurun_84 pada 06-02-09 15:04 ]


Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

nas_sahabat
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2009
Ahli No: 10697
Posting: 4
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-06-09 13:29


peristiwa ni berlaku masa saya kat matrikulasi...masa tu pergi kafe dengan kekwn nak beli makanan...dah siap tu tunggulah kekwn lain siap beli...biasalah tapau...smbl tu tangan ni pegang-pegang tepi baju...tiba-tiba dalam hati"aikk!!bila masa pula baju aku ni ada renda2...waktu tu pakai baju kurung 'siang malam"...yang baju cerah kain gelap(famous waktu 2)...warna hitam putih...saya pun tengok lah...Ya Allah...aku pakai baju terbalik...yang dlmnya kat luar...memang tak perasan...saya ni apa lagi...dah tak tunggu dah kekwn yang lain...terus balik...bila member balik..mereka pelik lah Kenapa saya tak tunggu mereka...bila cerita dibantainye gelak...aduih...nasib baik tudung besar....dapat cover semua tu...tapi tak tahu lah kalau ada yang terperasan...


-----------------
PLAN YOUR WORK...&..WORK YOUR PLAN..
[ Telah diedit oleh: nas_sahabat pada 30-06-09 13:31 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nas_sahabatProfil   Hantar PM kepada nas_sahabat   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 30-06-09 18:22


Assalamualaikum
Tokcik nak kongsi pengalaman masa zaman sekolah dulu. Kawan tokcik tak suka lekatkan pin di tepi tudungnya. Satu hari sedang dia berjalan pulang dari sekolah, sebuah lori yang laju tiba-tiba berhenti dengan mengejut. Angin dari lori tersebut menerbangkan tudung yang dipakai oleh kawan tokcik. Tudung dia jatuh ke tanah dan hanya tinggal anak tudung sahaja di dalam. Pemandu dan kelindan lori ketawa terbahak-bahak. :lucu: Kawan tokcik rasa amat malu waktu tu. Tapi bila diceritakan kembali, dia pula yang ketawa..malu tapi lucu.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

ada_nur183
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2008
Ahli No: 8978
Posting: 16
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-01-10 19:00


Assalamualaikum :-D

Bila ana baca kisah-kisah tu teringat pula time ana form 1 dulu. Ana tinggal kat asrama dulu lepas tu kebetulan ada latihan kawat kaki kat depan bangunan asrama ana. Yang masuk kawat tu semua senior2.
Ana duduk tingkat 1 dan memang org yang tengah kawat tu boleh nampak jelas segala pergerakan org yang lalu lalang kat tingkat satu tu..
Nak dijdkan cerita, ana nak pergi mandi sebab tak nak berebut dengan kak senior lepas mereka habis kawat... Jarak bilik ana dengan bilik air jauh amat umpama dr utara ke selatan.
Masa nak keluar bilik mestila kena pakai tudung kan... Tuala mandi ana jenis saiz xxl punya dan memang panjang lah.
Lepas itu ana saja malas nak pegang tuala tu, lepas pakai tudung ana letak tuala atas kepala macam pakai selendang.
Kalau org tengok memang org ingat ana pakai tuala semata-mata saja lah...
Tiba-tiba time ana berlenggang kangkung smbl tengok mereka kawat kaki, ada seorang kak senior jerit kat ana dengan amat marah. Semua yang tengah berkawat pandang kat ana macam org bersalah gila. Nasib ana rabun, tak pakai spek mata time tu...
Kak tu jerit lebih kurang beginilah ayat dia, " Tu budak yang pakai tuala saja tu, tak reti2 nak pakai tudung ke, hah!"
Fuh! Garang gila... Dahlah ana masih setahun jagung saja time tu... dalam terkejut dan malu + geram sikit, ana pun tarik tuala yang ana buat macam selendang tu...
semua terbeliak bijik mata sebab mereka ingat ana dan buat tindakan berani mati (kan mereka ingat ana pakai tuala saja tutup kepala)
Tup..tup... sekali elok saja ana pakai tudung labuh lagi... Kak senior tu terkelu lidah langsung tak terkata apa... Maybe malu agaknya, ye lah semua yang kawat tu tengok kejadian tu... tapi ye lah ana fahamlah niat kak senior tu nak tegur budak-budak baru ni jangan lggr peraturan tapi tak fasal-fasal terkena batang hidung sendiri. Hehehe sorilah kak ye... ;-)


Bookmark and Share




  Member Information For ada_nur183Profil   Hantar PM kepada ada_nur183   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 00:21


salamun alaik..

huhu..baru petang tadi berlaku..sakit+malu jugalah..tadi pas habis paper exam p dengan kawan beli pencuci muka..lepas itu nak balik rumah saja ujan lebat gila..lepas itu kami pun terus saja ambil teksi..da lah teksi caj mhl juga kali ini..dalam hati pun macam kutuk-kutuk jugalah pak teksi 2..selalu baru 10,000 rpiah saja..ini sampai 15,000 pula..lepas itu sampai rumah keluar saja dari teksi ana terus berlari ke tempat teduh..kawan ana dok tengah bayar teksi masa 2..tak sangka pula lantai 2 licin+kasut pun licin..terus ana jth berlunjur..huhuhu..sakitnya..lepas itu da lah pak teksi 2 nampak..dia pun gelak..kawan ana pun da sama..huhuhu..malunya..nasib jugalah tak ada org lalu lalang kat area situ..nasib bdnla..>.


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» kongsi pengalaman kelakar???

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.080302 saat. Lajunya....