Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tanda Orang Bijaksana Ialah Hatinya Selalu Berniat Suci; Lidahnya Selalu Basah Dengan Zikrullah; Matanya Menangis Kerana Penyesalan (Terhadap Dosa); Sabar Terhadap Perkara Yang Dihadapi Dan Mengutamakan Akhirat Berbanding Dunia.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Nostalgia MegaJK
Dialog mereka.. intan : cepatlaa ummi.. laju skit… ummi: sabaqlaa. kaki ummi nak terpelot ni

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: pening!!!!!!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» pening!!!!!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh pening!!!!!!!!

ijjah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.01.2005
Ahli No: 4865
Posting: 4

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-02-05 02:46



sy ada masalah d sek d mana cg anti ngan plajar. ia bukan kerana sikap seseorg plaja tp sbb plajar menyertai 1 persatuan yg d bencinya. bg dia semua plaja yg menyertai persatuan tersebut dikira sbg plaja yg kurang ajar, buruk sikap dll. hakikatnya kami xde buat pape yg menyakitkn hati org lain terutama skali dia............. perkara ni kdg2 mengganggu interaksi antara kami ngan guru. so, mcmana nak atasi masalah ni?


Bookmark and Share




  Member Information For ijjahProfil   Hantar PM kepada ijjah   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-05 06:06


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah semoga anakanda menjadi pelajar solehah di sekolah tersebut. Pertama sekali hantar wakil yang boleh diterima pendapat oleh guru tersebut untuk bertanya heart to heart talk / slow talk apa yang menjadikan guru tidak setuju dengan persatuan tersebut dan anti sangat serta mengatakan pelajar tidak ada adab dan sebagainya itu.

Di sini perlu ada orang ketiga sama ada seorang guru lain atau pelajar senior ( ketua pengawas) atau sesiapa yang ada authoriti agar dapat diselesaikan dengan teratur dan tidak berat sebelah. ada keadilan.

Dan semoga anakanda tidak terus tertekan dengan isu ini kerana tanggungjawab anakanda ialah untuk menjadi pelajar dan anak yang solehahkan. Maka tumpukan pada pelajaran dan jadilah pelajar terbaik demi agama dan bangsa serta memberi ketenangan kepada hati kedua ibu bapa anakanda ya . top prioriti adalah menjadi pelajar yang bertanggungjawab terhadap pelajarannya.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

shemizz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 12.04.2005
Ahli No: 5152
Posting: 49

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-04-05 22:59


ade jugak cikgu anti pelajar
slalu pelajar anti cikgu
mmg pening!


Bookmark and Share




  Member Information For shemizzProfil   Hantar PM kepada shemizz   Quote dan BalasQuote

nuril_alia
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.11.2003
Ahli No: 2867
Posting: 31
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-05 00:50




tingkatkan kesabaran.... tapi sebaik2nya jangan lah bermusuhan dengan cikgu takut dia tak redhai apa yang diajarnya..cuba mintak maaf dengan cikgu tu, even kia tak salah..........
perkara yang paling berharga dalam hidup adalah maaf


Bookmark and Share




  Member Information For nuril_aliaProfil   Hantar PM kepada nuril_alia   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.056189 saat. Lajunya....